Okay - Folder van 22.04.2020 tot 05.05.2020 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 22 pagina's van de Okay folder, geldig van 22.04.2020 tot 05.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
r
it!
x
L
Éd
Ns
er
=
er]
id
mt
PS
Zn
PE
LS
=
=
’
LA
EN y
LÉ
© OI
1
vanaf 1 Us
Ribeye met romige groenten;
®
Uruguayaanse
pikante sla en gebakken krieltjes
ribeye
+300g
Ingredienten (4 personen)
+ 600 gribeye (freshmart)
.
50 g gehakte ui
| |
€e34,95x%
.
1 groene paprika
2,5 dl culinaire room (V.G. 20 %)
.
1 courgette
.
3 eetl. olijfolie
.
.
2 eetl. Italiaanse mix (molen)
+
.
150 g pittige salademix
.
800 g krielaardappelen
peper en zout
Italian Flavour
Jeg
Voorbereiding (5 min.)
ME
- Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes
van cm.
- Snij de ongeschilde courgette in blokjes van 1 cm.
RAR
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
Kd
sur
evana ene enne Een
Pom-Pure
Bereiding (30 min.)
krielaardappeltjes «
1. Bak de krieltjes 30 min. in de voorverwarmde oven.
Italian Flavour
BR De
A, IE he
2. Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui I min. Voeg
de paprika- en courgetteblokjes toe en overgiet met de culinaire
400g
«1,99
room. Kruid met Italiaanse kruiden en laat op een zacht vuur 20 min.
sudderen.
3. Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de ribeye
2 min. goudbruin aan elke kant. Kruid met peper en zout
Verlaag het vuur en laat verder garen naar smaak.
=
4.Snij het vlees in schuine reepjes en verdeel over de
borden. Lepel er de groentesaus over en serveer met de
gebakken krieltjes en de salademix.
4
SE
Chateau France 2018
CHATEAU
Lekker
Gourmet Greens
riz
A.O.P. Bordeaux Supérieur
75 cl
met
pittige
salademix
€14,33%e
Mo
ed
150 g
€2,15
€5,65
u
Ss
Ons cn drink je met verstand.
OKay
11