Okay - Folder van 11.03.2020 tot 24.03.2020 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 30 pagina's van de Okay folder, geldig van 11.03.2020 tot 24.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

a

nn.

.

?

rl

7;

À

A

a,

LL

Hs

\e

LI)

a

«© |

hk

2

il

Kippenbputfilet met knolselder-paprikapuree

5

u

Ingredienten (4 personen)

-20%

>

vanaf 1 verpakking

iM

500 g kippenboutfilet

600 g aardappelen

(freshmart)

100 g feta

ze EM

Ii |

2 eetl. boter

600 g knolselder

en

ES

1 rode paprika

zwarte peper

50 g rucola

.

zout

N

ha

I

Voorbereiding (15 min.)

Schil de knolselder en de aardappelen en snij in stukken

Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de rode paprika

Kippenboutfilet u

en snij in blokjes

Hak de rucola grof.

+ 500 g

e9 89%

Bereiding (30 min.)

"

1

Kook de aardappelen en de knolselder 20 min. gaar in lichtgezouten

water. Giet af en stamp fijn

2. Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de kippenboutfilets

goudbruin aan elke kant. Kruid met zwarte peper en zout en laat

+12 min. afgedekt verder garen

4

3. Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de paprika 6 min

Kruid met zwarte peper en zout. Meng onder de puree

4. Meng de rucola onder de puree.

5. Schep de puree op een bord, verkruimel er de feta over en

serveer met de kippenboutfilets

selder

ge

mite

per Ve

Bordeaux 2017/2018

e1,05

A.O.P. Bordeaux

Lekker

+statiegeld: € 0,30

75 cl

met

nt

Fr

(4

€3,29

=

h

f

æ,.

Ons vakmanschap drink je met verstand

OKay

,

sr

Kar