Okay - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
er
4
œ
|
AL
LA
ee
=.
an SCORE
Ko
ee,
O © 6
Zeebaarsfilet met witloof en parelcou
Ingrediënten (4 personen)
4 zeebaarsfilets (freshmart)
300 g parelcouscous
1 kg witloof
7 dl groentebouillon (1/2 blokje
1 citroen
opgelost in 7 dl heet water)
1 plantje dille
3 eetl. olijfolie
1 sjalot
peper en zout
af
1 teentje knoflook
Voorbereiding (15 min.)
4
u
m
Snipper de sjalot en het knoflook fijn
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in fijne reepjes
=
Snipper de dille fijn
-
Pers de citroen
Boni Selection
zeebaarsfilet
Bereiding (15 min.)
2x+100g
1
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en het knoflook 1 min
2
Voeg het witloof toe en stoof * 10 min. op een zacht vuur.
e19 99%
3
Kook intussen de parelcouscous gaar in de groentebouillon (kooktijd: zie
verpakking). Giet af.
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de zeebaarsfilets
3 à 4 min. lichtbruin op de velkant. Kruid met peper en zout
Draai om en laat nog Î à 2 min. verder garen. Haal uit de pan
en hou warm. Voeg het citroensap en 2 eetl. water toe aan
de pan. Schraap de braadresten los en roer er de helft van de
dille onder.
5. Meng de couscous onder het witloof, verdeel over de
borden en bestrooi met de rest van de dille. Serveer met de
Flandria
zeebaarsfilet en lepel er wat braadvocht over.
witloof extra
los
RTS 22
=
Verdicchio dei Castelli di Jesi
€l,49x%e
D.O.C. Classico 2019
Lekker
Moncaro
met
Marche - Italië
75 cl
€3,95
Ons vakmanschap drink je met verstand.
10
Voedingswaarden van het recept (per persoon)
energie 589 kcal « vetten 18 g, waarvan 3,4 g verzadigd « koolhydraten 60,9 g, waarvan 7,7 g suikers « vezels 4,2 g+ eiwitten 43,7 g - zout 4,4 g