Okay - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 12




Hier is pagina 12 van 30 pagina's van de Okay folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

A

N

oe

N

ER

N

y

+

et

u

=

a

4

Er

f

.

ES

he]

y

og

E



{ NUTRI-SCORE

4

H

24

A

DE

Ol +

da

Zalmburger met minicourgettes, kruidenolie en puree

Ingrediënten (4 personen)

Voorbereiding (5 min.)

=

4 zalmburgers (freshmart)

Snipper de sjalot, het knoflook en de platte peterselie fijn.

500 g minicourgettes

300 g kerstomaatjes in tros

Bereiding (5 min. + 20 min. in de oven)

1 plantje platte peterselie

1 sjalot

1

Schik de courgettes naast elkaar in een ovenschaal samen met

de trostomaatjes. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie en kruid met

2 teentjes knoflook

850 g aardappelpuree

zwarte peper en zout. Zet 10 à 15 min. in een voorverwarmde

(freshmart)

oven op 200 °C.

NS

8 eetl. olijfolie

Warm intussen de aardappelpuree op (instructies: zie verpakking).

Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de zalmburgers

zwarte peper (molen)

2 à 3 min. aan elke kant.

grof zeezout (molen)

Meng intussen 4 eetl. olijfolie met de sjalot, het knoflook en

de peterselie. Kruid met zwarte peper en zout.

Verdeel de puree, de minicourgettes en de tomaatjes over

de borden. Lepel er de kruidenolie over en serveer met

een zalmburger.

-20%

S

vanaf 1 verpakking

nc

Gers

Pouilly-Fumé A.O.P.

‘La Tuilerie’ 2020

a ON

2

nn

i

1

73 cl

asie ©

Puss Fout

Miniëöurgetlini u

Gwenny's

€2217ng

500g

€5,38n

zalmburger met basilicum

Ons vakmanschap drink je met verstand

des

180 g

€3,99

€2,69

EN

2

Voedingswäarden van het recept (per persoon)

energie 699 Keal - vetten 41,5 g, waarvan 7 g verzadigd + koolhydraten 48,1 g, waarvan 6 g suikers + vezels 5,48 - einitten 30,6 8 » zout 3,7 g