Okay - Folder van 08.09.2021 tot 21.09.2021 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 28 pagina's van de Okay folder, geldig van 08.09.2021 tot 21.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

?

RR

En

Er

we

NUTRI-SCORE

OI

C2

-15%

Si

EP

Veggieschnit:

krieltjes en venköfsalede

Ingrediënten (4 personen)

Gree

+ 4 veggieschnitzels (freshmart)

+ 4 eetl. Griekse yoghurt

Boni Selection Veggie

» 600 g venkel

+ 2 eetl. mayonaise met citroen,

schnitzels

+ 1 durondeaupeer

+ 1 koffiel. mosterd op

€9,95,

2stuks 200g

+ 1/2 plantje bieslook

grootmoeders wijze

<1,99

+ 400 g vastkokende krieltjes

+ 2 eetl. olijfolie

Laurette in een stoomzakje

« peper en zout

+ 2 rode uien

nt

2:

Voorbereiding (15 min.)

- Snij de venkel in de lengte in 4, ve

ijder het harde gedeelte en het

venkelgroen. Snij de venkel heel

- Snij de peer in de lengte in 4 en daarna in reepjes

Boni Selection

- Snipper de rode uien en het bieslook

vastkokende krieltjes

Laurette in een stoomzakje

Bereiding (10 min.)

400g

«2,48%

1. Zet de aardappelen 7 min. in de microgolfoven op 700 W

(instructies: zie verpakking).

€0,99

2. Meng intussen de mayonaise met de Griekse yoghurt en de mosterd.

a

Kruid met peper en zout en meng er het bieslook onder.

3. Doe de venkel samen met de peer en de rode ui in een serveerschaal en

Duc de Lerme

meng er de dressing onder.

Rosé 2020

LG.P. Pays d'Oc

4. Verhit de olijf

in een pan met antiaanbaklaag en bak de schnitzels

2à3 min. aan elke kant. Serveer met de gestoomde aardappelen

75 cl

‚en de venkelsalade.

ir

Voedingswaarden van het recept (per persoon)

vaten Og weven 56 gverzoigd loohydsten 1250

€3,99

mearvan 10,5 ute «verl 102 gr iten 204 got 328

‘Ons vakmanschap drink je met verstand.

8.