Okay - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 10


Hier is pagina 10 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.



Okay Folder 13.01.2021

Hier is pagina 10 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Okay - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 10

er 4 œ | AL LA ee =. an SCORE Ko ee, O © 6 Zeebaarsfilet met witloof en parelcou Ingrediënten (4 personen) 4 zeebaarsfilets (freshmart) 300 g parelcouscous 1 kg witloof 7 dl groentebouillon (1/2 blokje 1 citroen opgelost in 7 dl heet water) 1 plantje dille 3 eetl. olijfolie 1 sjalot peper en zout af 1 teentje knoflook Voorbereiding (15 min.) 4 u m Snipper de sjalot en het knoflook fijn Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in fijne reepjes = Snipper de dille fijn - Pers de citroen Boni Selection zeebaarsfilet Bereiding (15 min.) 2x+100g 1 Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en het knoflook 1 min 2 Voeg het witloof toe en stoof * 10 min. op een zacht vuur. e19 99% 3 Kook intussen de parelcouscous gaar in de groentebouillon (kooktijd: zie verpakking). Giet af. Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de zeebaarsfilets 3 à 4 min. lichtbruin op de velkant. Kruid met peper en zout Draai om en laat nog Î à 2 min. verder garen. Haal uit de pan en hou warm. Voeg het citroensap en 2 eetl. water toe aan de pan. Schraap de braadresten los en roer er de helft van de dille onder. 5. Meng de couscous onder het witloof, verdeel over de borden en bestrooi met de rest van de dille. Serveer met de Flandria zeebaarsfilet en lepel er wat braadvocht over. witloof extra los RTS 22 = Verdicchio dei Castelli di Jesi €l,49x%e D.O.C. Classico 2019 Lekker Moncaro met Marche - Italië 75 cl €3,95 Ons vakmanschap drink je met verstand. 10 Voedingswaarden van het recept (per persoon) energie 589 kcal « vetten 18 g, waarvan 3,4 g verzadigd « koolhydraten 60,9 g, waarvan 7,7 g suikers « vezels 4,2 g+ eiwitten 43,7 g - zout 4,4 g

Okay - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 10