Okay - Folder van 01.06.2022 tot 14.06.2022 - Pagina 12


Hier is pagina 12 van 30 pagina's van de Okay folder, geldig van 01.06.2022 tot 14.06.2022.



Okay Folder 01.06.2022

Hier is pagina 12 van 30 pagina's van de Okay folder, geldig van 01.06.2022 tot 14.06.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Okay - Folder van 01.06.2022 tot 14.06.2022 - Pagina 12

Pe À 1, x Ee, Lr #6, Pe: = # a LS A x N À N 4 © al ke —_— Vs Fe 4 nu ] CHR NT de 5 2 FL = We ee er NUTRI-SCORE IED B Boni an ef kabeljauwhaasje K, Kabeljauw met asperges +600 en taboulé gr 4 Ingredienten (4 personen) Am a + 600 g kabeljauwhaasje royal + 400 g taboulé tomaat-paprika 5 vent (freshmart) + 6 eetl. olijfolie Exclusief. + 500 g groene asperges ° peperen zout Kay + 1 plantje platte peterselie Patron taboulé tomaat-paprika 400 g es Ik 98, Voorbereiding (10 min.) = = - Snij het voetje van de asperges. Snij in 3 gelijke stukken. - Hak de peterselie grof en meng er 2 eetl. olijfolie onder. Kruid met Chablis A.O.P. peper en zout. ‘Blason de Bereiding (25 min.) 1 Bourgogne’ Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de asperges + 5 min. Kruid 2020/2021 met peper en zout. ® Union des Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de kabeljauw + 5 min. Draai Viticulteurs voorzichtig om, verdeel er de peterselie over en bak nog 5 min. verder. = de Chablis Verdeel de vis en de asperges over de borden en geef er de taboulé bi. 75 el Ch Voedingswaarden van het recept (per persoon) energie 493 kcal « vetten 24,6 g, waarvan 3,8 g verzadigd « koolhydraten 28,5 g, waarvan 5,6 g suikers + Laagste prijs, vezels 3,4 g « eiwitten 38,1g + zout 1,58 laatste 30 dagen: €10,49 _ — 12 Ons vakmanschap drink je met et = u

Okay - Folder van 01.06.2022 tot 14.06.2022 - Pagina 12