Okay - Folder van 04.05.2022 tot 17.05.2022 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 04.05.2022 tot 17.05.2022.

Hier is pagina 13 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 04.05.2022 tot 17.05.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Okay - Folder van 04.05.2022 tot 17.05.2022 - Pagina 13
u À a AN ee v 5 à à 3 D) x 6. li DEN Fe KI Ca Cr Dy — AIR ae WL 2 er CORE (OI 05 Zalmfilet met salsa verde en zoete aardappel in de schil Ingrediënten (4 personen) Voorbereiding (10 min) « 250 g gemarineerde Atlantische zalmfilets - Wrijf de ongeschilde zoete aardappelen goed schoon en wikkel elke aardappel in 2 vellen (freshmart) aluminiumfolie. + 180 g Florette lentemengeling = Snipper de verse kruiden fijn (hou een beetje apart voor de afwerking) + 1 plantje platte peterselie = Snipper de sjalot en het knoflook fijn + 1 plantje basilicum - Snij de rode ui in ringen + 1 plantje bieslook Berei ing (15 min. + 30 à 45 min. op de BBQ) « Azoete aardappelen met kruidenmix : «rode ui Bak de zoete aardappelen 30 à 45 min. op de buitenkant van een matig warme BBQ of in + 1sjalot een voorverwarmde oven op 180 °C 2 + teentje knoflook Bak intussen de vis 4 à 6 min. aan elke kant op de BBQ in de aluminium schaal. « 4 eetl. zure room 3 Doe intussen de sla in een kom en leg erde ringen rode ui op. « leetl. mosterd 4. Maak de salsa verde: meng de kruiden met de sjalot en het knoflook. Breng op smaak met + 3 eetl. olijfolie de mosterd, de ol de balsamicoazijn, peper en zout. = Snij de zoete aardappelen een beetje open en lepel er wat zure room op. Werk af met de + 1 eetl. witte balsamicoazjjn « peper en zout rest van de verse kruiden of de kruidenmix uit de verpakking, peper en zout. Serveer met de vis, de salsa verde en de salade. ‘Voedingswaarden van het recept ( persoon) # Tip: je kan de ringen rode ui ook even grillen " 2+1GRATIS Pick&Mix. p-10-11 B Nieuw. EX + Pouilly-Fumé 4 a A.O.P. ‘La Tuilerie’ gen 2020/2021 Boni Selection u 75 cl The Potato Chef LJ gemarineerde Atlantische zalmfilets ks-* 250 g zoete aardappelen met 5,37 kruidenmix en bereidingsgids I ring Ver automatisch verrekend aande kassa €29,95 650g €3,49 «12,99 makkelijk ggn
Okay - Folder van 04.05.2022 tot 17.05.2022 - Pagina 13