Okay - Folder van 01.06.2022 tot 14.06.2022 - Pagina 12




Hier is pagina 12 van 30 pagina's van de Okay folder, geldig van 01.06.2022 tot 14.06.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Pe

À

1,

x

Ee,

Lr

#6,

Pe:

=

#

a

LS

A

x

N

À

N

4

©

al

ke —_—

Vs

Fe

4

nu

]

CHR

NT de

5

2

FL

=

We

ee

er

NUTRI-SCORE

IED

B

Boni an ef

kabeljauwhaasje

K,

Kabeljauw met asperges

+600

en taboulé

gr

4

Ingredienten (4 personen)

Am

a

+ 600 g kabeljauwhaasje royal

+ 400 g taboulé tomaat-paprika

5

vent

(freshmart)

+ 6 eetl. olijfolie

Exclusief.

+ 500 g groene asperges

° peperen zout

Kay

+ 1 plantje platte peterselie

Patron

taboulé tomaat-paprika

400 g

es

Ik

98,

Voorbereiding (10 min.)

=

=

- Snij het voetje van de asperges. Snij in 3 gelijke stukken.

- Hak de peterselie grof en meng er 2 eetl. olijfolie onder. Kruid met

Chablis A.O.P.

peper en zout.

‘Blason de

Bereiding (25 min.)

1

Bourgogne’

Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de asperges + 5 min. Kruid

2020/2021

met peper en zout.

®

Union des

Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de kabeljauw + 5 min. Draai

Viticulteurs

voorzichtig om, verdeel er de peterselie over en bak nog 5 min. verder.

=

de Chablis

Verdeel de vis en de asperges over de borden en geef er de taboulé bi.

75 el

Ch

Voedingswaarden van het recept (per persoon)

energie 493 kcal « vetten 24,6 g, waarvan 3,8 g verzadigd « koolhydraten 28,5 g, waarvan 5,6 g suikers +

Laagste prijs,

vezels 3,4 g « eiwitten 38,1g + zout 1,58

laatste 30 dagen: €10,49

_



12

Ons vakmanschap drink je met et

=

u