Okay - Folder van 21.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 28 pagina's van de Okay folder, geldig van 21.04.2021 tot 04.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

>

D.

Pe

af

Pi

|

NUTRI-SCORE

a

OO à

Kruidengebraad met

Provengaalse saus en Italiaanse krieltj

Ingrediënten (4 personen)

=

EU

4 sneden kruidengebraad

1 teentje knoflook

(freshmart)

800 gkrielaardappeltjes

vanaf 2 verpakkingen

280 g krokante mengeling

Italian Flavour (freshmart)

He

1 aubergine

690 gpassata met basilicum

Ni

P

1 courgette

3 cet. olifolie

1 koffiel. Italiaanse kruidenmix

u,”

1 gele paprika

1 plantje basilicum

zwarte peper (molen)

2 rode uien

zout

Kruidengebraad U

2sneden + 250 g

Voorbereiding (10 min.)

Snij

er de rode uien en het knoflook fijn

c13,64%

e ongeschilde courgette en de aube

in blokjes van * 0,5 em.

A

Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en

blokjes van * 0,5 em

-15 %

Snipper het basilicum fijn (hou enkele blaadjes apart voor de

vanaf1stuk

afwerking)

Pom-Pure

Bereiding (30 min)

krielaardappeltjes

1.

Bei

d het kruidengebraad en de krieltjes zoals aangegeven

Italian Flavour

op de verpakking.

2. Verh

intussen de olijfolie in een stoofpot en stoof de

400g

rode

a

en het knoflook glazig. Voeg de blokjes courgette,

aubergine en paprika toe en stoof al roerend 5 à 8 min.

Blus met de passata en laat + 15 min. pruttelen op een

€2,49

zacht vuur. Roer regelmatig en kruid met peper, zout,

Italiaanse kruiden en het fijngesnipperde basilicum.

4

Serveer het kruidengebraad met de krielaardappelen,

-15%

de salade en wat Provençaalse saus

vanaf1stuk

ARGENTO

Werk af met de blaadjes basilicum.

Florette

EBEN Argento 'Selección

ES

a

krokante mengeling

Malbec-Cabernet Franc 2019

Mendoza - Argentinië

\

met peterselie

280g

«10,68,

75cl

ë

in

c6,59

c2,99

Ons vakmanschap drink je met verstand.

10

Vos

waarden van het rec,

a dg ie ber