Okay - Folder van 25.01.2023 tot 07.02.2023 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 25.01.2023 tot 07.02.2023.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ned
Er
I
Kr
»
ir
m
en
A er
af
EE
…
2]
À
N
ze
d
=
ee
pt
4
as!
Ze
ee
4
%
>
=
Li
#
w
Fa
AZ
NUTRI-SCORE
©,
a
Et
ME
pus
Viscurry met spinazie en wortel
#
Ingredienten (4 personen)
Bereiding (20 min.)
FRE
25
23
+ 500 g schelvishaasje (vers)
1
Schil de wortelen en snij in staafjes. Snipper de ui fijn.
wi
Kr
Kek
f
Fi
2
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
4
,
« 500 g fijne wortelen
3
+ 200 g babyspinazie (vers)
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui 1 min. Roer er de wortelen, de spinazie en de
a
lui
kokosmelk onder. Voeg de currypasta toe. Kruid met peper en zout.
j
« 250 g Thaise rijst
Snij de schelvishaasjes in 4 gelijke stukken en schik boven op de groenten. Laat 10 à 15 min.
4
« 165 ml kokosmelk
afgedekt sudderen op een zacht vuur.
;
1
F
|
+ 3 el groenecurrypasta
4
jk
ri
* 2el olijfolie
Voedingswaarden van het recept (per persoon)
+ peper
energie 486 kcal vetten 14,8 g, waarvan 7 g verzadigd » koolhydraten 55,1 g, waarvan 8,1 g suikers « vezels 5,2 g + einitten 30,6 g » zout 2,59 g
A
* zout
IREM Pise
nn
Her
u =
HH)
Ir
Ze
5
W
:
}
A
}
-15%
DUC ECTS
>
pe
”
ee
a
id
mt.
AIGLE Not ®
3
ET
€89 5nz
m
ro
e1,79
Ks
<6,99
pr
I
mr
Al
le
=
29 XTRA
me
EU
EE