Okay - Folder van 05.10.2022 tot 18.10.2022 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 20 pagina's van de Okay folder, geldig van 05.10.2022 tot 18.10.2022.

Hier is pagina 11 van 20 pagina's van de Okay folder, geldig van 05.10.2022 tot 18.10.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Okay - Folder van 05.10.2022 tot 18.10.2022 - Pagina 11
2) À ARE Ne Nan. > mn in hed NUTRI-SCORE OE BIC D E DN % OS vanafverpakking a en Eendenborst? A, 1% EE = met witloofpu sh fa Eendenborstfilet dl _ +400 g Ingrediënten (4 personen) e31,A9 rg \ + 3 eendenborstfilets (vers) + 2elboter + 4 stronken witloof + 3 el cognac + 400 g voorgegaarde spruiten + nootmuskaat + 800 g aardappelen € peper + 2 dlroom ° zout WINE Bereiding (45 min.) 1 Snij geschilde aardappelen in stukken. Verwijder de harde kern uit de witloofstronken en snij in fijne reepjes Tastoe I] Maak met een scherp mesje inkepingen in de velkant van de voorgegaa rde spru iten €5 48e eendenborstfilets een taie 400 g Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. €2,19 Giet af en prak grof. Bak intussen de filets 10 min. op de velkant op een hoog vuur in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Kruid met peper en S zout. Giet het braadvet weg, draai de filets om en laat nog + 6 min verder garen op een matig vuur. Smelt intussen de helft van de boter in een kookpot en bak het witloof 5 min. Meng onder de puree en kruid met nootmuskaat vi "a el peper en zout .... Verhit de rest van de boter in de pot en bak de spruitjes enkele minuten. Kruid met peper, zout en nootmuskaat EN Haal de filets uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie. Blus vanaf 6 flessen de pan met de cognac en schraap de braadresten los met een houten lepel. Overgiet met de room en laat de saus 2 à 3 min Pick&Mix. inkoken. Kruid met peper en zout. Kies uit 27 wijnen. Snij de filets in schuine sneetjes, serveer met de witloofpuree en Örime: Grande Réserve werk af met de spruitjes en de saus. im 2019/2020 à tive veggie? 1.G.P. Saint Guilhem Vervang de eend Voedingswaarden van het recept (per persoon) Le Désert 6,29 energie 869 kcal « vetten 53,1 g, waarvan 11,5 g verzadigd door tofoeblokjes 75 el koolhydraten 40 g, waarvan 4,9 g suikers « vezels 8,8 g« eiwitten 47,5 g + zout 1,4 g 52 5, OKay 11 Ons vakmanschap drink je met verstand # # he
Okay - Folder van 05.10.2022 tot 18.10.2022 - Pagina 11