Okay - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 20 pagina's van de Okay folder, geldig van 28.07.2021 tot 10.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

wi

à

z

LR

af

Hi]

AS

#

gx =

he

r

UTRI-SCORE

©)

LS

a

Papillot van pladijs met pasta pesto

wg

pe

Ingrediënten (4 personen)

Boni Selection

+ 1venkel

« 4 pladijsfilets (freshmart)

pladijsfilets

« 350 g kerstomatenmix

500 g verse tagliatelle (freshmart)

2 300 g

* 250 g fijne wortelen

+ 140 g groene pesto (freshmart)

Graatloos

€19,95%

+ 1 courgette

+ 1 eetl. olijfolie

Voorbereiding (10 min.)

- Halveer de kerstomaten.

Der

ennorres rees

- Snij de courgette in blokjes van 2 à 3 cm.

nl

- Verwijder de harde kern uit de venkel en snij in flinterdunne plakjes. Hou wat

van het groen opzij voor de afwerking.

- Snij de geschilde wortelen in de lengte in 2 en daarna in stukjes

van 3 à 4 cm.

Boni Selection ® ®

€1,58ng

Bereiding 15 min. +15 min. in de oven)

fijne wortelen

500 g

1

Verwarm de oven voor op 180 °C.

€0,79

2

Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en stoof de venkel, courgette en

wortel 5 à 8 min. Kruid met peper en zout.

3

Neem 4 vellen aluminiumfolie en leg er telkens 1 vel bakpapier op. Verdeel

er de gestoofde groenten over.

Leg de pladijs en de helft van de kerstomaten op de groenten. Lepel

er Î koffiel. pesto op en kruid met peper en zout. Zet 10 à 15 min. in de

|

voorverwarmde oven. (Ofleg 15 à 20 min. op de BBQ).

N

Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie

verpakking). Giet af en meng er 2 à 3 eetl. pesto onder en de rest van de

A

kerstomaten.

en

Pnt,

Werk de papillot af met het venkelloof en serveer met de pasta pesto.

nn

Cagñard wit 2020

Voedingswaarden van het recept (per persoon)

1.G.P:

9,2 gsuikers » verels 9,6 g + einitten 49,4 g - zout 2,029 8

energie 746 kcal » vetten 20,7 g, waarvan 4,5 g verzadigd « koolhydraten 85,8 g, waarvan

Cötes de Gascogne

e4,16n

partybox, 3 L

e12,49

10 Ons vakmanschap drink je met verstand.