Okay - Folder van 26.08.2020 tot 08.09.2020 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 28 pagina's van de Okay folder, geldig van 26.08.2020 tot 08.09.2020.

Hier is pagina 16 van 28 pagina's van de Okay folder, geldig van 26.08.2020 tot 08.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Okay - Folder van 26.08.2020 tot 08.09.2020 - Pagina 16
ar d / Es ” Pine is = N 4 ) = u # Fr À NUTRI ORE an ©! (OT Scamp rochette met krieltjessalade en groene apsresgink n ej Ingrediënten (4 personen) 400 g scampibrochettes (freshmart) 1rode ui -20% 400 gprinsessenbonen 3 eetl. Griekse yoghurt vanaf 2 verpakkingen 200 ggroene-aspergepunten 2 eetl. mayonaise 1 rode paprika Z eetl. olijfolie 1/2 plantje bieslook zwarte peper (molen) op Le + zout 500 g krielaardappelen % J zu 2, Voorbereiding (10 min.) Ba Scampibrochettes Snipper het bieslook en de rode ui fijn. €29,95ng Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water en snij in 2. Snij de rode paprika in de lengte in 2, verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten en snij in reepjes. fr ie. Zalmfilets Bereiding (25 min) 5 1. Kook de krieltjes 15 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af. €29,95ng 2. Kook intussen de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Boni Selection 3. Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot, stoof de paprika en de aspergepunten 3 min. scampibrochettes + 200 g of Voeg de prinsessenbonen toe en stoof nog 2 min. gemarineerde Atlantische zalmfilets 4. Meng de Griekse yoghurt met de mayonaise, het bieslook en de rode ui. + 2508 Kruid met zwarte peper. d 5, Doe de krieltjes in een serveerschaal en meng er de dressing en de groenten onder. -15% bn 6. Verhit 1 eetl. olijfolie in een grillpan of een pan met antisanbaklaag en vanaf 2 stuks bak de scampibrochettes anderhalve min. aan elke kant. Best Choice -15 % \RAPAEN vanaf 2 flessen groene- Lekker aspergepunten e N Tarapacá Sauvignon Blanc 2019 met 200g D.O. Central Valley 22 AS Chili 75 cl c4,49 c4,99 ‘Voedingswaarden van het recept (per perso are bel weten 206 g wam f grundig» oon 203 g vaarven 60 se verde g-emitten 79 gezet 29 8, Ons vakmanschap drink je met verstand. 16 Alle voordelen geldig met
Okay - Folder van 26.08.2020 tot 08.09.2020 - Pagina 16