Okay - Folder van 11.01.2023 tot 24.01.2023 - Pagina 14




Hier is pagina 14 van 20 pagina's van de Okay folder, geldig van 11.01.2023 tot 24.01.2023.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

u

A

à

FE

|

Br

N

Kl

N

be

2

Er

„7

ee

4

pt

:

à

«

+

A

In

x

D

OE

©

a

ar met frietjes en frisse salade

He

55

Éd

Ingrediënten (4 personen)

E

600 ggepaneerde scharfiletsmet + 800 g frieten (vers)

peterselie en citroen

° 1 rode ui

Boni Selestio

n

15,99;

« 1 komkommer

+ 3 el Griekse yoghurt

gepaneerde scharfilets met

« 200 gsnoeptomaten

+ 1el mayonaise

peterselie en citroen

+ 180 g slamix (krulandijvie, rode

« 1el olijfolie

3x+100g

sla, veldsla, rode snijbiet)

* zwarte peper

+ 1/2 citroen

+ zout

« 1/2 plantje bieslook

The Potato

Chef

«

verse frieten

ae



Bereiding (20 min.)

De

x

1kg

1

rr

<

Verwarm de friteuse op 180 °C.

2

Snij de ongeschilde komkommer in blokjes en de snoeptomaten

REA

+.

in de lengte in 2. Snipper het bieslook en de rode ui fijn

€1,69

en snij de citroen in plakjes.

E

Meng de mayonaise met de Griekse yoghurt en kruid

met peper, zout en bieslook.

Bak de frietjes zoals aangegeven op de verpakking.

ui

Verhit intussen de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag

en bak de vis 2 min. aan elke kant.

Duc De Lerme

Verdeel de sla over de borden en bestrooi met de komkommerblokjes,

Chardonnay 2021

1.G.P. Pays d'Oc

de tomaatjes en de rode ui. Serveer met de frietjes en de vis.

75 cl

Werk af met de dressing en een schijfje citroen.

Voedingswaarden van het recept (per persoon)

energie 900 kcal « vetten 38,9 g, waarvan 13,5 g verzadigd » koolhydraten 104,4 g,

waarvan 7,3 g suikers » vezels 2,9 g « eiwitten 31,4 g + zout 2,7 g

€3,80

14

Ons vakmanschap drink je met verstand.