Okay - Folder van 19.06.2019 tot 02.07.2019 - Pagina 17




Hier is pagina 17 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 19.06.2019 tot 02.07.2019. Het bevat 3 producten en 0 promoties.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina


Aanbiedingen op deze pagina

Gemarineerde rundsbrochette

€ 20.95
/ 1.00 unit(s)
Château de Vaugelas

Château de Vaugelas ‘Le Prieuré 2017 AOP. Cafbières 75 cl
€ 5.69
/ 1.00 unit(s)
Boni Selection

Boni Selection krieltjes Laurette in stoomzak 4008
€ 1.19
/ 400.00 g

Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

© \OL=

Gemarineerde rund:
met bloemkool-aardappelslaatje



en \
__ s Agemarinaerderunderbrochetse « 1planjephatte peterselie L
Greshmard) © 800 gkrielssrdsppelen Groomeskje) vanaf 1 verpakking
«bloemkool © 20 gpompoenpiten
5 granaatappel 5 Seetlolsle
- Weitroen 5 peperenzout

Voorbereiding (10 rin)
Srij de bloemkool in kleine roosjes. Kook de bloemkoolroogjes 5 min
in ichtgezouten water. Giet af.
Snipper intuscen de peterselie fijn.

Verwijder de pitten uit de granaatappel.
Pers de halve citroen



Gemarineerde
rundsbrochette KJ
2=160g

\
20,95"

Bereiding 05 min)



1 Stoom de rietjes gaar (instructies zie verpakking)
2. Verhit 2 eet olijfolie ineen braadpan en bak de brochettes * 2 min. goudbruin san
‘elke kant. Bak verder naar smaak op een laag vuur.

2. Meng 3 eetl olijfolie met het itroenzap en de platte peterselie.
Kruid met peper en zout.

4. Meng de aardappelen met de bloemkool, de granaatsppelpikten en
de pompoenpitten. Besprenkel met de vinaigrette en serveer met de
brochetzes.

vanaf 1 verpakking







Lekker
vanaf fles met

ChâteaudeVaugelas Sí
‘Le Prieur 2017

rn u ae sehenonl
d j krieltjes Lauret in stoomzak. aa
\ €5,69 400 elo

en ed

vd

RN
EM