Okay - Folder van 22.04.2020 tot 05.05.2020 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 22 pagina's van de Okay folder, geldig van 22.04.2020 tot 05.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
DN,
As
—#
=
(A
Wiee
H
22
\
|
| ve
DNA
ee
Pe
2
LA
%
SS
© OI
=
ze
—
ns
Kabeljauw met
geroosterde tomaatjes en rucolapuree Es
Ingrediënten (4 personen)
>
.
500 g kabeljauwhaasjes
.
850 g aardappelpuree
(freshmart)
(freshmart)
.
4 sneden serranoham
100 g ricotta
.
.
Ed
.
500 g witte asperges
.
2 eetl. pijnboompitten
300 g kerstomaatjes in tros
1/2 koffiel. nootmuskaat
Boni Selection
.
80 g rucola
.
peper en zout
IJslands kabeljauwhaasje
+250)
Voorbereiding (10 min.)
- Schil de asperges van de top naar de voet en verwijder het harde
€23,95
uiteinde.
- Hak de rucola grof.
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
sur
eenen enen RO RE STE
Bereiding (25 min.)
1. Schik de kabeljauwhaasjes in een ovenschaal en kruid met peper en zout.
Leg er de serranoham op en bak £ 20 min. in de voorverwarmde oven.
2. Kook intussen de asperges + 10 min. in lichtgezouten water. Giet af en
laat uitlekken.
3. Verdeel de kerstomaten in 4 trosjes en schik ze na 10 min.
naast de stukken kabeljauw in de ovenschaal.
4, Warm de puree op (instructies: zie verpakking) en roer er
de ricotta en de rucola onder. Kruid met nootmuskaat,
peper en zout.
Boni Selection
5. Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag,
zonder vetstof. Bestrooi hiermee de puree.
kerstomaatjes in tros
300g
Bunte à
€7,63%ke
Montagny ler Cru A.O.P.
Lekker
€2,29
‘La Burgondie’ 2018
Cave de Buxy
met
Maeaagy 1 Cn
a
751
899 + _/
Ons vakmanschap drink je met verstand.
12 Alle voordelen geldig met x XTRA