Okay - Folder van 20.04.2022 tot 03.05.2022 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 26 pagina's van de Okay folder, geldig van 20.04.2022 tot 03.05.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
à
A
3
+=
À
=
ne
8
a
a
4
gr
Fr
+
de
—
NUTRI-SCORE
af
Bee
+
2:
Ol ® drs
BEDE)
Schelvishaa
AC) 2+1 GRATIS
_
=
met asperges ın
wittewijnsaus
£ Pi
ji
Ingredienten (4 personen)
ee
.4 schelvishaasjes (freshmart)
« 2 dlroom
>
1 kg witte asperges
+ 1 dl droge witte wijn
5
-
+ 1bakje tuinkers
+ 4 eetl. olifolie
Boni Selection
« 1 sjalot
« 1/2 blokje visbouillon
schelvishaasje
« 500 g voorgegaarde krieltjes
* peper en zout
2250 g
(freshmart)
€26,95,
wordt automatisch
-33,34 %: korting
verrekend aan de kassa,
Voorbereiding (0 min.)
- Schil de asperges van de top naar de voet en verwijder het harde
uiteinde
Witte
- Snipper de sjalot fijn
asperges
500g
Bereiding (15 min.)
1
Kook de asperges + 8 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
2
Doe intussen de sjalot in een steelpannetje en overgiet met de witte
ANNE
wijn. Laat de wijn volledig verdampen. Voeg de room toe en verkruimel
er het halve bouillonblokje over. Laat voor de helft inkoken
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de schelvishaasjes
3 à 5 min. goudbruin aan elke kant. Kruid met peper en zout
Mäcon-Villages
A.O.P.
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de krieltjes goudbruin
Kruid met peper en zout. Roer er net voor het opdienen de tuinkers
‘Grande Réserve
onder.
2020/2021
Lepel de saus over de asperges en serveer samen met de vis en de krieltjes
Cave de Viré
PE
€6,29
Voedingswaarden van het recept (per persoon)
energie 452 kcal « vetten 20,5 g, waarvan 7,5 g verzadigd « koolhydraten 31,6 g‚ waarvan
5,6 g suikers + vezels 5,3 g » eiwitten 28,8 g+ zout 1,2g
4
* Omdat de prijzen voor dit artikel momenteel sterk
Ons vakmanschap drink je met verstand.
OKay
13
schommelen, vind je ze aan dagprijs in je OKay-winkel