Okay - Folder van 22.04.2020 tot 05.05.2020 - Pagina 12




Hier is pagina 12 van 22 pagina's van de Okay folder, geldig van 22.04.2020 tot 05.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

DN,

As

—#

=

(A

Wiee

H

22

\

|

| ve

DNA

ee

Pe

2

LA

%

SS

© OI

=

ze



ns

Kabeljauw met

geroosterde tomaatjes en rucolapuree Es

Ingrediënten (4 personen)

>

.

500 g kabeljauwhaasjes

.

850 g aardappelpuree

(freshmart)

(freshmart)

.

4 sneden serranoham

100 g ricotta

.

.

Ed

.

500 g witte asperges

.

2 eetl. pijnboompitten

300 g kerstomaatjes in tros

1/2 koffiel. nootmuskaat

Boni Selection

.

80 g rucola

.

peper en zout

IJslands kabeljauwhaasje

+250)

Voorbereiding (10 min.)

- Schil de asperges van de top naar de voet en verwijder het harde

€23,95

uiteinde.

- Hak de rucola grof.

- Verwarm de oven voor op 180 °C.

sur

eenen enen RO RE STE

Bereiding (25 min.)

1. Schik de kabeljauwhaasjes in een ovenschaal en kruid met peper en zout.

Leg er de serranoham op en bak £ 20 min. in de voorverwarmde oven.

2. Kook intussen de asperges + 10 min. in lichtgezouten water. Giet af en

laat uitlekken.

3. Verdeel de kerstomaten in 4 trosjes en schik ze na 10 min.

naast de stukken kabeljauw in de ovenschaal.

4, Warm de puree op (instructies: zie verpakking) en roer er

de ricotta en de rucola onder. Kruid met nootmuskaat,

peper en zout.

Boni Selection

5. Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag,

zonder vetstof. Bestrooi hiermee de puree.

kerstomaatjes in tros

300g

Bunte à

€7,63%ke

Montagny ler Cru A.O.P.

Lekker

€2,29

‘La Burgondie’ 2018

Cave de Buxy

met

Maeaagy 1 Cn

a

751

899 + _/

Ons vakmanschap drink je met verstand.

12 Alle voordelen geldig met x XTRA