Okay - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 31 pagina's van de Okay folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

«

ú

|

4

«

7

er

=;

AUX

i ©

LE

ge

Ne

2

2 NUTRI-SCORE

EN

©]

EEEB

Á

HL

A

Kruiden

ad

-20%

OS

CORTE

Pi

#

x

RL

met spruitjespuree

Er

à

Ingrediënten (4 personen)

- 1kg kruidengebraad (freshmart)

+ 1 teentje knoflook

A

« 1dl melk

+ 800 g spruiten

+ 2 appelen

+ 1 di bruine Leffe

ruidengebraad u

+ 800 g aardappelen

+ 2 eetl. olijfolie

E1lkg

« 1 sjalot

© peper en zout

1,354

Voorbereiding (5 min.)

- Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken

- Schil de appelen en snij in blokjes van 2 cm

- Snipper de sjalot en het knoflook fijn

Gourmet

Greens

- Verwijder het voetje van de spruiten

spruiten

Bereiding (50 min.)

400g

1

Verwarm de oven voor op 180 °C

EI, 23 kg

2

Leg het gebraad in een ovenschaal, kruid met peper en zout

en zet + 50 min. in de oven

€2,09

Kook intussen de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water.

Giet af.

Kook de spruiten 10 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water.

Vacqueyras A.O.P.

Giet af en spoel onder koud water.

2019

Cru des Côtes du

Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en het

knoflook 1 min. Voeg de appel toe en laat 2 à 3 min. garen. Overgiet

Rhône

75 cl

met het bier en laat verdampen. Roer er de spruiten onder.

Stamp de aardappelen met een pureestamper. Voeg de melk en de

spruitenmengeling toe. Kruid met peper en zout

Voedi

aarden van het recept (per

€9,99

energie 510 kcal « vetten 10,3 8, waarvan 2,4 g verzadigd « koolhydraten 51,5 g, waarvan

CQ

17,3 g suikers » vezels 17,6 g « eiwitten 41,5 g« zout Sg

ki

Ons vakmanschap drink je met verstard.

OKay

11

1