Okay - Folder van 06.10.2021 tot 19.10.2021 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 28 pagina's van de Okay folder, geldig van 06.10.2021 tot 19.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
mm
ns
y
”
PRE
M
per
Ps
Ad
NUTRI-SCORE
ol
x
SÖLB
RS
9
4
|
Luikse salade het
Eu
I
en
ijs:
Ingrediënten (4 personen)
« 1 rode ui
en
Fe
« 500 8 boerenspek (freshmart)
er
E
+ 600 g groentemix (boontjes,
+ 2eieren
(ES
broccoli en bloemkool)
+ 4 eetl. mosterdvinaigrette
ir
T
9:
I
op
Gi
“
« 200 g babyspinazie
op grootmoeders wijze
« 425 g halve krieltjes met look
* 2 eetl. olijfolie
"or
en peterselie (freshmart)
* peper en zout
=
==.
5
h
\
Re
|
Voorbereiding G min.)
- Snij de rode ui in fijne ringen.
Gourmet Greens
Bereiding (20 min)
stoofmix met
nde oren
es 97ne
1
Kook de eieren 8 min. hard in kokend water. Koel onder koud water,
boontjes
e1,79
pel en snij in kwartjes.
3008
Bak het spek 3 à 4 min. aan elke kant in een pan met antiaanbaklaag,
e
IS
>
zonder vetstof. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en laat
3+1GRAT
-
uitlekken op keukenpapier.
|»
©
M
Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de krieltjes gaar
1e
I
As
(instructies: zie verpakking). Kruid met peper en zout.
Kime ig BT wrijven
Domaine du
Verhit 1 eetl. olijfolie in een tweede pan met antiaanbaklaag en stoof de
groentemix Î min. Laat afgedekt 6 à 8 min. verder garen.
Gouyat 2020
AO.P. Bergerac
Schik de groenten, krieltjes, het spek en de spinazie op een bord. Kruid
2
met peper en zout. Werk af met de rode ui, de eieren en de dressing.
75 cl
-25 %: korting wordt
vene,
automatisch verrekend
aan de kassa.
ke
Voedingswaarden van het recept (per persoon)
energie 516 kcal « vetten 30,9 g, waarvan 8,7 g verzadigd « koolhydraten 30,5 g, waarvan 8,2 g suikers +
vezels 6,4 g+ eiwitten 25,8 g+ zout 4,38
€5,69
=
=
BEET 7
=
6
Me On vakmanschap drink je met verstand.
1
du ur
ze
et
=