Okay - Folder van 11.03.2020 tot 24.03.2020 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 30 pagina's van de Okay folder, geldig van 11.03.2020 tot 24.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
a
nn.
.
?
rl
7;
À
A
a,
LL
Hs
\e
LI)
a
«© |
hk
2
il
Kippenbputfilet met knolselder-paprikapuree
5
u
Ingredienten (4 personen)
-20%
>
vanaf 1 verpakking
iM
500 g kippenboutfilet
600 g aardappelen
(freshmart)
100 g feta
ze EM
Ii |
2 eetl. boter
600 g knolselder
en
ES
1 rode paprika
zwarte peper
50 g rucola
.
zout
N
ha
I
Voorbereiding (15 min.)
Schil de knolselder en de aardappelen en snij in stukken
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de rode paprika
Kippenboutfilet u
en snij in blokjes
Hak de rucola grof.
+ 500 g
e9 89%
Bereiding (30 min.)
"
1
Kook de aardappelen en de knolselder 20 min. gaar in lichtgezouten
water. Giet af en stamp fijn
2. Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de kippenboutfilets
goudbruin aan elke kant. Kruid met zwarte peper en zout en laat
+12 min. afgedekt verder garen
4
3. Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de paprika 6 min
Kruid met zwarte peper en zout. Meng onder de puree
4. Meng de rucola onder de puree.
5. Schep de puree op een bord, verkruimel er de feta over en
serveer met de kippenboutfilets
selder
ge
mite
per Ve
Bordeaux 2017/2018
e1,05
A.O.P. Bordeaux
Lekker
+statiegeld: € 0,30
75 cl
met
nt
Fr
(4
€3,29
=
h
f
æ,.
Ons vakmanschap drink je met verstand
OKay
,
sr
Kar