Okay - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 9


Hier is pagina 9 van 28 pagina's van de Okay folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.



Okay Folder 06.10.2021

Hier is pagina 9 van 28 pagina's van de Okay folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Okay - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 9

rn a. I : ie AS 0 v SE] à 4 #7} FO à ST Ri eN = zE 73 5 Ue” 2 Le zi N ef £ ; de = # ei) >» 2 pa et + v 7 * NUTRI-SCORE @) EEEB DE Ovenschotel van pladijs met groentesaus Ingrediënten (4 personen) A « 600 g pladijsfilets (freshmart) + 6 dl melk » 2 eetl. boter « 400 g wortelblokjes mix « 2 preien + 2 à 3 eetl. vloeiende bloem AI, IS rg * nootmuskaat Boni Selection « 1 plantje platte peterselie « 1 kg zachtkokende aardappelen * peper en zout Be +300g - « 2 sjalotten BR, Re ar Voorbereiding (10 min.) Br La Se! - Schil de aardappelen en snij in blokjes. as Le - Snipper de sjalot fijn en hak de peterselie grof. sn) - Snij het wit van de prei in de lengte in 2. Snij in fijne halvemaantjes. Gourmet Greens Bereiding (30 min. + 25 min. in de oven) wortelblokjes mix €3,98he 1 Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en 400 g e1,59 pureer met 2 dl melk en 1 eetl. boter. Meng er de peterselie onder en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Verwarm de oven voor op 180 °C. Sg 3+1GRATIS Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en bak de sjalot glazig. Meng met de prei en de wortel en roerbak 5 à 6 min. Roer er de bloem onder. ml Pick&Mix. Kies uit 27 wijnen. Voeg 4 dl melk toe en laat indikken. Kruid met peper, zout en nootmuskaat Toscana I.G-T. Doe een bodem groentesaus in een ovenschaal, schik daarop de pladijs [ \ Ceppaiano 2019 en overgiet met de rest van de saus. Werk af met de puree. _ Toscana - Italië Bak 20 à 25 min. in de oven. Gebruik de grillfunctie voor een | 75 el knapperig korstje. } 5,99 7 fe -25 %: korting wordt Voedingswaarden van het recept (per n) automatisch verrekend energie 485 kcal » vetten 10,7 g, waarvan 6,2 g verzadigd « koolhydraten 51.1 g, waarvan 13,6 g suikers « aan de kassa. vezels 10,7 g » eiwitten 40,5 g+ zout 1,38 = Ons vakmanschap drink je met verstand. [24 OKay

Okay - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 9