Okay - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 10


Hier is pagina 10 van 20 pagina's van de Okay folder, geldig van 28.07.2021 tot 10.08.2021.



Okay Folder 28.07.2021

Hier is pagina 10 van 20 pagina's van de Okay folder, geldig van 28.07.2021 tot 10.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Okay - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 10

wi à z LR af Hi] AS # gx = he r UTRI-SCORE ©) LS a Papillot van pladijs met pasta pesto wg pe Ingrediënten (4 personen) Boni Selection + 1venkel « 4 pladijsfilets (freshmart) pladijsfilets « 350 g kerstomatenmix 500 g verse tagliatelle (freshmart) 2 300 g * 250 g fijne wortelen + 140 g groene pesto (freshmart) Graatloos €19,95% + 1 courgette + 1 eetl. olijfolie Voorbereiding (10 min.) - Halveer de kerstomaten. Der ennorres rees - Snij de courgette in blokjes van 2 à 3 cm. nl - Verwijder de harde kern uit de venkel en snij in flinterdunne plakjes. Hou wat van het groen opzij voor de afwerking. - Snij de geschilde wortelen in de lengte in 2 en daarna in stukjes van 3 à 4 cm. Boni Selection ® ® €1,58ng Bereiding 15 min. +15 min. in de oven) fijne wortelen 500 g 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. €0,79 2 Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en stoof de venkel, courgette en wortel 5 à 8 min. Kruid met peper en zout. 3 Neem 4 vellen aluminiumfolie en leg er telkens 1 vel bakpapier op. Verdeel er de gestoofde groenten over. Leg de pladijs en de helft van de kerstomaten op de groenten. Lepel er Î koffiel. pesto op en kruid met peper en zout. Zet 10 à 15 min. in de | voorverwarmde oven. (Ofleg 15 à 20 min. op de BBQ). N Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng er 2 à 3 eetl. pesto onder en de rest van de A kerstomaten. en Pnt, Werk de papillot af met het venkelloof en serveer met de pasta pesto. nn Cagñard wit 2020 Voedingswaarden van het recept (per persoon) 1.G.P: 9,2 gsuikers » verels 9,6 g + einitten 49,4 g - zout 2,029 8 energie 746 kcal » vetten 20,7 g, waarvan 4,5 g verzadigd « koolhydraten 85,8 g, waarvan Cötes de Gascogne e4,16n partybox, 3 L e12,49 10 Ons vakmanschap drink je met verstand.

Okay - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 10