Okay - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 8




Hier is pagina 8 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

8

ke

Er

Ze

FH}

ar B

EA

n

Ey

Di

Ardens gehakt rood met schorseneren-aardappelpannetje

Ingrediënten (4 personen)

eo

500 g Ardens gehaktbrood

500 g voorgekookte

(freshmart)

>

naf 1 v

aardappelschijfjes (freshmart)

100 g gerookte spekblokjes

20 g hazelnoten

(freshmart)

2 eetl. olijfolie

(; di; Di

1 kgschorseneren

een scheutje azijn

à

1 bosje waterkers

1/2 koffiel. nootmuskaat



1 sjalot

peper en zout

À

A,

4

AU

rs

Voorbereiding (15 min.)

Ardens EE

Schil de schorseneren met een dunschiller (gebruik daarvoor

+500g

keukenhandschoenen). Snij in stukken van 4 cm en leg in water met een

scheutje azijn (zo behouden ze hun witte kleur).

Snipper de sjalot fijn.

Hak de hazelnoten en de waterkers grof.

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Bereiding (5 min. + 30 min. in de oven)

1

Zet het Ardens gehaktbrood £ 30 min. in de voorverwarmde oven.

2

Kook intussen de schorseneren 15 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.

3. Verhit de olijfolie in een grote braadpan (of wok) en bak de sjalot 1 min.

Voeg de spekblokjes toe en bak 2 à 3 min.

Doe er de aardappelschijfjes bij en roerbak 5 min. Meng er

de schorseneren onder en laat mee opwarmen. Kruid met

Boni Selection

nootmuskaat, peper en zout.

schorseneren

Meng er de waterkers onder en verdeel over de borden.

Bestrooi met de hazelnoten. Snij het gehaktbrood in gelijke

[LS

sneetjes.

Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. 2018

Fantini Farnese

Abruzzo - Italië

75 el

Ons vakmanschap drink je met verstand.

Voedingswaarden van het recept (per persoon)

energie 734 kcal « vetten 42 g‚ waarvan 12,9 g verzadigd « koolhydraten 56,3 g, waarvan 30,3 g suikers + vezels 7 g « eiwitten 29,3 g « zout 2,88