Okay - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 13


Hier is pagina 13 van 30 pagina's van de Okay folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.



Okay Folder 19.05.2021

Hier is pagina 13 van 30 pagina's van de Okay folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Okay - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 13

LS, »S Das —. = m“ hl Tune Wi TRT KE A ng = ak == f en = N | der a ee % NUTRI-SCORE OS A A Kalfslapje met tonigkenss en tagliatelle Ingrediënten (4 personen) Voorbereiding (5 min.) = 4 kalfslapjes (freshmart) | Snij de mozzarella in fijne schijfjes, verdeel over de kalfslapjes en kruid met 500 g fijne champignons de Italiaanse kruidenmix. Plooi dicht en zet eventueel vast met een prikker. Eu Snij de champignons in 2. 125 g mozzarella 500 g verse tagliatelle Bereiding (30 min.) 400 g tomatenstukjes 4 eetl. olijfolie 1 Verhit 2 eetl. olijfolie in een hoge braadpan en bak de champignons 1 koffiel. Italiaanse 2 à 3 min. op een hoog vuur. Kruid met zwarte peper en zout. Haal uit kruidenmix de pan. 1/2 koffiel. basilicum Verhit 2 eetl. olijfolie\in dezelfde pan en bak de kalfslapjes 2 min. (gedroogd) goudbruin aan beide kanten. Kruid met zwarte peper en zout. zwarte peper (molen) Voeg de champignons toe en overgiet met de tomatenstukjes. grof zeezout (molen) Laat 10 min. sudderen. Kruid met zwarte peper, zout en het basilicum. Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. Montepulciano -25% d’Abruzz vanaf 2 verpakkingen = rrd D.O.C. 2019 $ Fantini F rnese €3,5 Abruzzo = ] Italie El N c0,89 75 cl pij 4 3 mn Che © ns fijn u Kalfslapje u) Lesage 4,49 2x2125g 250 g Ons vakmanschap drink je met verstand 3,29% Voedingswaarden van het recept ber persoon) OKay 13 energie 735 kcal vetten 22,4 g, waarvan 8,1 g verzadigd » koolhydraten 79,8 g, waarvan 4 g suikerg » vezels 5,2 g » eiwitten 50,9 g« zout 1,6 g |

Okay - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 13