Okay - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 30 pagina's van de Okay folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
De
=
INN
nn
F
>
SRE)
NUTRI-SCORE
Schelvis met mosterdkorstje,
groene groenten en garnalen
u
Ingredienten (4 personen)
.
.
Ee
500 g schelvishaasje (freshmart)
200 g halfgedroogde tomaten
LE
.
125 g gepelde verse
(freshmart)
ij
Noordzeegarnalen (freshmart)
4 koffiel. mosterd op
1 kg extra fijne doperwten
traditionele wijze
(diepvries)
3 eetl. olijfolie
Boni Selection
1 kg preiwit
peper en zout
schelvishaasje
1 kg spinaziepuree (freshmart)
+250 g
€e21,95%e
Voorbereiding (15 min.)
Snij de prei in de lengte in 2 en dan in fijne reepjes
Mix de halfgedroogde tomaten samen met de olie uit de verpakking
en 4 eetl. water tot een glad sausje
Verwarm de oven voor op 200 °C
Ee
3
ze KEER zi Ka Bie Han Hi ER 5
Boni Selection
Bereiding (15 min.)
preiwit £1 kg
1
Leg de vis in een ovenschaal en besmeer met de mosterd
Bak * 8 min. in de voorverwarmde oven
2. Kook intussen de prei 3 min. in lichtgezouten water. Voeg de erwten toe
€1,99
en kook nog 2 min. Giet af en kruid met peper en zout
4
3. Warm de spinaziepuree op (instructies: zie verpakking)
4. Verdeel de spinaziepuree, de prei en de erwten over diepe
borden. Schik er de vis op en werk af met het sausje van
gedroogde tomaten en de grijze garnalen
Pietro Coricelli
So
3 +1 gratis
Lekker
Pietro
olijfolie
(coriceui
extra vierge
met
il
Domaine de Luzanet 2019 tend
Chardonnay
€6,75
1.G.P. Côtes de Gascogne
Roc
4,99
-25 %: korting wordt automatisch verrekend aan de kassa.
n |
Veen marder van het recept (per persoon)
OKay
Ons vakmanschap drink je met verstand.
energie 381 kcal vetten 15,5 g, waarvan 2,2 g verzadigd + koolhydraten 14,7 g, waarvan 7,8 g suikers « vezels 9,4 g» eiwitten 41,0 g “zout 3,1g