Okay - Folder van 25.01.2023 tot 07.02.2023 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 25.01.2023 tot 07.02.2023.

Hier is pagina 12 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 25.01.2023 tot 07.02.2023.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Okay - Folder van 25.01.2023 tot 07.02.2023 - Pagina 12
ned Er I Kr » ir m en A er af EE … 2] À N ze d = ee pt 4 as! Ze ee 4 % > = Li # w Fa AZ NUTRI-SCORE ©, a Et ME pus Viscurry met spinazie en wortel # Ingredienten (4 personen) Bereiding (20 min.) FRE 25 23 + 500 g schelvishaasje (vers) 1 Schil de wortelen en snij in staafjes. Snipper de ui fijn. wi Kr Kek f Fi 2 Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. 4 , « 500 g fijne wortelen 3 + 200 g babyspinazie (vers) Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui 1 min. Roer er de wortelen, de spinazie en de a lui kokosmelk onder. Voeg de currypasta toe. Kruid met peper en zout. j « 250 g Thaise rijst Snij de schelvishaasjes in 4 gelijke stukken en schik boven op de groenten. Laat 10 à 15 min. 4 « 165 ml kokosmelk afgedekt sudderen op een zacht vuur. ; 1 F | + 3 el groenecurrypasta 4 jk ri * 2el olijfolie Voedingswaarden van het recept (per persoon) + peper energie 486 kcal vetten 14,8 g, waarvan 7 g verzadigd » koolhydraten 55,1 g, waarvan 8,1 g suikers « vezels 5,2 g + einitten 30,6 g » zout 2,59 g A * zout IREM Pise nn Her u = HH) Ir Ze 5 W : } A } -15% DUC ECTS > pe ” ee a id mt. AIGLE Not ® 3 ET €89 5nz m ro e1,79 Ks <6,99 pr I mr Al le = 29 XTRA me EU EE
Okay - Folder van 25.01.2023 tot 07.02.2023 - Pagina 12