Okay - Folder van 26.01.2022 tot 08.02.2022 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 26.01.2022 tot 08.02.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
de
%
Dun
ES
pi
1
U
$
Le
Fi
Es
Br‘...
Fe
SR
ne di:
PS
Ee
4
+
ie
nt
"4
E*
wo"
ï
Cu
me
ien
Se
fi
4
Ge)
Kd
de
Kd met ERATUDIgRONE en quinoa
Ingrediënten (4 personen)
Bereiding (30 min.)
+ 500 g kalfslapje (freshmart)
1
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de champignons 2 à 3 min. Kruid met
« 400 g fijne prinsessenbonen
peper en zout. Haal uit de pan
* 300 g gesneden witte champignons
Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie en bak de sjalot en het knoflook 1 min. Roer er de
* 1 plantje platte peterselie
quinoa onder, overgiet met de witte wijn en laat volledig verdampen
« 1 sjalot
Overgiet met de kippenbouillon en laat £ 20 min. garen op een zacht vuur.
« 2 teentjes knoflook
Kook intussen de boontjes + 7 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water.
+ 250 g quinoa
Giet af.
+ 5 di kippenbouillon
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kalfslapjes * 2 min. goudbruin
« 1 dl witte wijn
an elke kant. Kruid met peper en zout
« 3 eetl. olijfolie
Roer de champignons onder de quinoa en laat even opwarmen. Voeg de platte
peterselie en de boontjes toe en serveer met een kalfslapje.
Voorbereiding (10 min.)
- Breek de boontjes in 2.
LE
- Spoel de quinoa in een fijne zeef onder
Voedingswaarden van het recept (per persoon)
koud water.
energie 462 kcal « vetten 12,9 g, waarvan 241 g verzadigd + koolhydraten 51,7 g, waarvan 19,2 g suikers « vezels 9,5 g« eiwitten 29,7 g + rout 1,6 g
En
Te
- Snipper de sjalot, de platte peterselie en
het knoflook fijn,
ss
re
>
BAR
4
pe
-20%
2
()
Ps
S
9
-15%
ch
7»
Mm
lm
Jr
A
er
ve
wk
3
ke
+"
Château des Fi
=
2019/2020
RR
A.O.P. Chäteaüneuf
|
75cl
À
ÿ
te
gesneden
€6,63,
REL
Kalfslapje 1!
champignons
€
BE
9
2x+1258
9
9
kg
300.8
=
I
€16,29
Alle voordelen geldig met &
XTRA
Ons vakmanschap drink je met verstand
12