Okay - Folder van 19.06.2019 tot 02.07.2019 - Pagina 15


Hier is pagina 15 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 19.06.2019 tot 02.07.2019. Het bevat 3 producten en 0 promoties.



Okay Folder 19.06.2019

Hier is pagina 15 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 19.06.2019 tot 02.07.2019. Het bevat 3 producten en 0 promoties.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina


Aanbiedingen op deze pagina

Boni Selection

brochettes van wilde Argentijnse scampi 220g =a
€ 7.79
/ 220.00 g
Tarapacá Saur Blanc 2018 ignon
Tarapacá

D.O. Central Valley Chil Bd De
€ 4.99
/ 1.00 unit(s)
Boni Selection

wortelslierten 200 8
€ 2.49
/ 200.00 g

Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Okay - Folder van 19.06.2019 tot 02.07.2019 - Pagina 15

Scampibrochette met wortelslaatje en Ingrediënten (4 personen) 440 gscampibrachettes (reshmart) 400 g wortelerten. 80 g rucola 1 bakje waterkers 1 sinaasappel 50 giruidenboter 2halve stokbroden 140 g 20 g pistachenoten 4 eetl olifolie peper en zout Voorbereiding (10 min) ‘Snij het stokbrood in geike schijfjes en beemeer met de kruidenboter. Pers de sinaasappel en hak de pistachenoten ijn. Meng met 3 etl olflie an ‘de mosterd, Kruid met peper en zout, Bereiding 5 vin) 1. Verwarm de oven voor op 180 °C. 2. Mengde wortehtirten met de waterkers en de rucola. Besprenkel met de sinsassppelvinsigrerte, ï 3. Schik de broodschijjer op een bakplaat met bakpspier en grilze 233 min licht krokant in de voorverwarmde oven 4. Verhit intussen | eetl olijfolie in een braadpan en bak de scampibrochettes 1 2 min. aan elke kant. Lekker vanaf fes met Tarapsch Sauvignon WN eee DO. Central Valey chi sf 75e a 4,99 B ’ tkelfiel, mosterd op traditionele wijze vanaf! verpakking Boni Selection brochettes van wilde Argentijnse scampi 220g 779 Boni Selection wortelslierten mss 2005 EN ET 249

Okay - Folder van 19.06.2019 tot 02.07.2019 - Pagina 15