Okay - Folder van 06.05.2020 tot 19.05.2020 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 06.05.2020 tot 19.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
zi
ri
5
rats
wig
Le
RTS
5 Ee
Sy
2
Be
EM
Zr
ee
;
(OI
Lx
Kippenbrochette Hawaï met parelcouscoussalade
-25%
vanaf 2 verpakkingen
Ingrediënten (4 personen)
6 kippenbrochettes Hawaï (freshmart)
250 g parelcouscous
1 komkommer
150 g kikkererwten (blik)
>
1 gele zoete puntpaprika
1 eetl. olijfolie
.
1 granaatappel
zwarte peper
1 plantje platte peterselie
zout
12 zongedroogde tomaten
Bereiding in de keuken (20 min.)
4
Kook de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
2. Spoel intussen de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken. Verwijder de pitjes
Kippenbrochette Hawaï u
3x+140g
en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika en snij in ringen. Snij de granaatappel in 2 en
haal de pitjes eruit. Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 2 en schraap er de
pitjes uit met een koffielepel. Snij in halvemaantjes. Snipper de peterselie fijn.
3. Meng de uitgelekte kikkererwten, de komkommer, de granaatappelpitjes, de tomaten, de
€13,99%
paprikaringen en de peterselie onder de parelcouscous.. Kruid met zwarte peper en zout.
venvenenvenensenvensenvenenvenssnenvenvsnsenenvenensenvenesnennsnvensseenvenenenvenvenenvenennennen
Bereiding op de barbecue
-15%
4. Bak de brochettes aan elke kant mooi bruin op de BBQ.
S
ea
Lekker
met
-15%
9
vanaf 2 flessen
Sed
Gele zoete puntpaprika
los
Roodeberg 2017/2018
KWV
€4,99
|OODEBERG
Western Cape - Zuid-Afrika
75 el
e7,30
Ons vakmanschap drink je met verstand.
Alle voordelen geldig met