Okay - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 28 pagina's van de Okay folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
rn
a.
I
:
ie
AS
0 v
SE]
à
4
#7}
FO
à
ST
Ri
eN
=
zE
73
5
Ue”
2
Le
zi
N
ef
£ ;
de
=
#
ei)
>»
2
pa
et
+
v 7
* NUTRI-SCORE
@)
EEEB
DE
Ovenschotel van pladijs
met groentesaus
Ingrediënten (4 personen)
A
« 600 g pladijsfilets (freshmart)
+ 6 dl melk
» 2 eetl. boter
« 400 g wortelblokjes mix
« 2 preien
+ 2 à 3 eetl. vloeiende bloem
AI, IS rg
* nootmuskaat
Boni Selection
« 1 plantje platte peterselie
« 1 kg zachtkokende aardappelen
* peper en zout
Be +300g
-
« 2 sjalotten
BR,
Re
ar
Voorbereiding (10 min.)
Br
La
Se!
- Schil de aardappelen en snij in blokjes.
as
Le
- Snipper de sjalot fijn en hak de peterselie grof.
sn)
- Snij het wit van de prei in de lengte in 2. Snij in fijne halvemaantjes.
Gourmet Greens
Bereiding (30 min. + 25 min. in de oven)
wortelblokjes mix
€3,98he
1
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en
400 g
e1,59
pureer met 2 dl melk en 1 eetl. boter. Meng er de peterselie onder en
kruid met peper, zout en nootmuskaat.
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Sg 3+1GRATIS
Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en bak de sjalot glazig. Meng met de
prei en de wortel en roerbak 5 à 6 min. Roer er de bloem onder.
ml
Pick&Mix.
Kies uit 27 wijnen.
Voeg 4 dl melk toe en laat indikken. Kruid met peper, zout en nootmuskaat
Toscana I.G-T.
Doe een bodem groentesaus in een ovenschaal, schik daarop de pladijs
[
\ Ceppaiano 2019
en overgiet met de rest van de saus. Werk af met de puree.
_ Toscana - Italië
Bak 20 à 25 min. in de oven. Gebruik de grillfunctie voor een
| 75 el
knapperig korstje.
}
5,99
7
fe
-25 %: korting wordt
Voedingswaarden van het recept (per
n)
automatisch verrekend
energie 485 kcal » vetten 10,7 g, waarvan 6,2 g verzadigd « koolhydraten 51.1 g, waarvan 13,6 g suikers «
aan de kassa.
vezels 10,7 g » eiwitten 40,5 g+ zout 1,38
=
Ons vakmanschap drink je met verstand.
[24
OKay