Okay - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 30 pagina's van de Okay folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

De

=

INN

nn

F

>

SRE)

NUTRI-SCORE

Schelvis met mosterdkorstje,

groene groenten en garnalen

u

Ingredienten (4 personen)

.

.

Ee

500 g schelvishaasje (freshmart)

200 g halfgedroogde tomaten

LE

.

125 g gepelde verse

(freshmart)

ij

Noordzeegarnalen (freshmart)

4 koffiel. mosterd op

1 kg extra fijne doperwten

traditionele wijze

(diepvries)

3 eetl. olijfolie

Boni Selection

1 kg preiwit

peper en zout

schelvishaasje

1 kg spinaziepuree (freshmart)

+250 g

€e21,95%e

Voorbereiding (15 min.)

Snij de prei in de lengte in 2 en dan in fijne reepjes

Mix de halfgedroogde tomaten samen met de olie uit de verpakking

en 4 eetl. water tot een glad sausje

Verwarm de oven voor op 200 °C

Ee

3

ze KEER zi Ka Bie Han Hi ER 5

Boni Selection

Bereiding (15 min.)

preiwit £1 kg

1

Leg de vis in een ovenschaal en besmeer met de mosterd

Bak * 8 min. in de voorverwarmde oven

2. Kook intussen de prei 3 min. in lichtgezouten water. Voeg de erwten toe

€1,99

en kook nog 2 min. Giet af en kruid met peper en zout

4

3. Warm de spinaziepuree op (instructies: zie verpakking)

4. Verdeel de spinaziepuree, de prei en de erwten over diepe

borden. Schik er de vis op en werk af met het sausje van

gedroogde tomaten en de grijze garnalen

Pietro Coricelli

So

3 +1 gratis

Lekker

Pietro

olijfolie

(coriceui

extra vierge

met

il

Domaine de Luzanet 2019 tend

Chardonnay

€6,75

1.G.P. Côtes de Gascogne

Roc

4,99

-25 %: korting wordt automatisch verrekend aan de kassa.

n |

Veen marder van het recept (per persoon)

OKay

Ons vakmanschap drink je met verstand.

energie 381 kcal vetten 15,5 g, waarvan 2,2 g verzadigd + koolhydraten 14,7 g, waarvan 7,8 g suikers « vezels 9,4 g» eiwitten 41,0 g “zout 3,1g