Okay - Folder van 22.04.2020 tot 05.05.2020 - Pagina 12


Hier is pagina 12 van 22 pagina's van de Okay folder, geldig van 22.04.2020 tot 05.05.2020.



Okay Folder 22.04.2020

Hier is pagina 12 van 22 pagina's van de Okay folder, geldig van 22.04.2020 tot 05.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Okay - Folder van 22.04.2020 tot 05.05.2020 - Pagina 12

DN, As —# = (A Wiee H 22 \ | | ve DNA ee Pe 2 LA % SS © OI = ze — ns Kabeljauw met geroosterde tomaatjes en rucolapuree Es Ingrediënten (4 personen) > . 500 g kabeljauwhaasjes . 850 g aardappelpuree (freshmart) (freshmart) . 4 sneden serranoham 100 g ricotta . . Ed . 500 g witte asperges . 2 eetl. pijnboompitten 300 g kerstomaatjes in tros 1/2 koffiel. nootmuskaat Boni Selection . 80 g rucola . peper en zout IJslands kabeljauwhaasje +250) Voorbereiding (10 min.) - Schil de asperges van de top naar de voet en verwijder het harde €23,95 uiteinde. - Hak de rucola grof. - Verwarm de oven voor op 180 °C. sur eenen enen RO RE STE Bereiding (25 min.) 1. Schik de kabeljauwhaasjes in een ovenschaal en kruid met peper en zout. Leg er de serranoham op en bak £ 20 min. in de voorverwarmde oven. 2. Kook intussen de asperges + 10 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken. 3. Verdeel de kerstomaten in 4 trosjes en schik ze na 10 min. naast de stukken kabeljauw in de ovenschaal. 4, Warm de puree op (instructies: zie verpakking) en roer er de ricotta en de rucola onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Boni Selection 5. Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Bestrooi hiermee de puree. kerstomaatjes in tros 300g Bunte à €7,63%ke Montagny ler Cru A.O.P. Lekker €2,29 ‘La Burgondie’ 2018 Cave de Buxy met Maeaagy 1 Cn a 751 899 + _/ Ons vakmanschap drink je met verstand. 12 Alle voordelen geldig met x XTRA

Okay - Folder van 22.04.2020 tot 05.05.2020 - Pagina 12