Okay - Folder van 06.05.2020 tot 19.05.2020 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 06.05.2020 tot 19.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
=
È
_
&
>
En:
ee.
=>
HT
hd
+
en a
Ss
«
ha
44
DE
tn,
4%
aha
ai
a
(OI
Gemarineerde zalm met groentesalsa
-20%
©
vanaf 2 verpakkingen
Ingrediënten (4 personen)
500 g gemarineerde zalmfilet
1/2 plantje basilicum
(freshmart)
1 rode ui
2 avocado’s
.
150 g quinoa
.
ve
Gemarineerde
1/2 komkommer
1 rode puntpaprika
3 eetl. olijfolie
ie
zalmfilets
peper en zout
1 limoen
>
€29,95
is
Bereiding in de keuken (20 min.)
1
Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water. Kook de quinoa gaar in 1 L
lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken en afkoelen.
Scampibrochette
2
Snipper intussen de rode ui en het basilicum fijn. Snij de puntpaprika in de lengte in
2 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Snij in kleine blokjes. Snij de halve
a
7 =
€29,95%
komkommer in de lengte in 2, schraap er de pitjes uit met een koffielepel en snij de
rest in blokjes.
Pers de limoen. Snij het vruchtvlees van de avocado’s in blokjes. Besprenkel met het
Boni Selection
limoensap en meng goed.
Gemarineerde Atlantische zalmfilets
Doe de groenten in een serveerschaal en meng er 3 eetl. olijfolie onder. Kruid goed
met peper en zout. Meng er het basilicum onder.
2stuks + 250 g of
SAR Ree
scampibrochettes
4 stuks #150 g
Bereiding op de barbecue
5. Bak de zalmfilets aan beide kanten op een matig hete barbecue.
—
-15%
-15%
vanaf 2 stuks
S
NE 2 nl
Lekker
Hass
-
nern. N
avocado
Blygedacht Sauvignon 2019
met
ai
Zuid-Afrika
ready-to-eat
nn,
per stuk
75 cl
e1,49
Les
€3,69
EL
ee
Ons vakmanschap drink je met verstand.
snel, goedkoop
ECO
Kay