Okay - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 11


Hier is pagina 11 van 36 pagina's van de Okay folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.



Okay Folder 02.06.2021

Hier is pagina 11 van 36 pagina's van de Okay folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Okay - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 11

een Vak = ad 3 D NUTRI-SCORE OO ë ds : Krielsalade met D = kalkoenschnitzel en boontjes Ingrediënten (4 personen) où VN 4 kalkoenschnitzels 1rode ui CERTES (freshmart) 1eetl. boter 600 g fijne prinsessenbonen 8 eetl. mayonaise met yoghurt à 1 gele pap a en bieslook 1 bosje radijzen peper en zout 800 g krielaardappelen Voorbereiding (0 min.) Snij e radijsjes in fijne plakjes. Sch eventueel de paprika en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. jn smalle repen. - Snij de rode ui fijne ringen Kalkoenschnitzel EI 2x125g €16,36, Bereiding (30 min.) c4,09 1. Wrijf de ongeschilde krieltjes schoon onder koud water. Kook 15 à 20 mi gear i ichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen. Halveer of snij in kwartjes. 2. Kook intussen de boontjes 8 à 10 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel met koud water. 3. Meng de boontjes onder de radijsjes, de paprikareepjes en de krieltjes. Kruid met peper en zout. Werk af met de uienringen. 4. Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de kalkoenschnitzels (instructies: zie verpakking). Snij in reepjes en leg op de salade 5. Serveer met de mayonaise. Bo: i Selection nu fine prinsessenbonen Coto de Imaz Reserva 2016 400g «4,98, D.O.C. Rioja - Spanje 75 cl c8,29 <1,99 en ER | Ons vakmanschap drink je met ee naarden van het recept: Eten va 7 gen: ver 121 grotten 30,4 ge so 32

Okay - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 11