Okay - Folder van 11.01.2023 tot 24.01.2023 - Pagina 14
Hier is pagina 14 van 20 pagina's van de Okay folder, geldig van 11.01.2023 tot 24.01.2023.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
u
A
à
FE
|
Br
N
Kl
N
be
2
Er
„7
ee
4
pt
:
à
«
+
A
In
x
D
OE
©
a
ar met frietjes en frisse salade
He
55
Éd
Ingrediënten (4 personen)
E
600 ggepaneerde scharfiletsmet + 800 g frieten (vers)
peterselie en citroen
° 1 rode ui
Boni Selestio
n
15,99;
« 1 komkommer
+ 3 el Griekse yoghurt
gepaneerde scharfilets met
« 200 gsnoeptomaten
+ 1el mayonaise
peterselie en citroen
+ 180 g slamix (krulandijvie, rode
« 1el olijfolie
3x+100g
sla, veldsla, rode snijbiet)
* zwarte peper
+ 1/2 citroen
+ zout
« 1/2 plantje bieslook
The Potato
Chef
«
verse frieten
ae
“
Bereiding (20 min.)
De
x
1kg
1
rr
<
Verwarm de friteuse op 180 °C.
2
Snij de ongeschilde komkommer in blokjes en de snoeptomaten
REA
+.
in de lengte in 2. Snipper het bieslook en de rode ui fijn
€1,69
en snij de citroen in plakjes.
E
Meng de mayonaise met de Griekse yoghurt en kruid
met peper, zout en bieslook.
Bak de frietjes zoals aangegeven op de verpakking.
ui
Verhit intussen de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag
en bak de vis 2 min. aan elke kant.
Duc De Lerme
Verdeel de sla over de borden en bestrooi met de komkommerblokjes,
Chardonnay 2021
1.G.P. Pays d'Oc
de tomaatjes en de rode ui. Serveer met de frietjes en de vis.
75 cl
Werk af met de dressing en een schijfje citroen.
Voedingswaarden van het recept (per persoon)
energie 900 kcal « vetten 38,9 g, waarvan 13,5 g verzadigd » koolhydraten 104,4 g,
waarvan 7,3 g suikers » vezels 2,9 g « eiwitten 31,4 g + zout 2,7 g
€3,80
14
Ons vakmanschap drink je met verstand.