Okay - Folder van 08.09.2021 tot 21.09.2021 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 28 pagina's van de Okay folder, geldig van 08.09.2021 tot 21.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
?
RR
En
Er
we
NUTRI-SCORE
OI
C2
-15%
Si
EP
Veggieschnit:
krieltjes en venköfsalede
Ingrediënten (4 personen)
Gree
+ 4 veggieschnitzels (freshmart)
+ 4 eetl. Griekse yoghurt
Boni Selection Veggie
» 600 g venkel
+ 2 eetl. mayonaise met citroen,
schnitzels
+ 1 durondeaupeer
+ 1 koffiel. mosterd op
€9,95,
2stuks 200g
+ 1/2 plantje bieslook
grootmoeders wijze
<1,99
+ 400 g vastkokende krieltjes
+ 2 eetl. olijfolie
Laurette in een stoomzakje
« peper en zout
+ 2 rode uien
nt
2:
Voorbereiding (15 min.)
- Snij de venkel in de lengte in 4, ve
ijder het harde gedeelte en het
venkelgroen. Snij de venkel heel
- Snij de peer in de lengte in 4 en daarna in reepjes
Boni Selection
- Snipper de rode uien en het bieslook
vastkokende krieltjes
Laurette in een stoomzakje
Bereiding (10 min.)
400g
«2,48%
1. Zet de aardappelen 7 min. in de microgolfoven op 700 W
(instructies: zie verpakking).
€0,99
2. Meng intussen de mayonaise met de Griekse yoghurt en de mosterd.
a
Kruid met peper en zout en meng er het bieslook onder.
3. Doe de venkel samen met de peer en de rode ui in een serveerschaal en
Duc de Lerme
meng er de dressing onder.
Rosé 2020
LG.P. Pays d'Oc
4. Verhit de olijf
in een pan met antiaanbaklaag en bak de schnitzels
2à3 min. aan elke kant. Serveer met de gestoomde aardappelen
75 cl
‚en de venkelsalade.
ir
Voedingswaarden van het recept (per persoon)
vaten Og weven 56 gverzoigd loohydsten 1250
€3,99
mearvan 10,5 ute «verl 102 gr iten 204 got 328
‘Ons vakmanschap drink je met verstand.
8.