Okay - Folder van 04.05.2022 tot 17.05.2022 - Pagina 13




Hier is pagina 13 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 04.05.2022 tot 17.05.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

u

À

a

AN

ee

v

5

à

à

3

D)

x

6.

li

DEN

Fe

KI

Ca

Cr

Dy



AIR

ae

WL

2

er

CORE

(OI

05

Zalmfilet met salsa verde en zoete aardappel in de schil

Ingrediënten (4 personen)

Voorbereiding (10 min)

« 250 g gemarineerde Atlantische zalmfilets

- Wrijf de ongeschilde zoete aardappelen goed schoon en wikkel elke aardappel in 2 vellen

(freshmart)

aluminiumfolie.

+ 180 g Florette lentemengeling

= Snipper de verse kruiden fijn (hou een beetje apart voor de afwerking)

+ 1 plantje platte peterselie

= Snipper de sjalot en het knoflook fijn

+ 1 plantje basilicum

- Snij de rode ui in ringen

+ 1 plantje bieslook

Berei

ing (15 min. + 30 à 45 min. op de BBQ)

« Azoete aardappelen met kruidenmix

:

«rode ui

Bak de zoete aardappelen 30 à 45 min. op de buitenkant van een matig warme BBQ of in

+ 1sjalot

een voorverwarmde oven op 180 °C

2

+ teentje knoflook

Bak intussen de vis 4 à 6 min. aan elke kant op de BBQ in de aluminium schaal.

« 4 eetl. zure room

3

Doe intussen de sla in een kom en leg erde ringen rode ui op.

« leetl. mosterd

4.

Maak de salsa verde: meng de kruiden met de sjalot en het knoflook. Breng op smaak met

+ 3 eetl. olijfolie

de mosterd, de ol

de balsamicoazijn, peper en zout.

=

Snij de zoete aardappelen een beetje open en lepel er wat zure room op. Werk af met de

+ 1 eetl. witte balsamicoazjjn

« peper en zout

rest van de verse kruiden of de kruidenmix uit de verpakking, peper en zout. Serveer met

de vis, de salsa verde en de salade.

‘Voedingswaarden van het recept (

persoon)

#

Tip: je kan de ringen rode ui ook even grillen

"

2+1GRATIS

Pick&Mix.

p-10-11

B Nieuw.

EX

+

Pouilly-Fumé

4

a

A.O.P. ‘La Tuilerie’

gen

2020/2021

Boni Selection

u

75 cl

The Potato Chef LJ

gemarineerde Atlantische zalmfilets

ks-* 250 g

zoete aardappelen met

5,37

kruidenmix en bereidingsgids

I ring Ver

automatisch verrekend aande kassa

€29,95

650g

€3,49

«12,99

makkelijk

ggn