Okay - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 31 pagina's van de Okay folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
“
Kh
HN
4
V
>
x
En
Dr
va
ALT
Ÿ
a
fr
NUTRI-SCORE
NEN
OIS
Le}
Po
Tong in mosterdsaus
met salade en frietjes
a
Ingrediënten (4 personen)
« A tongen (freshmart)
« 125 g grijze garnalen (freshmart)
+ 200 g Florette tender trio
Boni Selection
à
« 1 pastinaak
tong met graten
« 1 kg Belgische verse frieten (freshmart)
»
+250 g
+ 2,5 dl room (20 % V.G.)
€27,95%e
+ 1 eetl. boter
« 2 eetl. mosterd op grootmoeders wijze
+ 1 eetl. bloem
Florette
+ 1 koffiel. maïzena (roux, voor witte sausen)
Ts
tender trio
+ peper en zout
TK IQ
100 g
Babyspinaziesalade,
Ez
rodesnijbietblaadjes
Voorbereiding 5 min.)
en rucola.
- Dep de vis droog en wentel door de bloem.
216,901,"
LS
PN ei
- Schil de pastinaak en rasp fijn. Meng onder de salade.
iz
N
«1,69
Bereiding (20 min.)
1
Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de tongen 2 à 3 min.
goudbruin aan elke kant. Kruid met peper en zout.
Bak intussen de frietjes goudbruin in een friteuse op 175 °C
Mâcon-
(baktijd: zie verpakking).
Chardonnay
Roer de maizena los in de room en breng aan de kook tot je een
A.O.P. ‘L'Originel’
lichtgebonden saus hebt. Meng er de mosterd onder en kruid met
2019/2020
peper en zout.
Cave de Lugny
Verdeel de tong over de borden, lepel er de saus over en werk af met
75 el
de garnalen. Serveer met de frietjes en ben
Voedi:
rden van het recept (per
7,6 g suikers + vezels 9,5 g - eimitten 48,18 + zout 3,1 g
energie 928 kcal vetten 50,3 g, waarvan 16,6 g verzadigd » koolhydraten 66,4 g, waarvan
re
c6,99
10. Ons vakmanschap drink je met verstand.