Okay - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 36 pagina's van de Okay folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
een
Vak
=
ad
3
D
NUTRI-SCORE
OO ë
ds
:
Krielsalade met
D
=
kalkoenschnitzel en boontjes
Ingrediënten (4 personen)
où
VN
4 kalkoenschnitzels
1rode ui
CERTES
(freshmart)
1eetl. boter
600 g fijne prinsessenbonen
8 eetl. mayonaise met yoghurt
à
1 gele pap
a
en bieslook
1 bosje radijzen
peper en zout
800 g krielaardappelen
Voorbereiding (0 min.)
Snij
e radijsjes in fijne plakjes.
Sch
eventueel de paprika en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten.
jn smalle repen.
-
Snij de rode ui
fijne ringen
Kalkoenschnitzel EI
2x125g
€16,36,
Bereiding (30 min.)
c4,09
1. Wrijf de ongeschilde krieltjes schoon onder koud water. Kook 15 à
20 mi
gear i
ichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen. Halveer
of snij in kwartjes.
2. Kook intussen de boontjes 8 à 10 min. gaar in lichtgezouten water.
Giet af en spoel met koud water.
3. Meng de boontjes onder de radijsjes, de paprikareepjes
en de krieltjes. Kruid met peper en zout. Werk af met de
uienringen.
4. Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de
kalkoenschnitzels (instructies: zie verpakking).
Snij in reepjes en leg op de salade
5. Serveer met de mayonaise.
Bo:
i Selection
nu
fine prinsessenbonen
Coto de Imaz Reserva 2016
400g
«4,98,
D.O.C. Rioja - Spanje
75 cl
c8,29
<1,99
en
ER |
Ons vakmanschap drink je met ee
naarden van het recept:
Eten va 7 gen:
ver 121 grotten 30,4 ge so 32