Okay - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 8


Hier is pagina 8 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.



Okay Folder 13.01.2021

Hier is pagina 8 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Okay - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 8

8 ke Er Ze FH} ar B EA n Ey Di Ardens gehakt rood met schorseneren-aardappelpannetje Ingrediënten (4 personen) eo 500 g Ardens gehaktbrood 500 g voorgekookte (freshmart) > naf 1 v aardappelschijfjes (freshmart) 100 g gerookte spekblokjes 20 g hazelnoten (freshmart) 2 eetl. olijfolie (; di; Di 1 kgschorseneren een scheutje azijn à 1 bosje waterkers 1/2 koffiel. nootmuskaat ‘ 1 sjalot peper en zout À A, 4 AU rs Voorbereiding (15 min.) Ardens EE Schil de schorseneren met een dunschiller (gebruik daarvoor +500g keukenhandschoenen). Snij in stukken van 4 cm en leg in water met een scheutje azijn (zo behouden ze hun witte kleur). Snipper de sjalot fijn. Hak de hazelnoten en de waterkers grof. Verwarm de oven voor op 180 °C. Bereiding (5 min. + 30 min. in de oven) 1 Zet het Ardens gehaktbrood £ 30 min. in de voorverwarmde oven. 2 Kook intussen de schorseneren 15 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af. 3. Verhit de olijfolie in een grote braadpan (of wok) en bak de sjalot 1 min. Voeg de spekblokjes toe en bak 2 à 3 min. Doe er de aardappelschijfjes bij en roerbak 5 min. Meng er de schorseneren onder en laat mee opwarmen. Kruid met Boni Selection nootmuskaat, peper en zout. schorseneren Meng er de waterkers onder en verdeel over de borden. Bestrooi met de hazelnoten. Snij het gehaktbrood in gelijke [LS sneetjes. Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. 2018 Fantini Farnese Abruzzo - Italië 75 el Ons vakmanschap drink je met verstand. Voedingswaarden van het recept (per persoon) energie 734 kcal « vetten 42 g‚ waarvan 12,9 g verzadigd « koolhydraten 56,3 g, waarvan 30,3 g suikers + vezels 7 g « eiwitten 29,3 g « zout 2,88

Okay - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 8