Okay - Folder van 02.01.2020 tot 14.01.2020 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 20 pagina's van de Okay folder, geldig van 02.01.2020 tot 14.01.2020.

Hier is pagina 12 van 20 pagina's van de Okay folder, geldig van 02.01.2020 tot 14.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Okay - Folder van 02.01.2020 tot 14.01.2020 - Pagina 12
u Ci Det (OL. Vleesbrood met romige spruiten en pecannoten Ingrediënten (4 personen) -20% 1 vleesbrood (freshmart) 2,5 dl verdunde room en N ET 800 g spruiten 10 pecannoten 3 takjes verse tijm 2 eetl. mosterd 2 teentjes knoflook op traditionele wijze DEN 500 g aardappelkroketten 1 eetl. olijfolie (freshmart) peper en zout au Voorbereiding (5 min.) Verwarm de oven voor op 180 °C Snij de spruiten in 2. Hak de pecannoten grof. Vleesbrood El Snipper het knoflook fijn. Rits de blaadjes van de tijmtakjes + 650 g ei ii €9,49% Bereiding (45 min.) 1 Bak het vleesbrood 45 min. in de voorverwarmde oven in het aluminiumschaaltje. 2. Verhit intussen de olijfolie in een braadpan en bak het knoflook 1 min. Roer er de spruiten onder en laat 5 min. al roerend bakken. 3. Overgiet met de room en meng er de mosterd en de tijm onder. Laat nog 10 min. verder garen. Kruid met peper en zout. 4. Bak intussen de kroketten goudbruin in de friteuse op 175 °C. 5. Snij het vleesbrood in gelijke sneetjes en verdeel samen met de spruiten en kroketten over de borden. Bestrooi de spruiten met de pecannoten. Spruiten los Duc de Lerme Merlot 2018 €2,99x%e Lekker LG.P. Pays d'Oc 75 cl met us, €2,99 + statiegeld: € 0,30 Ons vakmanschap drink je met verstand. 12 Alle voordelen geldig met x XTRA
Okay - Folder van 02.01.2020 tot 14.01.2020 - Pagina 12