Okay - Folder van 08.09.2021 tot 21.09.2021 - Pagina 9




Hier is pagina 9 van 28 pagina's van de Okay folder, geldig van 08.09.2021 tot 21.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

pn

LT y

Ex

ni

r

EE NA

En

ML

NUTR

JORE

r

=

OS

{OS

x

Orloffsneden met rösti,

EN

a

champignons en spi skool

EUR

Ingrediënten (4 personen)

+ 500 g orloffsneden (freshmart)

+ 1/2 bosje lente-ui

+ 600 grösti

+1,5 dl plantaardig alternatief voor

(3

« 1 spitskool

room (bv. Alpro Cuisine soya)

on

« 1 rode paprika

+ 2 eetl. boter

Orloffsneden El

+ 300 g gesneden champignons

« peper en zout

+500

verrekend aan de kassa.

-25 %: korting wordt automatisch

Voorbereiding (15 min.)

- Verwarm de oven voor op 180 °C.

€13,99%

- Sni intussen de spitskool in de lengte in 4, verwijder het harde gedeelte

en snipper derest

- Snij de paprika in de lengte in 2, verwijder de pitjes en de witte

zaadlijsten en sn

repen.

- Snipper de lente-uì fijn.

Y

Bereiding (30 min.)

Lesage

1. Zet het aluminiumbakje met de orloffsneden 30 mir

inde

gesneden champignons

voorverwarmde oven.

300g

€5,97,

2. Smelt intussen Î eetl. boter in een kookpot en bak de champignons en het

e1,79

wit van de lente-ui

min. Ki

id met peper en zout en haal uit de pot.

3. Smelt 1 eetl. boter in dezelfde kookpot en stoof de spitskool en de paprika

10 min. Kruid met peper en zout en overgiet met het roomalternatief.

Château de

Vaugel

Meng er de champignons en de lente-ui onder en laat 2 min. opwarmen.

inde friteuse.

‘Le Prieuré’ 2019

4. Verwarm de friteuse op 175 °C. Bak de rösti 5 mi

A.O.P. Corbières

Laat uitlekken.

75 cl

5. Serveer de orloffsneden met de groenten en de rösti.

Voedingswaarden van het recept (per persoon)

erg Okee vetten 9 g manner Kg erznhgl konydten 3728,

€5,09

waarvan genere vem Tg mien 301 zon lg

Ons vakmanschap drink je met verstand.

8.