Okay - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 13




Hier is pagina 13 van 28 pagina's van de Okay folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

À

Sy

we

Las

Le

A

a



3

|

4

r.

En

e

EN

NUTRI-SCORE

2

UN

DE

©

c

Groentesalade met braa

worst en valouté

Ingrediënten (4 personen)

VN

8

RENE

5

6 braadworsten (freshmart)

500 g taboulé met paprika's

|

450 g tomaten uit oma's

en tomaten

moestuin

2

4 eetl. vinaigrette Thousand

en

1komkommer

Islands

Ri

1gele Pape

3

teetl. olijfolie

ij

3 lente

s

peper

100 ne slascheuten

rn

Il

Le Bocage ©

|

braadworst natuur

Voorbe:

g (10 min.)

3stuks 375g

e tomaten in plakjes

=

EE

Snipper de len

itjes fi

3

-_ Verwijder de pitjes en zaa

en uit de puntpaprika en sn

ne reepjes.

€3,49

Maak met een dunschiller slierten van de onges:

le komkommer.

Bereiding (25 min.)

1. Verhit de olijfolie in een grillpan en bak de braadworsten + 3 min. aan elke

kant. (Of bestrijk ze met de olijfolie en bak ze op de BBQ).

2. Verdeel intussen de tomaten over een ruime serveerschaal.

Kruid met peper.

3. Verdeel er de slascheuten over en doe in het midden

de taboulé, Bestrooi met de lente-uitjes en verdeel er

de komkommerlinten en de reepjes paprika over.

4. Kruid de groenten met peper en besprenkel met de

igrette.

Chef Délice @ :

«

tomaten uit oma's

he

moestuin-

Caves Saint-Pierre

450 g

«7,09

|

Len

Vieilles Vignes 2013 4

€3,19

O.P. Côtes du Rhôl

Sc

€5,09

wm. |

ae

im SIS g vanen 1 gees: verl

82 éniten 29,24 rot 538

ni

|

Ons vakmanschap dtink je met verstand,

OKay

k