Okay - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 13




Hier is pagina 13 van 30 pagina's van de Okay folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

LS,

»S

Das

—.

=

m“ hl Tune Wi TRT KE A ng

=

ak

==

f

en =

N

|

der

a

ee

%

NUTRI-SCORE

OS

A

A

Kalfslapje met tonigkenss en tagliatelle

Ingrediënten (4 personen)

Voorbereiding (5 min.)

=

4 kalfslapjes (freshmart) |

Snij de mozzarella in fijne schijfjes, verdeel over de kalfslapjes en kruid met

500 g fijne champignons

de Italiaanse kruidenmix. Plooi dicht en zet eventueel vast met een prikker.

Eu

Snij de champignons in 2.

125 g mozzarella

500 g verse tagliatelle

Bereiding (30 min.)

400 g tomatenstukjes

4 eetl. olijfolie

1

Verhit 2 eetl. olijfolie in een hoge braadpan en bak de champignons

1 koffiel. Italiaanse

2 à 3 min. op een hoog vuur. Kruid met zwarte peper en zout. Haal uit

kruidenmix

de pan.

1/2 koffiel. basilicum

Verhit 2 eetl. olijfolie\in dezelfde pan en bak de kalfslapjes 2 min.

(gedroogd)

goudbruin aan beide kanten. Kruid met zwarte peper en zout.

zwarte peper (molen)

Voeg de champignons toe en overgiet met de tomatenstukjes.

grof zeezout (molen)

Laat 10 min. sudderen. Kruid met zwarte peper, zout en het basilicum.

Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water

(kooktijd: zie verpakking). Giet af.

Montepulciano

-25%

d’Abruzz

vanaf 2 verpakkingen

=

rrd

D.O.C. 2019

$

Fantini F

rnese

€3,5

Abruzzo

=

]

Italie

El

N

c0,89

75 cl

pij 4 3

mn

Che

©

ns fijn u

Kalfslapje u)

Lesage

4,49

2x2125g

250 g

Ons vakmanschap drink je met verstand

3,29%

Voedingswaarden van het recept ber persoon)

OKay

13

energie 735 kcal vetten 22,4 g, waarvan 8,1 g verzadigd » koolhydraten 79,8 g, waarvan 4 g suikerg » vezels 5,2 g » eiwitten 50,9 g« zout 1,6 g

|