Okay - Folder van 06.05.2020 tot 19.05.2020 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 06.05.2020 tot 19.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

=

È

_

&

>

En:

ee.

=>

HT

hd

+

en a

Ss

«

ha

44

DE

tn,

4%

aha

ai

a

(OI

Gemarineerde zalm met groentesalsa

-20%

©

vanaf 2 verpakkingen

Ingrediënten (4 personen)

500 g gemarineerde zalmfilet

1/2 plantje basilicum

(freshmart)

1 rode ui

2 avocado’s

.

150 g quinoa

.

ve

Gemarineerde

1/2 komkommer

1 rode puntpaprika

3 eetl. olijfolie

ie

zalmfilets

peper en zout

1 limoen

>

€29,95

is

Bereiding in de keuken (20 min.)

1

Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water. Kook de quinoa gaar in 1 L

lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken en afkoelen.

Scampibrochette

2

Snipper intussen de rode ui en het basilicum fijn. Snij de puntpaprika in de lengte in

2 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Snij in kleine blokjes. Snij de halve

a

7 =

€29,95%

komkommer in de lengte in 2, schraap er de pitjes uit met een koffielepel en snij de

rest in blokjes.

Pers de limoen. Snij het vruchtvlees van de avocado’s in blokjes. Besprenkel met het

Boni Selection

limoensap en meng goed.

Gemarineerde Atlantische zalmfilets

Doe de groenten in een serveerschaal en meng er 3 eetl. olijfolie onder. Kruid goed

met peper en zout. Meng er het basilicum onder.

2stuks + 250 g of

SAR Ree

scampibrochettes

4 stuks #150 g

Bereiding op de barbecue

5. Bak de zalmfilets aan beide kanten op een matig hete barbecue.



-15%

-15%

vanaf 2 stuks

S

NE 2 nl

Lekker

Hass

-

nern. N

avocado

Blygedacht Sauvignon 2019

met

ai

Zuid-Afrika

ready-to-eat

nn,

per stuk

75 cl

e1,49

Les

€3,69

EL

ee

Ons vakmanschap drink je met verstand.

snel, goedkoop

ECO

Kay