Okay - Folder van 11.03.2020 tot 24.03.2020 - Pagina 7


Hier is pagina 7 van 30 pagina's van de Okay folder, geldig van 11.03.2020 tot 24.03.2020.



Okay Folder 11.03.2020

Hier is pagina 7 van 30 pagina's van de Okay folder, geldig van 11.03.2020 tot 24.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Okay - Folder van 11.03.2020 tot 24.03.2020 - Pagina 7

a nn. . ? rl 7; À A a, LL Hs \e LI) a «© | hk 2 il Kippenbputfilet met knolselder-paprikapuree 5 u Ingredienten (4 personen) -20% > vanaf 1 verpakking iM 500 g kippenboutfilet 600 g aardappelen (freshmart) 100 g feta ze EM Ii | 2 eetl. boter 600 g knolselder en ES 1 rode paprika zwarte peper 50 g rucola . zout N ha I Voorbereiding (15 min.) Schil de knolselder en de aardappelen en snij in stukken Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de rode paprika Kippenboutfilet u en snij in blokjes Hak de rucola grof. + 500 g e9 89% Bereiding (30 min.) " 1 Kook de aardappelen en de knolselder 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en stamp fijn 2. Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de kippenboutfilets goudbruin aan elke kant. Kruid met zwarte peper en zout en laat +12 min. afgedekt verder garen 4 3. Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de paprika 6 min Kruid met zwarte peper en zout. Meng onder de puree 4. Meng de rucola onder de puree. 5. Schep de puree op een bord, verkruimel er de feta over en serveer met de kippenboutfilets selder ge mite per Ve Bordeaux 2017/2018 e1,05 A.O.P. Bordeaux Lekker +statiegeld: € 0,30 75 cl met nt Fr (4 €3,29 = h f æ,. Ons vakmanschap drink je met verstand OKay , sr Kar

Okay - Folder van 11.03.2020 tot 24.03.2020 - Pagina 7