Okay - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 31 pagina's van de Okay folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
«
ú
|
4
«
7
er
=;
AUX
i ©
LE
ge
Ne
2
2 NUTRI-SCORE
EN
©]
EEEB
Á
HL
A
Kruiden
ad
-20%
OS
CORTE
Pi
#
x
RL
met spruitjespuree
Er
à
Ingrediënten (4 personen)
- 1kg kruidengebraad (freshmart)
+ 1 teentje knoflook
A
« 1dl melk
+ 800 g spruiten
+ 2 appelen
+ 1 di bruine Leffe
ruidengebraad u
+ 800 g aardappelen
+ 2 eetl. olijfolie
E1lkg
« 1 sjalot
© peper en zout
1,354
Voorbereiding (5 min.)
- Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken
- Schil de appelen en snij in blokjes van 2 cm
- Snipper de sjalot en het knoflook fijn
Gourmet
Greens
- Verwijder het voetje van de spruiten
spruiten
Bereiding (50 min.)
400g
1
Verwarm de oven voor op 180 °C
EI, 23 kg
2
Leg het gebraad in een ovenschaal, kruid met peper en zout
en zet + 50 min. in de oven
€2,09
Kook intussen de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water.
Giet af.
Kook de spruiten 10 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water.
Vacqueyras A.O.P.
Giet af en spoel onder koud water.
2019
Cru des Côtes du
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en het
knoflook 1 min. Voeg de appel toe en laat 2 à 3 min. garen. Overgiet
Rhône
75 cl
met het bier en laat verdampen. Roer er de spruiten onder.
Stamp de aardappelen met een pureestamper. Voeg de melk en de
spruitenmengeling toe. Kruid met peper en zout
Voedi
aarden van het recept (per
€9,99
energie 510 kcal « vetten 10,3 8, waarvan 2,4 g verzadigd « koolhydraten 51,5 g, waarvan
CQ
17,3 g suikers » vezels 17,6 g « eiwitten 41,5 g« zout Sg
ki
Ons vakmanschap drink je met verstard.
OKay
11
1