Okay - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 21 pagina's van de Okay folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
I
nn
=
>
3
1
É
NUTRI-SCORE
Oe Hé
En
Kabeljauwhaasje met”
ae
komkommerpuree
Ingrediënten (4 personen)
4 kabeljauwhaasjes (freshmart)
1teentje knoflook
1bos jonge wortelen met loof
17086
ekse yoghurt
1komkommer
3 eetl. olifolie
nootmuskaat
1bosje waterkers
2 takjes verse rozemarijn
peper en zout
1kg aardappelen
Voorbereiding (5 min.)
Æ
Laat een klein stukje van het loof aan de wortelen en schil ze.
ti
Sch
Snij de ongeschilde komkommer in heel kleine blokjes.
de aardappelen en s
in gelijke stukken.
Snipper het knoflook fi
Hak de rozemarijn grof.
Boni Selection
Bereiding (25 min. +15 min. in de oven)
kabeljauwhaasje
+250 g
€20,954
1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
2. Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en
prak fijn. Meng er de komkommer, het knoflook en de Griekse yoghurt
onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout
3. Kook intussen de wortelen 8 à 10 min. gaar in
lichtgezouten water (afhankelijk van de dikte).
Giet af.
4. Schik de wortelen in een ovenschaal en leg er de
kabeljauwhaasjes naast. Besprenkel met de olijfolie,
kruid met peper en de rozemarijn. Bak 15 mi
in de
voorverwarmde oven.
5. Verdeel de kabeljauw met de wortelen over de borden
en lepel er de puree bij. Werk af met de waterkers
Komkommer
per stuk
€0,75
Mâcon-Villages A.O.P.
‘Grande Réserve’ 2019
Cave de Viré
75 cl
«6,55
Ons vakmanschap drink je met verstand.
aarden van het recept
emerge ken sveten IE gaave 1 grerzodigd kolhyaten 459 g waaren BA gheven 115 iviten SOS gesout 6€
OKay RJ