Okay - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

er

4

œ

|

AL

LA

ee

=.

an SCORE

Ko

ee,

O © 6

Zeebaarsfilet met witloof en parelcou

Ingrediënten (4 personen)

4 zeebaarsfilets (freshmart)

300 g parelcouscous

1 kg witloof

7 dl groentebouillon (1/2 blokje

1 citroen

opgelost in 7 dl heet water)

1 plantje dille

3 eetl. olijfolie

1 sjalot

peper en zout

af

1 teentje knoflook

Voorbereiding (15 min.)

4

u

m

Snipper de sjalot en het knoflook fijn

Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in fijne reepjes

=

Snipper de dille fijn

-

Pers de citroen

Boni Selection

zeebaarsfilet

Bereiding (15 min.)

2x+100g

1

Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en het knoflook 1 min

2

Voeg het witloof toe en stoof * 10 min. op een zacht vuur.

e19 99%

3

Kook intussen de parelcouscous gaar in de groentebouillon (kooktijd: zie

verpakking). Giet af.

Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de zeebaarsfilets

3 à 4 min. lichtbruin op de velkant. Kruid met peper en zout

Draai om en laat nog Î à 2 min. verder garen. Haal uit de pan

en hou warm. Voeg het citroensap en 2 eetl. water toe aan

de pan. Schraap de braadresten los en roer er de helft van de

dille onder.

5. Meng de couscous onder het witloof, verdeel over de

borden en bestrooi met de rest van de dille. Serveer met de

Flandria

zeebaarsfilet en lepel er wat braadvocht over.

witloof extra

los

RTS 22

=

Verdicchio dei Castelli di Jesi

€l,49x%e

D.O.C. Classico 2019

Lekker

Moncaro

met

Marche - Italië

75 cl

€3,95

Ons vakmanschap drink je met verstand.

10

Voedingswaarden van het recept (per persoon)

energie 589 kcal « vetten 18 g, waarvan 3,4 g verzadigd « koolhydraten 60,9 g, waarvan 7,7 g suikers « vezels 4,2 g+ eiwitten 43,7 g - zout 4,4 g