Okay - Folder van 25.01.2023 tot 07.02.2023 - Pagina 12




Hier is pagina 12 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 25.01.2023 tot 07.02.2023.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ned

Er

I

Kr

»

ir

m

en

A er

af

EE



2]

À

N

ze

d

=

ee

pt

4

as!

Ze

ee

4

%

>

=

Li

#

w

Fa

AZ

NUTRI-SCORE

©,

a

Et

ME

pus

Viscurry met spinazie en wortel

#

Ingredienten (4 personen)

Bereiding (20 min.)

FRE

25

23

+ 500 g schelvishaasje (vers)

1

Schil de wortelen en snij in staafjes. Snipper de ui fijn.

wi

Kr

Kek

f

Fi

2

Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

4

,

« 500 g fijne wortelen

3

+ 200 g babyspinazie (vers)

Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui 1 min. Roer er de wortelen, de spinazie en de

a

lui

kokosmelk onder. Voeg de currypasta toe. Kruid met peper en zout.

j

« 250 g Thaise rijst

Snij de schelvishaasjes in 4 gelijke stukken en schik boven op de groenten. Laat 10 à 15 min.

4

« 165 ml kokosmelk

afgedekt sudderen op een zacht vuur.

;

1

F

|

+ 3 el groenecurrypasta

4

jk

ri

* 2el olijfolie

Voedingswaarden van het recept (per persoon)

+ peper

energie 486 kcal vetten 14,8 g, waarvan 7 g verzadigd » koolhydraten 55,1 g, waarvan 8,1 g suikers « vezels 5,2 g + einitten 30,6 g » zout 2,59 g

A

* zout

IREM Pise

nn

Her

u =

HH)

Ir

Ze

5

W

:

}

A

}

-15%

DUC ECTS

>

pe



ee

a

id

mt.

AIGLE Not ®

3

ET

€89 5nz

m

ro

e1,79

Ks

<6,99

pr

I

mr

Al

le

=

29 XTRA

me

EU

EE