Okay - Folder van 11.03.2020 tot 24.03.2020 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 30 pagina's van de Okay folder, geldig van 11.03.2020 tot 24.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
An
en,
a,
Ko]
Ds
pe”
Fr
A
je
F
©:
e
7
en
Fi
‘
1 fes
A
soo
}
N
[25]
JA
(fi
[A
OL:
\
N
Ovenschotel met 2 Im,
LL
broccoli
|
|
aardappelgnocchi
Ë
|
J
|
|
ks
„ij
1
|
À
Ingrediënten (4 personen)
4 zalmfilets (freshmart)
2 eetl. pijnboompitten
1 broccoli
1 eetl. olijfolie
AL
ei
1 eetl. Italiaanse kruiden
ri
450 g tapastomaten
rn.
4 eetl. groene-olijventapenade
zwarte peper
500 g aardappelgnocchi
Boni Selection
Atlantisdhe zalmfilets
Voorbereiding (10 min.)
2xt180g
-_ Verdeel de broccoli in roosjes.
-_ Verdeel de tapastomaten in trosjes
€c24,25%
sas ornés le gemeende 0 al arejera re els fers el one ses eee
Bereiding (10 min. + 25 min. in de oven)
1
Verwarm de oven voor op 180 °C
2
Leg de zalm in een ruime ovenschaal of op een bakplaat met bakpapier.
Kruid met zwarte peper en besmeer met de tapenade
Verdeel er de broccoli en de gnocchi rond
4
Leg er de trosjes tapastomaten bij en besprenkel met de olijfolie en de
Italiaanse kruiden. Bestrooi met de pijnboompitten
5.
Zet 25 min. in de voorverwarmde oven
4 Haal uit de oven en laat 5 min.afgedekt rusten
dm
Brakel |
—,
el „ng
per stuk
Miguel Torres ‘Las Mulas’ LR Lekker
5008
0,99
\ Sauvignon Blanc Reserva
met
#
2019
#
[4
rid | D.O. Central Valle
Chili
à
75 cl
DZ
€6,39
ÿ
dr
4
Pr}
29 XTRA
Ons vakmanscha
6 Alle vooifalen geldig me
iM
4
ti!
Aa
iik
| drink je met verstand