Okay - Folder van 11.03.2020 tot 24.03.2020 - Pagina 6


Hier is pagina 6 van 30 pagina's van de Okay folder, geldig van 11.03.2020 tot 24.03.2020.



Okay Folder 11.03.2020

Hier is pagina 6 van 30 pagina's van de Okay folder, geldig van 11.03.2020 tot 24.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Okay - Folder van 11.03.2020 tot 24.03.2020 - Pagina 6

An en, a, Ko] Ds pe” Fr A je F ©: e 7 en Fi ‘ 1 fes A soo } N [25] JA (fi [A OL: \ N Ovenschotel met 2 Im, LL broccoli | | aardappelgnocchi Ë | J | | ks „ij 1 | À Ingrediënten (4 personen) 4 zalmfilets (freshmart) 2 eetl. pijnboompitten 1 broccoli 1 eetl. olijfolie AL ei 1 eetl. Italiaanse kruiden ri 450 g tapastomaten rn. 4 eetl. groene-olijventapenade zwarte peper 500 g aardappelgnocchi Boni Selection Atlantisdhe zalmfilets Voorbereiding (10 min.) 2xt180g -_ Verdeel de broccoli in roosjes. -_ Verdeel de tapastomaten in trosjes €c24,25% sas ornés le gemeende 0 al arejera re els fers el one ses eee Bereiding (10 min. + 25 min. in de oven) 1 Verwarm de oven voor op 180 °C 2 Leg de zalm in een ruime ovenschaal of op een bakplaat met bakpapier. Kruid met zwarte peper en besmeer met de tapenade Verdeel er de broccoli en de gnocchi rond 4 Leg er de trosjes tapastomaten bij en besprenkel met de olijfolie en de Italiaanse kruiden. Bestrooi met de pijnboompitten 5. Zet 25 min. in de voorverwarmde oven 4 Haal uit de oven en laat 5 min.afgedekt rusten dm Brakel | —, el „ng per stuk Miguel Torres ‘Las Mulas’ LR Lekker 5008 0,99 \ Sauvignon Blanc Reserva met # 2019 # [4 rid | D.O. Central Valle Chili à 75 cl DZ €6,39 ÿ dr 4 Pr} 29 XTRA Ons vakmanscha 6 Alle vooifalen geldig me iM 4 ti! Aa iik | drink je met verstand

Okay - Folder van 11.03.2020 tot 24.03.2020 - Pagina 6