Okay - Folder van 05.10.2022 tot 18.10.2022 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 20 pagina's van de Okay folder, geldig van 05.10.2022 tot 18.10.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
1
cn
re
er
Ze
m
De
7
FR
Ei Zj
Éd
|
Kr
à
al
| |
Js
N
Br
a
Be,
|
NUTRI:
ORE
NS
Y
EAN
sr
à
VY
1.
S|
4 al selec
n pompoen
5
Le
Hz
Ingredienten (4 personen)
« 600 g kabeljauwhaasje (vers)
+ 400 g spirelli
5
+ 300 g pompoenblokjes
+ 6 elolijfolie
Æ
« 1/2 knolselder
+ Sen,
* 1 el appelazijn
e 1 plantje bieslook
* peper
+ 4 el zure room
* zout
Boni Seléction
À
kabeljau
4
+ 600 g
D/ke
N
1” <26,9
|
Bereiding (35 min.)
Verwarm de oven voor op 200 °C
Knolseld&r BJ
|
Snij intussen de geschilde knolselder in blokjes van + 2 cm
Kal
Leg op een bakplaat met bakpapier en besprenkel met 1 el olijfolie
per stuk
A
(per 4 porties). Kruid met peper en zout en meng goed
Zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven
el,
="
Snij de kabeljauw in gelijke porties. Kruid aan beide
kanten met peper en zout.
Haal de bakplaat uit de oven. Schuif de knolselderblokjes aan één kant
en leg de vis ernaast. Zet 10 à 12 min. in de oven, tot de vis gaar is
>
Kook intussen de spirelli in lichtgezouten water
(kooktijd: zie verpakking). Giet af.
Maak intussen de dressing: snipper het bieslook fijn en
-20 %
"a 4 flessen
meng met de zure room, de appelazijn en 3 el olijfolie
(per 4 porties). Kruid met peper en zout
Verhit 2 el olijfolie (per 4 porties) in een pan en bak de
Er
pompoenblokjes 7 à 8 min. op een hoog vuur.
vanaf 6 flessen
Meng de spirelli met de knolselder en de pompoen en
A
serveer met de vis. Werk af met de bieslookdressing,
Pick& x |
Kies uit 27 wij
Voedingswaarden van het recept (per persoon
energie 708 kcal « vetten 24,6 g, waarvan 2,8 g verzadigd « koolhydraten 77,2 g‚ waarvan
a Baurhe wit 2021
2,8 g suikers » vezels 8 g + eiwitten 40,6 g + zout 1,5
AO.P
nguedoc
75 cl
H
mat
|
ink je
i
Ls
#
ay
|
M
m
A