Okay - Folder van 03.06.2020 tot 16.06.2020 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 03.06.2020 tot 16.06.2020.

Hier is pagina 9 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 03.06.2020 tot 16.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Okay - Folder van 03.06.2020 tot 16.06.2020 - Pagina 9
À pi FE IP Ci gd ns DE: v 7 dd a à, Dre Pe Dd Sr & (OI Gemarineerde runderbro rs slaatje Ingrediënten (4 personen) . 600 g gemarineerde runderbrochette 1/2 plantje bieslook (freshmart) 500 g primeurkrielaardappelen 250 g cocktailtomaten 6 eetl. Yogorette Fijne kruiden 150 g mix jonge bladsla & pitten zwarte peper -20% 1 gele paprika zout 1 bosje radijzen vanaf 1 verpakking Kr Voorbereiding (15 min.) LA Pr, \ Snij de radijzen in schijfjes. Snipper het bieslook fijn. fj Snij de gele paprika in de lengte in 2, verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Snij in reepjes. Snij de cocktailtomaten in de lengte in 2. Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water. Gemarineerde runderbrochette IJ +300g e20,951g Bereiding (30 min.) 1 Kook de krieltjes 15 à 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen. -25% 2. Doe de krieltjes in een serveerschaal, meng er de Yogorette en het bieslook onder. Kruid met zwarte peper en zout en meng goed. vanaf 1 stuk — = 3. Voeg de groenten toe en meng goed. a 4. Bak de brochettes + 2 min. aan elke kant op de barbecue of in de pan BEZ 5. Werk de salade af met het zakje pitten uit de verpakking van de sla. Ml Mita ens ie Be -15% N vanaf 3 flessen ra - *00DEBERGI Lekker am reed Florette met Roodeberg 2017/2018 mix van jonge bladsla en pitten Western Cape - Zuid-Afrika ze 75 el 1508 a «17,9 «7,30 €2,69 NT CRTC sch OKay)
Okay - Folder van 03.06.2020 tot 16.06.2020 - Pagina 9