Okay - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 28 pagina's van de Okay folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
À
Sy
we
Las
Le
A
a
—
3
|
4
r.
En
e
EN
NUTRI-SCORE
2
UN
DE
©
c
Groentesalade met braa
worst en valouté
Ingrediënten (4 personen)
VN
8
RENE
5
6 braadworsten (freshmart)
500 g taboulé met paprika's
|
450 g tomaten uit oma's
en tomaten
moestuin
2
4 eetl. vinaigrette Thousand
en
1komkommer
Islands
Ri
1gele Pape
3
teetl. olijfolie
ij
3 lente
s
peper
100 ne slascheuten
rn
Il
Le Bocage ©
|
braadworst natuur
Voorbe:
g (10 min.)
3stuks 375g
e tomaten in plakjes
=
EE
Snipper de len
itjes fi
3
-_ Verwijder de pitjes en zaa
en uit de puntpaprika en sn
ne reepjes.
€3,49
Maak met een dunschiller slierten van de onges:
le komkommer.
Bereiding (25 min.)
1. Verhit de olijfolie in een grillpan en bak de braadworsten + 3 min. aan elke
kant. (Of bestrijk ze met de olijfolie en bak ze op de BBQ).
2. Verdeel intussen de tomaten over een ruime serveerschaal.
Kruid met peper.
3. Verdeel er de slascheuten over en doe in het midden
de taboulé, Bestrooi met de lente-uitjes en verdeel er
de komkommerlinten en de reepjes paprika over.
4. Kruid de groenten met peper en besprenkel met de
igrette.
Chef Délice @ :
«
tomaten uit oma's
he
moestuin-
Caves Saint-Pierre
450 g
«7,09
|
Len
Vieilles Vignes 2013 4
€3,19
O.P. Côtes du Rhôl
Sc
€5,09
wm. |
ae
im SIS g vanen 1 gees: verl
82 éniten 29,24 rot 538
ni
|
Ons vakmanschap dtink je met verstand,
OKay
k