Okay - Folder van 03.06.2020 tot 16.06.2020 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 03.06.2020 tot 16.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
À
pi
FE
IP
Ci
gd
ns
DE:
v
7
dd
a
à,
Dre
Pe
Dd
Sr
& (OI
Gemarineerde runderbro
rs slaatje
Ingrediënten (4 personen)
.
600 g gemarineerde runderbrochette
1/2 plantje bieslook
(freshmart)
500 g primeurkrielaardappelen
250 g cocktailtomaten
6 eetl. Yogorette Fijne kruiden
150 g mix jonge bladsla & pitten
zwarte peper
-20%
1 gele paprika
zout
1 bosje radijzen
vanaf 1 verpakking
Kr
Voorbereiding (15 min.)
LA
Pr,
\
Snij de radijzen in schijfjes.
Snipper het bieslook fijn.
fj
Snij de gele paprika in de lengte in 2, verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten.
Snij in reepjes.
Snij de cocktailtomaten in de lengte in 2.
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water.
Gemarineerde runderbrochette IJ
+300g
e20,951g
Bereiding (30 min.)
1
Kook de krieltjes 15 à 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-25%
2. Doe de krieltjes in een serveerschaal, meng er de Yogorette en het
bieslook onder. Kruid met zwarte peper en zout en meng goed.
vanaf 1 stuk
—
=
3. Voeg de groenten toe en meng goed.
a
4. Bak de brochettes + 2 min. aan elke kant op de barbecue of in de pan
BEZ
5. Werk de salade af met het zakje pitten uit de verpakking van de sla.
Ml
Mita
ens
ie
Be
-15%
N
vanaf 3 flessen
ra
-
*00DEBERGI
Lekker
am reed
Florette
met
Roodeberg 2017/2018
mix van jonge bladsla en pitten
Western Cape - Zuid-Afrika
ze
75 el
1508
a
«17,9
«7,30
€2,69
NT
CRTC
sch
OKay)