Okay - Folder van 08.09.2021 tot 21.09.2021 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 28 pagina's van de Okay folder, geldig van 08.09.2021 tot 21.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
pn
LT y
Ex
ni
r
EE NA
En
ML
NUTR
JORE
r
=
OS
{OS
x
Orloffsneden met rösti,
EN
a
champignons en spi skool
EUR
Ingrediënten (4 personen)
+ 500 g orloffsneden (freshmart)
+ 1/2 bosje lente-ui
+ 600 grösti
+1,5 dl plantaardig alternatief voor
(3
« 1 spitskool
room (bv. Alpro Cuisine soya)
on
« 1 rode paprika
+ 2 eetl. boter
Orloffsneden El
+ 300 g gesneden champignons
« peper en zout
+500
verrekend aan de kassa.
-25 %: korting wordt automatisch
Voorbereiding (15 min.)
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
€13,99%
- Sni intussen de spitskool in de lengte in 4, verwijder het harde gedeelte
en snipper derest
- Snij de paprika in de lengte in 2, verwijder de pitjes en de witte
zaadlijsten en sn
repen.
- Snipper de lente-uì fijn.
Y
Bereiding (30 min.)
Lesage
1. Zet het aluminiumbakje met de orloffsneden 30 mir
inde
gesneden champignons
voorverwarmde oven.
300g
€5,97,
2. Smelt intussen Î eetl. boter in een kookpot en bak de champignons en het
e1,79
wit van de lente-ui
min. Ki
id met peper en zout en haal uit de pot.
3. Smelt 1 eetl. boter in dezelfde kookpot en stoof de spitskool en de paprika
10 min. Kruid met peper en zout en overgiet met het roomalternatief.
Château de
Vaugel
Meng er de champignons en de lente-ui onder en laat 2 min. opwarmen.
inde friteuse.
‘Le Prieuré’ 2019
4. Verwarm de friteuse op 175 °C. Bak de rösti 5 mi
A.O.P. Corbières
Laat uitlekken.
75 cl
5. Serveer de orloffsneden met de groenten en de rösti.
Voedingswaarden van het recept (per persoon)
erg Okee vetten 9 g manner Kg erznhgl konydten 3728,
€5,09
waarvan genere vem Tg mien 301 zon lg
Ons vakmanschap drink je met verstand.
8.