Okay - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 7


Hier is pagina 7 van 30 pagina's van de Okay folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.



Okay Folder 07.10.2020

Hier is pagina 7 van 30 pagina's van de Okay folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Okay - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 7

De = INN nn F > SRE) NUTRI-SCORE Schelvis met mosterdkorstje, groene groenten en garnalen u Ingredienten (4 personen) . . Ee 500 g schelvishaasje (freshmart) 200 g halfgedroogde tomaten LE . 125 g gepelde verse (freshmart) ij Noordzeegarnalen (freshmart) 4 koffiel. mosterd op 1 kg extra fijne doperwten traditionele wijze (diepvries) 3 eetl. olijfolie Boni Selection 1 kg preiwit peper en zout schelvishaasje 1 kg spinaziepuree (freshmart) +250 g €e21,95%e Voorbereiding (15 min.) Snij de prei in de lengte in 2 en dan in fijne reepjes Mix de halfgedroogde tomaten samen met de olie uit de verpakking en 4 eetl. water tot een glad sausje Verwarm de oven voor op 200 °C Ee 3 ze KEER zi Ka Bie Han Hi ER 5 Boni Selection Bereiding (15 min.) preiwit £1 kg 1 Leg de vis in een ovenschaal en besmeer met de mosterd Bak * 8 min. in de voorverwarmde oven 2. Kook intussen de prei 3 min. in lichtgezouten water. Voeg de erwten toe €1,99 en kook nog 2 min. Giet af en kruid met peper en zout 4 3. Warm de spinaziepuree op (instructies: zie verpakking) 4. Verdeel de spinaziepuree, de prei en de erwten over diepe borden. Schik er de vis op en werk af met het sausje van gedroogde tomaten en de grijze garnalen Pietro Coricelli So 3 +1 gratis Lekker Pietro olijfolie (coriceui extra vierge met il Domaine de Luzanet 2019 tend Chardonnay €6,75 1.G.P. Côtes de Gascogne Roc 4,99 -25 %: korting wordt automatisch verrekend aan de kassa. n | Veen marder van het recept (per persoon) OKay Ons vakmanschap drink je met verstand. energie 381 kcal vetten 15,5 g, waarvan 2,2 g verzadigd + koolhydraten 14,7 g, waarvan 7,8 g suikers « vezels 9,4 g» eiwitten 41,0 g “zout 3,1g

Okay - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 7