Okay - Folder van 03.06.2020 tot 16.06.2020 - Pagina 9




Hier is pagina 9 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 03.06.2020 tot 16.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

À

pi

FE

IP

Ci

gd

ns

DE:

v

7

dd

a

à,

Dre

Pe

Dd

Sr

& (OI

Gemarineerde runderbro

rs slaatje

Ingrediënten (4 personen)

.

600 g gemarineerde runderbrochette

1/2 plantje bieslook

(freshmart)

500 g primeurkrielaardappelen

250 g cocktailtomaten

6 eetl. Yogorette Fijne kruiden

150 g mix jonge bladsla & pitten

zwarte peper

-20%

1 gele paprika

zout

1 bosje radijzen

vanaf 1 verpakking

Kr

Voorbereiding (15 min.)

LA

Pr,

\

Snij de radijzen in schijfjes.

Snipper het bieslook fijn.

fj

Snij de gele paprika in de lengte in 2, verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten.

Snij in reepjes.

Snij de cocktailtomaten in de lengte in 2.

Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water.

Gemarineerde runderbrochette IJ

+300g

e20,951g

Bereiding (30 min.)

1

Kook de krieltjes 15 à 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.

-25%

2. Doe de krieltjes in een serveerschaal, meng er de Yogorette en het

bieslook onder. Kruid met zwarte peper en zout en meng goed.

vanaf 1 stuk



=

3. Voeg de groenten toe en meng goed.

a

4. Bak de brochettes + 2 min. aan elke kant op de barbecue of in de pan

BEZ

5. Werk de salade af met het zakje pitten uit de verpakking van de sla.

Ml

Mita

ens

ie

Be

-15%

N

vanaf 3 flessen

ra

-

*00DEBERGI

Lekker

am reed

Florette

met

Roodeberg 2017/2018

mix van jonge bladsla en pitten

Western Cape - Zuid-Afrika

ze

75 el

1508

a

«17,9

«7,30

€2,69

NT

CRTC

sch

OKay)