Okay - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
à
nl
D. |
à,
Sn
mn
Pa
;
N
N
nl
=
zi
‚SCORE
“
A
© ©
OZEB
$
a
roentesalade
Lamsbout met krieltjes en lau
Ingrediënten (4 personen)
.
1lamsbout (Freshmart)
2 eetl. boter
=
2 gele paprika's
2 di gevogeltefond
a
400 g fijne prinsessenbonen
2 eetl olijfolie
“
1bosje radijzen
2 eetl frambozenazijn
a
Lamsbout zonder been
600 g krielaardappelen
peper en zout
.
1 di culinaire room (20 % V.G)
+ 800 g
Voor 4 personen.
€20,99 ns
Voorbereiding (15 min.)
-
Wil je zeker zijn van je paasmenu?
s
het loof van de ra
sjes maar laat nog een stukje groen aan de knolletjes zitten.
Reserveer je lamsbout bij
Snij de radijzen daarna in de lengte in 2.
-
een van onze medewerkers.
Snij de paprika's in de lengte in 2, ver
ï
jder de zaadjes en de witte zaadlijsten. Snij de rest in reepjes.
=
Wrijf de ongeschilde krieltjes goed schoon onder koud water. Sn
ij
in de lengte in 2.
-
Verwarm de oven voor op 190 °C.
u
Bereiding (20 min. + 35 min. in de oven)
vanaf 2 stuks
1
Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de lamsbout aan alle kanten goudbruin.
Kruid met peper en zout. Hou de pan met braadresten opzij.
2. Leg de lamsbout in het midden van een ruime ovenschaal en verdeel er 1 eetl. boter over in blokjes
3. Verdeel er de krieltjes rond en meng er 1 eetl. olijfolie onder, kruid met peper en zout. Bak 35 min.
in de voorverwarmde oven.
4. Kook intussen de boontjes B min. onafgedekt in lichtgezouten water.
Boni Selection
7,40;
Giet af en spoel onder koud water.
fijne prinsessenbonen
5.
Verhit 1 eetl olijfolie in dezelfde kookpot en stoof de paprika 4 min.
400g
€2,96
Voeg de boontjes toe en laat nog 2 min. opwarmen. Doe in een serveerschaal
en meng er de ra
ijsjes onder.
LA
Meng de krieltjes onder de groenten en besprenkel met de frambozenazijn.
Haal het vlees
de ovenschaal en giet de vleesjus in de braadpan. Voeg de fond toe
vanaf2stuks
en breng aan de kook. Voeg na 1 min. de room toe en laat nog 1 min. inkoken.
LD
1sose
vanaf 1fles
Gevogeltefond
9,481
® Tip
Verdeel de rest van de
Emiliana Adobe Reserva
«3,79
gevogeltefond over een
Malbec Bio 2019
Lacroix
ijsblokjesvorm en vries
D.O. Rapel Valley - Chili
in voor later.
volledig assortiment fond
75 cl
€5,85
400 ml
‘Voedingswaarden van het recept (per
soor)
‘merge 52 hel vetan 49,7 mana 236 verzigd + kodhydenen 34,8 g wervon 10,3 g nike ven Bg cinitten 469 groot 13g
Alle voorc
8
NE E7
CEE]
8