Okay - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 30 pagina's van de Okay folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
EN
Eye
er
eN
an
22
à
-:
Es 4
ns
(9 +
FNUTRESCORE
Gehaktbrood met Provence
I
groenten en orecchiette met butternut
-20%
Ingredienten (4 personen)
S
vanaf 1 verpakking
.
500 g Ardeens gehaktbrood
100 g parmezaan (blok)
(freshmart)
200 g orecchiette (pasta)
1 butternutpompoen
3 eetl. olijfolie
/
325 g Provengaalse
1 koffiel. gedroogde tijm
#4,
stoofgroenten
peper en zout
a
Pa M
ù)
Rs"
Voorbereiding (10 min.)
=
Ardeens gehaktbrood u
Schil de butternutpompoen en snij in blokjes van 1 cm.
Verdeel de Provengaalse groenten over een bakplaat met bakpapier.
+ 5008
Besprenkel met 2 eetl. olijfolie en kruid met peper en zout.
10.95%
Rasp de parmezaan.
Verwarm de oven voor op 180 °C.
wennen vn
Bereiding (40 min.)
1
Bak het gehaktbrood 20 min. in de voorverwarmde oven.
2. Zet daarna ook de groenten in de oven en laat beide nog 20 min. bakken.
3. Kook intussen de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
Voeg de laatste 3 min de pompoenblokjes toe. Giet af en meng
er 1 eetl. olijfolie onder. Kruid met de tijm, peper en zout.
Gourmet Greens
Healthy & Fresh
4. Snij het gehaktbrood in fijne sneden en serveer met de pasta en
de Provengaalse groenten. Bestrooi met de parmezaan.
stoofgroenten Provengaals
325 g
€1,97 ng
3 +1 gratis
€2,59
Lekker
=
PINADA
met
Parmigiano
Reggiano
Artisans Partisans
u /
parmezaan
Pinada Reserve 2018
blok + 300 g
1.G.P. Pays d'Oc
75 cl
€5,49
-25 %: korting wordt automatisch verrekend aan de kassa.
_ €16,90 ns
6
Voedingswaarden van het recept (per persoon)
puegsten daw ofyulıp.deypsueuuyen suo
energie 737 kcal « vetten 42,4 g, waarvan 15,4 g verzadigd « koolhydraten 47,2 g, waarvan 6,3 g suikers vezels 6;1g eiwitten 39, g - zout 3,5 g