Okay - Folder van 11.03.2020 tot 24.03.2020 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 30 pagina's van de Okay folder, geldig van 11.03.2020 tot 24.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

An

en,

a,

Ko]

Ds

pe”

Fr

A

je

F

©:

e

7

en

Fi



1 fes

A

soo

}

N

[25]

JA

(fi

[A

OL:

\

N

Ovenschotel met 2 Im,

LL

broccoli

|

|

aardappelgnocchi

Ë

|

J

|

|

ks

„ij

1

|

À

Ingrediënten (4 personen)

4 zalmfilets (freshmart)

2 eetl. pijnboompitten

1 broccoli

1 eetl. olijfolie

AL

ei

1 eetl. Italiaanse kruiden

ri

450 g tapastomaten

rn.

4 eetl. groene-olijventapenade

zwarte peper

500 g aardappelgnocchi

Boni Selection

Atlantisdhe zalmfilets

Voorbereiding (10 min.)

2xt180g

-_ Verdeel de broccoli in roosjes.

-_ Verdeel de tapastomaten in trosjes

€c24,25%

sas ornés le gemeende 0 al arejera re els fers el one ses eee

Bereiding (10 min. + 25 min. in de oven)

1

Verwarm de oven voor op 180 °C

2

Leg de zalm in een ruime ovenschaal of op een bakplaat met bakpapier.

Kruid met zwarte peper en besmeer met de tapenade

Verdeel er de broccoli en de gnocchi rond

4

Leg er de trosjes tapastomaten bij en besprenkel met de olijfolie en de

Italiaanse kruiden. Bestrooi met de pijnboompitten

5.

Zet 25 min. in de voorverwarmde oven

4 Haal uit de oven en laat 5 min.afgedekt rusten

dm

Brakel |

—,

el „ng

per stuk

Miguel Torres ‘Las Mulas’ LR Lekker

5008

0,99

\ Sauvignon Blanc Reserva

met

#

2019

#

[4

rid | D.O. Central Valle

Chili

à

75 cl

DZ

€6,39

ÿ

dr

4

Pr}

29 XTRA

Ons vakmanscha

6 Alle vooifalen geldig me

iM

4

ti!

Aa

iik

| drink je met verstand