Okay - Folder van 04.05.2022 tot 17.05.2022 - Pagina 14
Hier is pagina 14 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 04.05.2022 tot 17.05.2022.

Hier is pagina 14 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 04.05.2022 tot 17.05.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Okay - Folder van 04.05.2022 tot 17.05.2022 - Pagina 14
wu; — A = a À . + 9] A — Hi je Et x se a ús 4 \ VS MER CE. 7 ve RR az Red à NUTRI-SCORE ur 2 Gemarineerde filet met parelcouscous en halloumaki Ingrediënten (4 personen) Voorbereiding (10 min.) + 180 g gemarineerde filets (Freshmart) - Snij de halloumaki in plakjes van #1 em. « 500 g kerstomaten - Besmeer de filets met 1 eetl. olijfolie. + 200 grucola - Snij de tomaten in 4 en marineer in 2 eetl. olijfolie en de balsamicoazijn. + 400 g parelcouscous met munt (freshmart) Kruid met peper en zout. + 250 g halloumaki (Cypriotische kaas) Ber. ing (20 min.) « 4 voorgegaarde maiskolven (Freshmart) 1. Grilde plakjes halloumaki 233 min. aan elke kant op de BBQ of in een grillpan. « 3 eetl. ol + Akoffiel. boter ie 2. 5 Bak de gemarineerde filets 12 à 14 min. op de BBQ. Draai regelmatig om. Snij in schijfjes. zE 4 + 2 eetl. witte balsamic ijn Gril de maïs 3 à 4 min. aan alle kanten op de BBQ of in een grillpan. Wrijf elke kolf in del « peper en zout met 1 koffiel. boter en kruid met peper en zout. > 5 Doe de parelcouscous, de rucola en de tomaten in een grote schaal. Schik er de plakjes kaas Vondingemaarden van het capt (pr person) dien ad, en schijfjes filet op en serveer met de gegrilde maïs. 78 us, tie 5772 | = CR Er = — FRE ü : = % # Boni Selectioi df Re EI Coto Rosado-2021 La = Veggie Nieuw. | > ‘4 AA gemarineerde a TU = D.O.C. Rioja filets gres w Spanje FL ARES _ 2stuks 1808 = = cl parelcouscous «15,50% 8,987 met munt * 22,7% 400g - €3,59 <5,49 SE + B XTRA he "ne Zu
Okay - Folder van 04.05.2022 tot 17.05.2022 - Pagina 14