Okay - Folder van 29.06.2022 tot 12.07.2022 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 30 pagina's van de Okay folder, geldig van 29.06.2022 tot 12.07.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Te:
er
BE
+
À
| res
>
bn
JE
E
df
À
aa
BF
$
m
a
u
A
I
tee,
Ee
È
ik
wer
enr
NUTRI-SCORE
‚pe
TOO
nn
5
DE
ax
Braadworst
Ea
uperg df
-25%
spiesjes en Griek me
N
Need
y
Ingredienten (4 personen)
EZ
+ 4 à 6 braadworsten (freshmart)
° 250 g mozzarella
5
+ 2 aubergines
+ 300 g Griekse pasta (risoni)
Bea
jer
« 50 g rucola
° 2 eetl. rode pesto
Le Bocag:
11,078
« 1 plantje basilicum
° 4 eetl. olijfolie
braadworst natuur
+ 150 g Tapero Bruschetta
® peper en zout
(freshmart)
3stuks 375g
e4.15
Voorbereiding (10 min.)
RU «
- Snij de aubergines in de lengte in plakken
- Laat de mozzarella uitlekken en snij in stukjes
- Pluk de blaadjes basilicum
Aubergines (
vi &
Bereiding (15 min. + 8 min. op de BBQ)
los
=
<6
1
Bestrijk de aubergine met de olijfolie en kruid met peper en zout
Gril £ 1 min. aan elke kant zodat je mooie grillstrepen krijgt
-20 %
Kook de Griekse pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
vanaf 2 flessen
Giet af.
e
nto |.G.T.
Verdeel de bruschettamengeling over 12 plakjes aubergine samen met de
blaadjes basilicum en de mozzarella. Rol op en prik telkens 3 rolletjes op
R
asso Antico
een brochettestokje
Primitivo Appassito
>
Snij de rest van de gegrilde aubergines in reepjes en meng samen met de
2020/2021 .
=
ze
:
pesto en de rucola onder de Griekse pasta
AM
Puglia - - Ialie
Bak de worsten 4 min. en de auberginebrochettes 2 min. aan elke kant.
Ziel
ES
Voedingswaarden van het recept (per persoon)
a
waarvan 5,5 g suikers » vezels 5,7 g » eiwitten 53,0 g + zout 4,8 g
energie 1005 keal « vetten 61,0 g‚ waarvan 23,3 g verzadigd « koolhydraten 58,3 g,
en
=
=
Te
OKay
a