Okay - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 11


Hier is pagina 11 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.



Okay Folder 24.03.2021

Hier is pagina 11 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Okay - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 11

PAS - 4 ER; AN EN re 3 4 % WS 2 EN Pd pr Des un ad = Ad € FL — NUTRI-SCORE an Ee & © od en ì ne Zalm in deo oven met venkel en citrt Ingrediënten (4 personen) 4 eetl. zure room Ln 4 Atlantische zalmfilets (freshmart) m 1 rode paprika 150 g parelcouscous 4 eetl. ES 600 g venkel 2 eetsinaasappelen zwarte peper (molen) 1 citroen zout 1 plantje platte peterselie Voorberei ling (15 min.) EX Snij de rode paprika in de lengte in 2, verwijder de zaadjes en de witte zaadlijsten. S in reepjes. vanaf 2 verpakkingen Sni voor de le venkel in de lengte in 4 en verwijder het harde uiteinde. Hou wat groen op: afwe: ng en snipper fijn. Snij de venkel heel fijn met de mandoline. Sni le sinaasappelen en de citroen in schijfjes en vang het sap op. Snipper de platte peterselie fij Verwarm de oven voor op 180 G Bereiding (10 min. +25 min. in de oven) Boni Selection 1. Verdeel de venkel en de paprika over een ruime ovenschaal en meng er de helft van de peterselie, 2 eetl. olijfolie en het sap onder. Kruid met zwarte peper en zout Atlantische zalmfilets 2x+180g 2. Verdeel er de helft van de citroen en de helft van de sinaasappel over. Leg er de zalm bovenop en kruid met zwarte peper en zout. Besprenkel met nog Î eetl. oli €28,19 ns 3. Verdeel er de rest van de sinaasappel en citroen over en bak 25 min. in de voorverwarmde oven. 4. Kook intussen de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktij verpakking). Giet af en laat uitlekken. Meng er f eetl. olijfolie, de rest van de ey? peterselie en de helft van het venkelgroen onder. 5. Roer de zure room los en kruid met zwarte peper. Schep op elk bordje een al schepje room en werk af met de rest van het venkelgroen Br à Venkel LA los vanaf 1 fles Vallon des Glauges 2019 A.O.P. Coteaux €2,09% l'Aix-en-Provence 75 = «6,99 Voedingewaarden van het recept eee De arm A EN 1 Ons vakmanschap drink je m stand. EC goedkoop » makkelijk OKay

Okay - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 11