Okay - Folder van 04.05.2022 tot 17.05.2022 - Pagina 14
Hier is pagina 14 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 04.05.2022 tot 17.05.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
wu;
—
A
=
a
À
.
+
9]
A
—
Hi
je
Et
x
se
a
ús
4 \ VS
MER
CE.
7 ve
RR
az
Red
à
NUTRI-SCORE
ur
2
Gemarineerde filet met parelcouscous en halloumaki
Ingrediënten (4 personen)
Voorbereiding (10 min.)
+ 180 g gemarineerde filets (Freshmart)
- Snij de halloumaki in plakjes van #1 em.
« 500 g kerstomaten
- Besmeer de filets met 1 eetl. olijfolie.
+ 200 grucola
- Snij de tomaten in 4 en marineer in 2 eetl. olijfolie en de balsamicoazijn.
+ 400 g parelcouscous met munt (freshmart)
Kruid met peper en zout.
+ 250 g halloumaki (Cypriotische kaas)
Ber.
ing (20 min.)
« 4 voorgegaarde maiskolven (Freshmart)
1. Grilde plakjes halloumaki 233 min. aan elke kant op de BBQ of in een grillpan.
« 3 eetl. ol
+ Akoffiel. boter
ie
2.
5
Bak de gemarineerde filets 12 à 14 min. op de BBQ. Draai regelmatig om. Snij
in schijfjes.
zE
4
+ 2 eetl. witte balsamic
ijn
Gril de maïs 3 à 4 min. aan alle kanten op de BBQ of in een grillpan. Wrijf elke kolf in
del
« peper en zout
met 1 koffiel. boter en kruid met peper en zout.
>
5
Doe de parelcouscous, de rucola en de tomaten in een grote schaal. Schik er de plakjes kaas
Vondingemaarden van het capt (pr person)
dien ad,
en schijfjes filet op en serveer met de gegrilde maïs.
78
us,
tie
5772 |
=
CR
Er
=
—
FRE
ü
:
=
%
# Boni Selectioi
df
Re
EI Coto Rosado-2021
La
=
Veggie
Nieuw. | > ‘4
AA
gemarineerde
a TU
=
D.O.C. Rioja
filets
gres
w
Spanje
FL
ARES
_ 2stuks 1808
=
= cl
parelcouscous
«15,50%
8,987
met munt
*
22,7%
400g -
€3,59
<5,49
SE
+
B XTRA
he
"ne Zu