Okay - Folder van 22.04.2020 tot 05.05.2020 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 22 pagina's van de Okay folder, geldig van 22.04.2020 tot 05.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

r

it!

x

L

Éd

Ns

er

=

er]

id

mt

PS

Zn

PE

LS

=

=



LA

EN y



© OI

1

vanaf 1 Us

Ribeye met romige groenten;

®

Uruguayaanse

pikante sla en gebakken krieltjes

ribeye

+300g

Ingredienten (4 personen)

+ 600 gribeye (freshmart)

.

50 g gehakte ui

| |

€e34,95x%

.

1 groene paprika

2,5 dl culinaire room (V.G. 20 %)

.

1 courgette

.

3 eetl. olijfolie

.

.

2 eetl. Italiaanse mix (molen)

+

.

150 g pittige salademix

.

800 g krielaardappelen

peper en zout

Italian Flavour

Jeg

Voorbereiding (5 min.)

ME

- Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes

van cm.

- Snij de ongeschilde courgette in blokjes van 1 cm.

RAR

- Verwarm de oven voor op 200 °C.

Kd

sur

evana ene enne Een

Pom-Pure

Bereiding (30 min.)

krielaardappeltjes «

1. Bak de krieltjes 30 min. in de voorverwarmde oven.

Italian Flavour

BR De

A, IE he

2. Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui I min. Voeg

de paprika- en courgetteblokjes toe en overgiet met de culinaire

400g

«1,99

room. Kruid met Italiaanse kruiden en laat op een zacht vuur 20 min.

sudderen.

3. Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de ribeye

2 min. goudbruin aan elke kant. Kruid met peper en zout

Verlaag het vuur en laat verder garen naar smaak.

=

4.Snij het vlees in schuine reepjes en verdeel over de

borden. Lepel er de groentesaus over en serveer met de

gebakken krieltjes en de salademix.

4

SE

Chateau France 2018

CHATEAU

Lekker

Gourmet Greens

riz

A.O.P. Bordeaux Supérieur

75 cl

met

pittige

salademix

€14,33%e

Mo

ed

150 g

€2,15

€5,65

u

Ss

Ons cn drink je met verstand.

OKay

11