Okay - Folder van 15.01.2020 tot 28.01.2020 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 15.01.2020 tot 28.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
u
2
NE
Ger
2
4
+ [30
Ol
Gevuld kalfslapje met gekleurde wortelen
Ingrediënten (4 personen)
4 kalfslapjes (freshmart)
680 g passata ru
ca (gezeefde
-15%
tomaten met b:
um)
ER
4 sneetjes parmaham (Freshmart)
600 g gekleurde wortelen
2 eetl. olijfolie
4
a hm
200 g spruitjes
1eetl. honing
Italiaanse kruidenmix
800 gkrielaardappelen
1/2 bol mozzarella
peper en zout
A
1 eetl. boter
Yu
Jar
An,
Voorbereiding (15 min.)
-
Snij het groen van de gekleurde wortelen (er mag nog wat groen aan blijven), snij in de
Kalfslapje DJ
lengte in 2 en daarna in stukken van + 3cm.
Snij de spruitjes in 2.
x+125g
€22,79
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water. Snij in 2 of in 4
(afhankelijk van de grootte).
Klop de kalfslapjes goed plat.
-15%
Snij de halve mozzarella it
vanaf1 stuk
Verwarm de oven voor op 200 °C.
AE
Bere
g (25 min. + 30 min. in de oven)
1. Schik de groenten en de krielaardappelen op een bakplaat met bakpapier en overgiet
met de olijfolie en de honing. Kruid met peper en zout. Meng alles goed door elkaar
en zet 20 à 30 min. in de oven.
2. Wikkel elk stukje mozzarella in een sneetje parmaham. Kruid het kalfslapje met wat
Italiaanse kruidenmix, peper en zout. Leg het mozzarellapakketje in het midden van
het kalfslapje en plooi dicht. Steek vast met een prikkertje.
3. Smelt de boter in een pan en bak de kalfslapjes f à 2 min. aan elke kant.
Verlaag het vuur en blus met de passata. Kruid met peper, zout en wat
Boni Selection
Italiaanse kruidenmix. Laat 15 à 20 min. verder garen.
gekleurde wortelen
4651
>
6008
€2,79
SO
Pr
“ekker
Domaine du Grand Pouget 2018
AO. Bergerac
75cl
€4,99
-33,34 %: korting wordt automatisch verrekend aan de kassa.
Ons vakmanschap drink je met verstand.
Alle voord
5
r
d
8
&