Okay - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 9




Hier is pagina 9 van 21 pagina's van de Okay folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

I

nn

=

>

3

1

É

NUTRI-SCORE

Oe Hé

En

Kabeljauwhaasje met”

ae

komkommerpuree

Ingrediënten (4 personen)

4 kabeljauwhaasjes (freshmart)

1teentje knoflook

1bos jonge wortelen met loof

17086

ekse yoghurt

1komkommer

3 eetl. olifolie

nootmuskaat

1bosje waterkers

2 takjes verse rozemarijn

peper en zout

1kg aardappelen

Voorbereiding (5 min.)

Æ

Laat een klein stukje van het loof aan de wortelen en schil ze.

ti

Sch

Snij de ongeschilde komkommer in heel kleine blokjes.

de aardappelen en s

in gelijke stukken.

Snipper het knoflook fi

Hak de rozemarijn grof.

Boni Selection

Bereiding (25 min. +15 min. in de oven)

kabeljauwhaasje

+250 g

€20,954

1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

2. Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en

prak fijn. Meng er de komkommer, het knoflook en de Griekse yoghurt

onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout

3. Kook intussen de wortelen 8 à 10 min. gaar in

lichtgezouten water (afhankelijk van de dikte).

Giet af.

4. Schik de wortelen in een ovenschaal en leg er de

kabeljauwhaasjes naast. Besprenkel met de olijfolie,

kruid met peper en de rozemarijn. Bak 15 mi

in de

voorverwarmde oven.

5. Verdeel de kabeljauw met de wortelen over de borden

en lepel er de puree bij. Werk af met de waterkers

Komkommer

per stuk

€0,75

Mâcon-Villages A.O.P.

‘Grande Réserve’ 2019

Cave de Viré

75 cl

«6,55

Ons vakmanschap drink je met verstand.

aarden van het recept

emerge ken sveten IE gaave 1 grerzodigd kolhyaten 459 g waaren BA gheven 115 iviten SOS gesout 6€

OKay RJ