Okay - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 13


Hier is pagina 13 van 28 pagina's van de Okay folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.



Okay Folder 14.07.2021

Hier is pagina 13 van 28 pagina's van de Okay folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Okay - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 13

À Sy we Las Le A a — 3 | 4 r. En e EN NUTRI-SCORE 2 UN DE © c Groentesalade met braa worst en valouté Ingrediënten (4 personen) VN 8 RENE 5 6 braadworsten (freshmart) 500 g taboulé met paprika's | 450 g tomaten uit oma's en tomaten moestuin 2 4 eetl. vinaigrette Thousand en 1komkommer Islands Ri 1gele Pape 3 teetl. olijfolie ij 3 lente s peper 100 ne slascheuten rn Il Le Bocage © | braadworst natuur Voorbe: g (10 min.) 3stuks 375g e tomaten in plakjes = EE Snipper de len itjes fi 3 -_ Verwijder de pitjes en zaa en uit de puntpaprika en sn ne reepjes. €3,49 Maak met een dunschiller slierten van de onges: le komkommer. Bereiding (25 min.) 1. Verhit de olijfolie in een grillpan en bak de braadworsten + 3 min. aan elke kant. (Of bestrijk ze met de olijfolie en bak ze op de BBQ). 2. Verdeel intussen de tomaten over een ruime serveerschaal. Kruid met peper. 3. Verdeel er de slascheuten over en doe in het midden de taboulé, Bestrooi met de lente-uitjes en verdeel er de komkommerlinten en de reepjes paprika over. 4. Kruid de groenten met peper en besprenkel met de igrette. Chef Délice @ : « tomaten uit oma's he moestuin- Caves Saint-Pierre 450 g «7,09 | Len Vieilles Vignes 2013 4 €3,19 O.P. Côtes du Rhôl Sc €5,09 wm. | ae im SIS g vanen 1 gees: verl 82 éniten 29,24 rot 538 ni | Ons vakmanschap dtink je met verstand, OKay k

Okay - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 13