Okay - Folder van 21.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 28 pagina's van de Okay folder, geldig van 21.04.2021 tot 04.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
—
+
Er
A pl
re
{
A
NUTRI-SCORE
Lo
x
OISE
2
&
Zuiderse zalmfilet met
df
tagliatelle en venkel
Ingrediënten (4 personen)
=
4 Atlantische zalmfilets
50 g groene ontpitte olijven
m
(freshmart)
natuur
2 venkels
50 g gepelde pistachenoten
22
300 gkerstomaatjes in tros
3 eetl. olifolie
1 plantje dille
zwarte peper (molen)
EEE
500 g verse tagliatelle
grof zeezout (molen)
ol
Voorberei
ing (10 min.)
Boni Selection
5
Verwijder de harde kern uit de venkels en snij in fijne repen
Atlantische zalmfilets
(hou wat groen apart voor de afwerking).
4x+200 g
Snipper de dille grof.
Hak de pistachenoten en 50 g olijven fijn (of mix in een hakmolen).
€23,49 ns
Meng met 1 eetl. olijfolie en kruid met peper en zout.
Verdeel de kerstomaatjes in kleinere trosjes.
>
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Bereiding (5 min. +20 min. in de oven)
1. Verhit 2 eetl. olijfolie in een stoofpot en stoof de venkel 5 à 8 min. al
roerend. Kruid met peper en zout.
2. Schik in een grote ovenschaal, leg er de stukken zalm op en besmeer
ze met de tapenade van olijven en pistachenoten.
Boni Selection
Zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven.
3. Schik de tomaten de laatste 5 à 8 min. naast de zalm.
kerstomaatjes
in tros
i
4. Kookintussen de pasta gaa
ichtgezouten water
(kooktijd: zie verpakking). Giet af.
300g
€7,63
5. Haal de ovenschotel uit de oven, werk af met de dille en
het venkelloof. Kruid met peper en zout en serveer met
de tagliatelle.
€2,29
AGENTE
ink je met verstand.
Ze
Argento Chardonnay 2020
Mendoza - Argentinië
75cl
Ons vakmanschap
€5,29
van het recept (per pe
1
ane DS heal vetien A4 marne 8,0 gverzdgd» hoohyctaten A0 4 maaran 47 guider svarde 6,04 witten GOA œut 16€
Cf