Okay - Folder van 09.03.2022 tot 22.03.2022 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 26 pagina's van de Okay folder, geldig van 09.03.2022 tot 22.03.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
a
5
El
Veggietip
VU
en
I
Vervang de vis door
EI
groenteballetjes.
ed
bi
3
mn”.
5
K
2de verpakking aan
ri
Fr
S
-50%
Fa
A
N
er
ar
NUTRI-SCORE
)
4
ms
—
|
(O1
UT
Boni Selection
Rood baa rsıme
roodbaarshaasjes.
+ 2508
8
|
2 A4
verrekend aan de kassa.
orting wordt automatisch
en erwtenpuree \
|
€28,99,
Ingrediënten (4 personen)
+ 500 g roodbaarshaasjes
-lui
(freshmart)
+ 1/2 dl melk
« 750 g Belgische puree (diepvries)
« 300 ml bearnaisesaus (brik)
Broccolini
à
+ 300 g extra fine doperwten
+ 3 eetl. olijfolie
2008
(diepvries)
+ nootmuskaat
+ 400 g broccolini
el peper en zout
=
€12,45ke
e2,49
Voorbereiding (5 min.)
- Snipper de ui fijn.
Bereiding (25 min.)
oO
3+1GRATIS
1
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui 2 à 3 min. Roer er
+
de erwtjes onder en laat Î min. mee bakken.
Pick&Mix.
Roer de puree onder de erwtjes samen met de melk en laat op
Kies uit 27,ijnen.
een zacht vuur al roerend opwarmen. Kruid met nootmuskaat,
el
Louis Bernard
peper en zout.
wit 2020
Kook intussen de broccolini 5 à 7 min. onafgedekt gaar in
AO.
lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
Côtes du Rhône
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de roodbaars * 5 min.
Jsrel
aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-25 %: korting wordt
Warm de bearnaisesaus op in een steelpannetje op een zacht vuur.
automatisch verrekend
TES pu
aan de kassa.
4
er |
Voedingswaarden van het recept (per persoon)
energie 624 kcal « vetten 31,7 g, waarvan 8,1 g verzadigd « koolhydraten 44 g, waarvan 5,8 g suikers » vezels 10,1 g
€5,79
vehitten 35,2 g+ zout 3,1g
=
Te
=
En
5
3
8
=
te
1
: wi!
En
8 ee. fi > ES
ë,
OF
Ons ie drink je met verstand. '