Okay - Folder van 20.10.2021 tot 02.11.2021 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 31 pagina's van de Okay folder, geldig van 20.10.2021 tot 02.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.



Kh

HN

4

V

>

x

En

Dr

va

ALT

Ÿ

a

fr

NUTRI-SCORE

NEN

OIS

Le}

Po

Tong in mosterdsaus

met salade en frietjes

a

Ingrediënten (4 personen)

« A tongen (freshmart)

« 125 g grijze garnalen (freshmart)

+ 200 g Florette tender trio

Boni Selection

à

« 1 pastinaak

tong met graten

« 1 kg Belgische verse frieten (freshmart)

»

+250 g

+ 2,5 dl room (20 % V.G.)

€27,95%e

+ 1 eetl. boter

« 2 eetl. mosterd op grootmoeders wijze

+ 1 eetl. bloem

Florette

+ 1 koffiel. maïzena (roux, voor witte sausen)

Ts

tender trio

+ peper en zout

TK IQ

100 g

Babyspinaziesalade,

Ez

rodesnijbietblaadjes

Voorbereiding 5 min.)

en rucola.

- Dep de vis droog en wentel door de bloem.

216,901,"

LS

PN ei

- Schil de pastinaak en rasp fijn. Meng onder de salade.

iz

N

«1,69

Bereiding (20 min.)

1

Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de tongen 2 à 3 min.

goudbruin aan elke kant. Kruid met peper en zout.

Bak intussen de frietjes goudbruin in een friteuse op 175 °C

Mâcon-

(baktijd: zie verpakking).

Chardonnay

Roer de maizena los in de room en breng aan de kook tot je een

A.O.P. ‘L'Originel’

lichtgebonden saus hebt. Meng er de mosterd onder en kruid met

2019/2020

peper en zout.

Cave de Lugny

Verdeel de tong over de borden, lepel er de saus over en werk af met

75 el

de garnalen. Serveer met de frietjes en ben

Voedi:

rden van het recept (per

7,6 g suikers + vezels 9,5 g - eimitten 48,18 + zout 3,1 g

energie 928 kcal vetten 50,3 g, waarvan 16,6 g verzadigd » koolhydraten 66,4 g, waarvan

re

c6,99

10. Ons vakmanschap drink je met verstand.