Okay - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 9




Hier is pagina 9 van 28 pagina's van de Okay folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

rn

a.

I

:

ie

AS

0 v

SE]

à

4

#7}

FO

à

ST

Ri

eN

=

zE

73

5

Ue”

2

Le

zi

N

ef

£ ;

de

=

#

ei)



2

pa

et

+

v 7

* NUTRI-SCORE

@)

EEEB

DE

Ovenschotel van pladijs

met groentesaus

Ingrediënten (4 personen)

A

« 600 g pladijsfilets (freshmart)

+ 6 dl melk

» 2 eetl. boter

« 400 g wortelblokjes mix

« 2 preien

+ 2 à 3 eetl. vloeiende bloem

AI, IS rg

* nootmuskaat

Boni Selection

« 1 plantje platte peterselie

« 1 kg zachtkokende aardappelen

* peper en zout

Be +300g

-

« 2 sjalotten

BR,

Re

ar

Voorbereiding (10 min.)

Br

La

Se!

- Schil de aardappelen en snij in blokjes.

as

Le

- Snipper de sjalot fijn en hak de peterselie grof.

sn)

- Snij het wit van de prei in de lengte in 2. Snij in fijne halvemaantjes.

Gourmet Greens

Bereiding (30 min. + 25 min. in de oven)

wortelblokjes mix

€3,98he

1

Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en

400 g

e1,59

pureer met 2 dl melk en 1 eetl. boter. Meng er de peterselie onder en

kruid met peper, zout en nootmuskaat.

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Sg 3+1GRATIS

Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en bak de sjalot glazig. Meng met de

prei en de wortel en roerbak 5 à 6 min. Roer er de bloem onder.

ml

Pick&Mix.

Kies uit 27 wijnen.

Voeg 4 dl melk toe en laat indikken. Kruid met peper, zout en nootmuskaat

Toscana I.G-T.

Doe een bodem groentesaus in een ovenschaal, schik daarop de pladijs

[

\ Ceppaiano 2019

en overgiet met de rest van de saus. Werk af met de puree.

_ Toscana - Italië

Bak 20 à 25 min. in de oven. Gebruik de grillfunctie voor een

| 75 el

knapperig korstje.

}

5,99

7

fe

-25 %: korting wordt

Voedingswaarden van het recept (per

n)

automatisch verrekend

energie 485 kcal » vetten 10,7 g, waarvan 6,2 g verzadigd « koolhydraten 51.1 g, waarvan 13,6 g suikers «

aan de kassa.

vezels 10,7 g » eiwitten 40,5 g+ zout 1,38

=

Ons vakmanschap drink je met verstand.

[24

OKay