Okay - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 30 pagina's van de Okay folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
LS,
»S
Das
—.
=
m“ hl Tune Wi TRT KE A ng
=
ak
==
f
en =
N
|
der
a
ee
%
NUTRI-SCORE
OS
A
A
Kalfslapje met tonigkenss en tagliatelle
Ingrediënten (4 personen)
Voorbereiding (5 min.)
=
4 kalfslapjes (freshmart) |
Snij de mozzarella in fijne schijfjes, verdeel over de kalfslapjes en kruid met
500 g fijne champignons
de Italiaanse kruidenmix. Plooi dicht en zet eventueel vast met een prikker.
Eu
Snij de champignons in 2.
125 g mozzarella
500 g verse tagliatelle
Bereiding (30 min.)
400 g tomatenstukjes
4 eetl. olijfolie
1
Verhit 2 eetl. olijfolie in een hoge braadpan en bak de champignons
1 koffiel. Italiaanse
2 à 3 min. op een hoog vuur. Kruid met zwarte peper en zout. Haal uit
kruidenmix
de pan.
1/2 koffiel. basilicum
Verhit 2 eetl. olijfolie\in dezelfde pan en bak de kalfslapjes 2 min.
(gedroogd)
goudbruin aan beide kanten. Kruid met zwarte peper en zout.
zwarte peper (molen)
Voeg de champignons toe en overgiet met de tomatenstukjes.
grof zeezout (molen)
Laat 10 min. sudderen. Kruid met zwarte peper, zout en het basilicum.
Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water
(kooktijd: zie verpakking). Giet af.
Montepulciano
-25%
d’Abruzz
vanaf 2 verpakkingen
=
rrd
D.O.C. 2019
$
Fantini F
rnese
€3,5
Abruzzo
=
]
Italie
El
N
c0,89
75 cl
pij 4 3
mn
Che
©
ns fijn u
Kalfslapje u)
Lesage
4,49
2x2125g
250 g
Ons vakmanschap drink je met verstand
3,29%
Voedingswaarden van het recept ber persoon)
OKay
13
energie 735 kcal vetten 22,4 g, waarvan 8,1 g verzadigd » koolhydraten 79,8 g, waarvan 4 g suikerg » vezels 5,2 g » eiwitten 50,9 g« zout 1,6 g
|