Okay - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 21 pagina's van de Okay folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

3

FE

2

m-

5

x

NUTRI-SCORE

N

©]

OTEB

Runderbrochette a :



Mexicaanse zoe!

dappel

Ingrediënten (4 personen)

VEN



4 gemarineerde

4 eetl. milde guacamole

DORE

runderbrochettes (freshmart)

(freshmart)

4 eetl. zure room

1 rode paprika

175 g slamix (bv. Florette

340 g zoete mais (bokaal)

lentemengeling)

2eetl. olijfolie

4 zoete aardappelen

peper en zout

Z

Voorberei

ing (15 min.)

Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in

blokjes van 1 cm.

Gemarineerde

Spoel de zoete maïs onder koud water en laat uitlekken.

runderbrochette met

Kruid de zure room met peper en zout.

basilicum en rozemarijn

Bereiding (25 min.)

1. Wri

x+150g

c21,49%

de ongeschilde zoete aardappelen schoon onder koud water

en sn

n de lengte in 2. Kook 15 min. gaar in lichtgezouten water.

Giet af.

Vp

2. Verhit ondertussen de olijfolie in een braadpan en bak de

brochettes 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.

vanaf1 stuk

Verlaag het vuur en laat eventueel nog verder

bakken naar smaak.

Fe

3. Schik 2 helften van de zoete aardappel op een

bedje sla en verdeel er de maïs, de guacamole, de

©

paprikablokjes en de zure room over. Serveer met

AE

de brochette.

ke

ts

A

Florette

Caves Saint-Pierre ‘Vieilles Vignes’ 2019

Seasonal mix lente

12,51

A.O.P. Côtes du Rhône

175

75 cl

Kropsla, wortel, radijs en

bieslook

e2,19

Ons vakmanschap drink je met verstand.

€5,09

;swaarden van het recept (per pe:

n

ane Sahel vetan 2 ge man 29 greg » Hood aie 25,7 mars 10/4 gsikers vak 69 tien SLA aout17 4

[17