Okay - Folder van 05.10.2022 tot 18.10.2022 - Pagina 13




Hier is pagina 13 van 20 pagina's van de Okay folder, geldig van 05.10.2022 tot 18.10.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

1

cn

re

er

Ze

m

De

7

FR

Ei Zj

Éd

|

Kr

à

al

| |

Js

N

Br

a

Be,

|

NUTRI:

ORE

NS

Y

EAN

sr

à

VY

1.

S|

4 al selec

n pompoen

5

Le

Hz

Ingredienten (4 personen)

« 600 g kabeljauwhaasje (vers)

+ 400 g spirelli

5

+ 300 g pompoenblokjes

+ 6 elolijfolie

Æ

« 1/2 knolselder

+ Sen,

* 1 el appelazijn

e 1 plantje bieslook

* peper

+ 4 el zure room

* zout

Boni Seléction

À

kabeljau

4

+ 600 g

D/ke

N

1” <26,9

|

Bereiding (35 min.)

Verwarm de oven voor op 200 °C

Knolseld&r BJ

|

Snij intussen de geschilde knolselder in blokjes van + 2 cm

Kal

Leg op een bakplaat met bakpapier en besprenkel met 1 el olijfolie

per stuk

A

(per 4 porties). Kruid met peper en zout en meng goed

Zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven

el,

="

Snij de kabeljauw in gelijke porties. Kruid aan beide

kanten met peper en zout.

Haal de bakplaat uit de oven. Schuif de knolselderblokjes aan één kant

en leg de vis ernaast. Zet 10 à 12 min. in de oven, tot de vis gaar is

>

Kook intussen de spirelli in lichtgezouten water

(kooktijd: zie verpakking). Giet af.

Maak intussen de dressing: snipper het bieslook fijn en

-20 %

"a 4 flessen

meng met de zure room, de appelazijn en 3 el olijfolie

(per 4 porties). Kruid met peper en zout

Verhit 2 el olijfolie (per 4 porties) in een pan en bak de

Er

pompoenblokjes 7 à 8 min. op een hoog vuur.

vanaf 6 flessen

Meng de spirelli met de knolselder en de pompoen en

A

serveer met de vis. Werk af met de bieslookdressing,

Pick& x |

Kies uit 27 wij

Voedingswaarden van het recept (per persoon

energie 708 kcal « vetten 24,6 g, waarvan 2,8 g verzadigd « koolhydraten 77,2 g‚ waarvan

a Baurhe wit 2021

2,8 g suikers » vezels 8 g + eiwitten 40,6 g + zout 1,5

AO.P

nguedoc

75 cl

H

mat

|

ink je

i

Ls

#

ay

|

M

m

A