Okay - Folder van 01.06.2022 tot 14.06.2022 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 30 pagina's van de Okay folder, geldig van 01.06.2022 tot 14.06.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Pe
À
1,
x
Ee,
Lr
#6,
Pe:
=
#
a
LS
A
x
N
À
N
4
©
al
ke —_—
Vs
Fe
4
nu
]
CHR
NT de
5
2
FL
=
We
ee
er
NUTRI-SCORE
IED
B
Boni an ef
kabeljauwhaasje
K,
Kabeljauw met asperges
+600
en taboulé
gr
4
Ingredienten (4 personen)
Am
a
+ 600 g kabeljauwhaasje royal
+ 400 g taboulé tomaat-paprika
5
vent
(freshmart)
+ 6 eetl. olijfolie
Exclusief.
+ 500 g groene asperges
° peperen zout
Kay
+ 1 plantje platte peterselie
Patron
taboulé tomaat-paprika
400 g
es
Ik
98,
Voorbereiding (10 min.)
=
=
- Snij het voetje van de asperges. Snij in 3 gelijke stukken.
- Hak de peterselie grof en meng er 2 eetl. olijfolie onder. Kruid met
Chablis A.O.P.
peper en zout.
‘Blason de
Bereiding (25 min.)
1
Bourgogne’
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de asperges + 5 min. Kruid
2020/2021
met peper en zout.
®
Union des
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de kabeljauw + 5 min. Draai
Viticulteurs
voorzichtig om, verdeel er de peterselie over en bak nog 5 min. verder.
=
de Chablis
Verdeel de vis en de asperges over de borden en geef er de taboulé bi.
75 el
Ch
Voedingswaarden van het recept (per persoon)
energie 493 kcal « vetten 24,6 g, waarvan 3,8 g verzadigd « koolhydraten 28,5 g, waarvan 5,6 g suikers +
Laagste prijs,
vezels 3,4 g « eiwitten 38,1g + zout 1,58
laatste 30 dagen: €10,49
_
—
12
Ons vakmanschap drink je met et
=
u