Okay - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 36 pagina's van de Okay folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

een

Vak

=

ad

3

D

NUTRI-SCORE

OO ë

ds

:

Krielsalade met

D

=

kalkoenschnitzel en boontjes

Ingrediënten (4 personen)



VN

4 kalkoenschnitzels

1rode ui

CERTES

(freshmart)

1eetl. boter

600 g fijne prinsessenbonen

8 eetl. mayonaise met yoghurt

à

1 gele pap

a

en bieslook

1 bosje radijzen

peper en zout

800 g krielaardappelen

Voorbereiding (0 min.)

Snij

e radijsjes in fijne plakjes.

Sch

eventueel de paprika en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten.

jn smalle repen.

-

Snij de rode ui

fijne ringen

Kalkoenschnitzel EI

2x125g

€16,36,

Bereiding (30 min.)

c4,09

1. Wrijf de ongeschilde krieltjes schoon onder koud water. Kook 15 à

20 mi

gear i

ichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen. Halveer

of snij in kwartjes.

2. Kook intussen de boontjes 8 à 10 min. gaar in lichtgezouten water.

Giet af en spoel met koud water.

3. Meng de boontjes onder de radijsjes, de paprikareepjes

en de krieltjes. Kruid met peper en zout. Werk af met de

uienringen.

4. Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de

kalkoenschnitzels (instructies: zie verpakking).

Snij in reepjes en leg op de salade

5. Serveer met de mayonaise.

Bo:

i Selection

nu

fine prinsessenbonen

Coto de Imaz Reserva 2016

400g

«4,98,

D.O.C. Rioja - Spanje

75 cl

c8,29

<1,99

en

ER |

Ons vakmanschap drink je met ee

naarden van het recept:

Eten va 7 gen:

ver 121 grotten 30,4 ge so 32