Okay - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 21 pagina's van de Okay folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
3
FE
2
m-
5
x
NUTRI-SCORE
N
©]
OTEB
Runderbrochette a :
—
Mexicaanse zoe!
dappel
Ingrediënten (4 personen)
VEN
où
4 gemarineerde
4 eetl. milde guacamole
DORE
runderbrochettes (freshmart)
(freshmart)
4 eetl. zure room
1 rode paprika
175 g slamix (bv. Florette
340 g zoete mais (bokaal)
lentemengeling)
2eetl. olijfolie
4 zoete aardappelen
peper en zout
Z
Voorberei
ing (15 min.)
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in
blokjes van 1 cm.
Gemarineerde
Spoel de zoete maïs onder koud water en laat uitlekken.
runderbrochette met
Kruid de zure room met peper en zout.
basilicum en rozemarijn
Bereiding (25 min.)
1. Wri
x+150g
c21,49%
de ongeschilde zoete aardappelen schoon onder koud water
en sn
n de lengte in 2. Kook 15 min. gaar in lichtgezouten water.
Giet af.
Vp
2. Verhit ondertussen de olijfolie in een braadpan en bak de
brochettes 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
vanaf1 stuk
Verlaag het vuur en laat eventueel nog verder
bakken naar smaak.
Fe
3. Schik 2 helften van de zoete aardappel op een
bedje sla en verdeel er de maïs, de guacamole, de
©
paprikablokjes en de zure room over. Serveer met
AE
de brochette.
ke
ts
A
Florette
Caves Saint-Pierre ‘Vieilles Vignes’ 2019
Seasonal mix lente
12,51
A.O.P. Côtes du Rhône
175
75 cl
Kropsla, wortel, radijs en
bieslook
e2,19
Ons vakmanschap drink je met verstand.
€5,09
;swaarden van het recept (per pe:
n
ane Sahel vetan 2 ge man 29 greg » Hood aie 25,7 mars 10/4 gsikers vak 69 tien SLA aout17 4
[17