Okay - Folder van 21.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 28 pagina's van de Okay folder, geldig van 21.04.2021 tot 04.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
>
D.
Pe
af
Pi
|
NUTRI-SCORE
a
OO à
Kruidengebraad met
Provengaalse saus en Italiaanse krieltj
Ingrediënten (4 personen)
=
EU
4 sneden kruidengebraad
1 teentje knoflook
(freshmart)
800 gkrielaardappeltjes
vanaf 2 verpakkingen
280 g krokante mengeling
Italian Flavour (freshmart)
He
1 aubergine
690 gpassata met basilicum
Ni
P
1 courgette
3 cet. olifolie
1 koffiel. Italiaanse kruidenmix
u,”
1 gele paprika
1 plantje basilicum
zwarte peper (molen)
2 rode uien
zout
Kruidengebraad U
2sneden + 250 g
Voorbereiding (10 min.)
Snij
er de rode uien en het knoflook fijn
c13,64%
e ongeschilde courgette en de aube
in blokjes van * 0,5 em.
A
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en
blokjes van * 0,5 em
-15 %
Snipper het basilicum fijn (hou enkele blaadjes apart voor de
vanaf1stuk
afwerking)
Pom-Pure
Bereiding (30 min)
krielaardappeltjes
1.
Bei
d het kruidengebraad en de krieltjes zoals aangegeven
Italian Flavour
op de verpakking.
2. Verh
intussen de olijfolie in een stoofpot en stoof de
400g
rode
a
en het knoflook glazig. Voeg de blokjes courgette,
aubergine en paprika toe en stoof al roerend 5 à 8 min.
Blus met de passata en laat + 15 min. pruttelen op een
€2,49
zacht vuur. Roer regelmatig en kruid met peper, zout,
Italiaanse kruiden en het fijngesnipperde basilicum.
4
Serveer het kruidengebraad met de krielaardappelen,
-15%
de salade en wat Provençaalse saus
vanaf1stuk
ARGENTO
Werk af met de blaadjes basilicum.
Florette
EBEN Argento 'Selección
ES
a
krokante mengeling
Malbec-Cabernet Franc 2019
Mendoza - Argentinië
\
met peterselie
280g
«10,68,
75cl
ë
in
c6,59
c2,99
Ons vakmanschap drink je met verstand.
10
Vos
waarden van het rec,
a dg ie ber