Okay - Folder van 29.06.2022 tot 12.07.2022 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 30 pagina's van de Okay folder, geldig van 29.06.2022 tot 12.07.2022.

Hier is pagina 15 van 30 pagina's van de Okay folder, geldig van 29.06.2022 tot 12.07.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Okay - Folder van 29.06.2022 tot 12.07.2022 - Pagina 15
Te: er BE + À | res > bn JE E df À aa BF $ m a u A I tee, Ee È ik wer enr NUTRI-SCORE ‚pe TOO nn 5 DE ax Braadworst Ea uperg df -25% spiesjes en Griek me N Need y Ingredienten (4 personen) EZ + 4 à 6 braadworsten (freshmart) ° 250 g mozzarella 5 + 2 aubergines + 300 g Griekse pasta (risoni) Bea jer « 50 g rucola ° 2 eetl. rode pesto Le Bocag: 11,078 « 1 plantje basilicum ° 4 eetl. olijfolie braadworst natuur + 150 g Tapero Bruschetta ® peper en zout (freshmart) 3stuks 375g e4.15 Voorbereiding (10 min.) RU « - Snij de aubergines in de lengte in plakken - Laat de mozzarella uitlekken en snij in stukjes - Pluk de blaadjes basilicum Aubergines ( vi & Bereiding (15 min. + 8 min. op de BBQ) los = <6 1 Bestrijk de aubergine met de olijfolie en kruid met peper en zout Gril £ 1 min. aan elke kant zodat je mooie grillstrepen krijgt -20 % Kook de Griekse pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). vanaf 2 flessen Giet af. e nto |.G.T. Verdeel de bruschettamengeling over 12 plakjes aubergine samen met de blaadjes basilicum en de mozzarella. Rol op en prik telkens 3 rolletjes op R asso Antico een brochettestokje Primitivo Appassito > Snij de rest van de gegrilde aubergines in reepjes en meng samen met de 2020/2021 . = ze : pesto en de rucola onder de Griekse pasta AM Puglia - - Ialie Bak de worsten 4 min. en de auberginebrochettes 2 min. aan elke kant. Ziel ES Voedingswaarden van het recept (per persoon) a waarvan 5,5 g suikers » vezels 5,7 g » eiwitten 53,0 g + zout 4,8 g energie 1005 keal « vetten 61,0 g‚ waarvan 23,3 g verzadigd « koolhydraten 58,3 g, en = = Te OKay a
Okay - Folder van 29.06.2022 tot 12.07.2022 - Pagina 15