Okay - Folder van 04.05.2022 tot 17.05.2022 - Pagina 14




Hier is pagina 14 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 04.05.2022 tot 17.05.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

wu;



A

=

a

À

.

+

9]

A



Hi

je

Et

x

se

a

ús

4 \ VS

MER

CE.

7 ve

RR

az

Red

à

NUTRI-SCORE

ur

2

Gemarineerde filet met parelcouscous en halloumaki

Ingrediënten (4 personen)

Voorbereiding (10 min.)

+ 180 g gemarineerde filets (Freshmart)

- Snij de halloumaki in plakjes van #1 em.

« 500 g kerstomaten

- Besmeer de filets met 1 eetl. olijfolie.

+ 200 grucola

- Snij de tomaten in 4 en marineer in 2 eetl. olijfolie en de balsamicoazijn.

+ 400 g parelcouscous met munt (freshmart)

Kruid met peper en zout.

+ 250 g halloumaki (Cypriotische kaas)

Ber.

ing (20 min.)

« 4 voorgegaarde maiskolven (Freshmart)

1. Grilde plakjes halloumaki 233 min. aan elke kant op de BBQ of in een grillpan.

« 3 eetl. ol

+ Akoffiel. boter

ie

2.

5

Bak de gemarineerde filets 12 à 14 min. op de BBQ. Draai regelmatig om. Snij

in schijfjes.

zE

4

+ 2 eetl. witte balsamic

ijn

Gril de maïs 3 à 4 min. aan alle kanten op de BBQ of in een grillpan. Wrijf elke kolf in

del

« peper en zout

met 1 koffiel. boter en kruid met peper en zout.

>

5

Doe de parelcouscous, de rucola en de tomaten in een grote schaal. Schik er de plakjes kaas

Vondingemaarden van het capt (pr person)

dien ad,

en schijfjes filet op en serveer met de gegrilde maïs.

78

us,

tie

5772 |

=

CR

Er

=



FRE

ü

:

=

%

# Boni Selectioi

df

Re

EI Coto Rosado-2021

La

=

Veggie

Nieuw. | > ‘4

AA

gemarineerde

a TU

=

D.O.C. Rioja

filets

gres

w

Spanje

FL

ARES

_ 2stuks 1808

=

= cl

parelcouscous

«15,50%

8,987

met munt

*

22,7%

400g -

€3,59

<5,49

SE

+

B XTRA

he

"ne Zu