Okay - Folder van 06.05.2020 tot 19.05.2020 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 06.05.2020 tot 19.05.2020.

Hier is pagina 6 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 06.05.2020 tot 19.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Okay - Folder van 06.05.2020 tot 19.05.2020 - Pagina 6
zi ri 5 rats wig Le RTS 5 Ee Sy 2 Be EM Zr ee ; (OI Lx Kippenbrochette Hawaï met parelcouscoussalade -25% vanaf 2 verpakkingen Ingrediënten (4 personen) 6 kippenbrochettes Hawaï (freshmart) 250 g parelcouscous 1 komkommer 150 g kikkererwten (blik) > 1 gele zoete puntpaprika 1 eetl. olijfolie . 1 granaatappel zwarte peper 1 plantje platte peterselie zout 12 zongedroogde tomaten Bereiding in de keuken (20 min.) 4 Kook de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. 2. Spoel intussen de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken. Verwijder de pitjes Kippenbrochette Hawaï u 3x+140g en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika en snij in ringen. Snij de granaatappel in 2 en haal de pitjes eruit. Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 2 en schraap er de pitjes uit met een koffielepel. Snij in halvemaantjes. Snipper de peterselie fijn. 3. Meng de uitgelekte kikkererwten, de komkommer, de granaatappelpitjes, de tomaten, de €13,99% paprikaringen en de peterselie onder de parelcouscous.. Kruid met zwarte peper en zout. venvenenvenensenvensenvenenvenssnenvenvsnsenenvenensenvenesnennsnvensseenvenenenvenvenenvenennennen Bereiding op de barbecue -15% 4. Bak de brochettes aan elke kant mooi bruin op de BBQ. S ea Lekker met -15% 9 vanaf 2 flessen Sed Gele zoete puntpaprika los Roodeberg 2017/2018 KWV €4,99 |OODEBERG Western Cape - Zuid-Afrika 75 el e7,30 Ons vakmanschap drink je met verstand. Alle voordelen geldig met
Okay - Folder van 06.05.2020 tot 19.05.2020 - Pagina 6