Okay - Folder van 22.04.2020 tot 05.05.2020 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 22 pagina's van de Okay folder, geldig van 22.04.2020 tot 05.05.2020.

Hier is pagina 11 van 22 pagina's van de Okay folder, geldig van 22.04.2020 tot 05.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Okay - Folder van 22.04.2020 tot 05.05.2020 - Pagina 11
r it! x L Éd Ns er = er] id mt PS Zn PE LS = = ’ LA EN y LÉ © OI 1 vanaf 1 Us Ribeye met romige groenten; ® Uruguayaanse pikante sla en gebakken krieltjes ribeye +300g Ingredienten (4 personen) + 600 gribeye (freshmart) . 50 g gehakte ui | | €e34,95x% . 1 groene paprika 2,5 dl culinaire room (V.G. 20 %) . 1 courgette . 3 eetl. olijfolie . . 2 eetl. Italiaanse mix (molen) + . 150 g pittige salademix . 800 g krielaardappelen peper en zout Italian Flavour Jeg Voorbereiding (5 min.) ME - Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes van cm. - Snij de ongeschilde courgette in blokjes van 1 cm. RAR - Verwarm de oven voor op 200 °C. Kd sur evana ene enne Een Pom-Pure Bereiding (30 min.) krielaardappeltjes « 1. Bak de krieltjes 30 min. in de voorverwarmde oven. Italian Flavour BR De A, IE he 2. Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui I min. Voeg de paprika- en courgetteblokjes toe en overgiet met de culinaire 400g «1,99 room. Kruid met Italiaanse kruiden en laat op een zacht vuur 20 min. sudderen. 3. Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de ribeye 2 min. goudbruin aan elke kant. Kruid met peper en zout Verlaag het vuur en laat verder garen naar smaak. = 4.Snij het vlees in schuine reepjes en verdeel over de borden. Lepel er de groentesaus over en serveer met de gebakken krieltjes en de salademix. 4 SE Chateau France 2018 CHATEAU Lekker Gourmet Greens riz A.O.P. Bordeaux Supérieur 75 cl met pittige salademix €14,33%e Mo ed 150 g €2,15 €5,65 u Ss Ons cn drink je met verstand. OKay 11
Okay - Folder van 22.04.2020 tot 05.05.2020 - Pagina 11