Okay - Folder van 06.05.2020 tot 19.05.2020 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 06.05.2020 tot 19.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

zi

ri

5

rats

wig

Le

RTS

5 Ee

Sy

2

Be

EM

Zr

ee

;

(OI

Lx

Kippenbrochette Hawaï met parelcouscoussalade

-25%

vanaf 2 verpakkingen

Ingrediënten (4 personen)

6 kippenbrochettes Hawaï (freshmart)

250 g parelcouscous

1 komkommer

150 g kikkererwten (blik)

>

1 gele zoete puntpaprika

1 eetl. olijfolie

.

1 granaatappel

zwarte peper

1 plantje platte peterselie

zout

12 zongedroogde tomaten

Bereiding in de keuken (20 min.)

4

Kook de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

2. Spoel intussen de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken. Verwijder de pitjes

Kippenbrochette Hawaï u

3x+140g

en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika en snij in ringen. Snij de granaatappel in 2 en

haal de pitjes eruit. Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 2 en schraap er de

pitjes uit met een koffielepel. Snij in halvemaantjes. Snipper de peterselie fijn.

3. Meng de uitgelekte kikkererwten, de komkommer, de granaatappelpitjes, de tomaten, de

€13,99%

paprikaringen en de peterselie onder de parelcouscous.. Kruid met zwarte peper en zout.

venvenenvenensenvensenvenenvenssnenvenvsnsenenvenensenvenesnennsnvensseenvenenenvenvenenvenennennen

Bereiding op de barbecue

-15%

4. Bak de brochettes aan elke kant mooi bruin op de BBQ.

S

ea

Lekker

met

-15%

9

vanaf 2 flessen

Sed

Gele zoete puntpaprika

los

Roodeberg 2017/2018

KWV

€4,99

|OODEBERG

Western Cape - Zuid-Afrika

75 el

e7,30

Ons vakmanschap drink je met verstand.

Alle voordelen geldig met