Okay - Folder van 27.07.2022 tot 09.08.2022 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 22 pagina's van de Okay folder, geldig van 27.07.2022 tot 09.08.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

À

EN

N

7

N

L,

+

Pa

LR

3

|

E

NUTRI-SCORE

> ie

À

@)

go

Nate

met venke

EG

À

ie

7

Ingrediënten

M

% ‘

« 4 Atlantische zalmfilets

+ 1 di verse room (35 % V.G)

&

(freshmart)

+ 2 eetl. boter

Boni Pen

« 2 venkels

e 2 eetl. vloeiende bloem

Atlantisc “tie

de? FE

+ 5 stengels witte selder

+ 1/2 blokje visbouillon

À

+ 1wortel

°* peperen zout

4x+2008 _

+

a

600 g aardappelen

1

ne

#

sh

7

4

Bereiding (30 min.)

1

Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Kook 20 min. gaar in

r

ri

lichtgezouten water. Giet af.

«+

2.

Snij intussen de venkels in 4 en verwijder de harde kern. Snij de rest in

%

dunne reepjes Hou wat groen OPZIJ

#

an

A

Snij de selder in blokjes en de wortel in staafjes

;

9

Smelt de boter in een grote kookpot en roer er de bloem onder. Laat

_ Venkel

ae

>

“x

jr

ar

1:

even drogen op het vuur. Voeg beetje bij beetje en al roerend 1 L water

as

te

toe. Verkruimel er het halve bouillonblokje boven en klop tot een

Et

En

ús

2

co

|

gladde saus,

me

ri

x

F

3

pe

Voeg de groenten toe en kook 10 min. op een laag vuur.

Ex

Snij intussen elke zalmfilet in 6 of 8 stukken



n

FU

Leg de zalm voorzichtig op de groenten. Overgiet met de room en

kruid met peper en zout. Laat 5 min. afgedekt verder koken en voeg

tot slot de aardappelen toe

8. Serveer de waterzooi in soepborden en werk af met het venkelgroen

ps

Voedingswaarden van het recept (per persoon)

energie 529 kcal vetten 32,8 g, waarvan 17,3 g verzadigd + koolhydraten 30,1 g, waarvan

4,

6 g suikers » vezels 7,8 g+ eiwitten 24,2 g+ zout 2,2g

LE

hes

ni