Okay - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 15.07.2020 tot 28.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ER TS
É
an
re
ANSE &
1
INE
jé
4
LE
4
X
à
SA
3
re
ae
==
ú
D
x
er.
SONO
Gemari
alope m
a
ie
t gevulde pa)
Ingrediënten (4 personen)
VA
5
4 gemarineerde kippenescalopes
200 g couscous
(freshmart)
(tarwegriesmeel)
CRE
4 rode zoete puntpaprika's
340 gkikkererwten (bokaal)
1 aubergine
4 eetl.
ie
à
1 plantje platte peterselie
een snuifje cayennepeper
1rode ui
zwarte peper (molen)
zout
Bereiding in de keuken (20 min)
1. Doe de couscous in een kom en overgiet met 4 dl heet water. Dek af
Gemarineerde
en laat 10 min. zwellen. Roer los met een vork.
kippenescalopes
2. Spoel intussen de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken.
3. Snipper de rode uien de peterselie
+400g
4. Snij
le auber
n blokjes van 1/2 em
5. Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de rode uil à 2 min. Voeg de
e11,79ıxg
aubergineblokjes toe en kruid met zwarte peper en zout. Laat * 5 min.
bakken.
6. Roer de aubergine, de peterselie en de kikkererwten onder de couscous
en kruid met de cayennepeper.
=
e hoedjes van de puntpaprika’s en verwijder de
pitjes en de witte zaadlijsten. Vul de puntpaprika’s met
de couscous. Steek het hoedje opnieuw vast met een
i
brochettestokje of een prikkertje.
pm Bereiding op de barbecue (10 min.)
Rode zoete puntpaprika
los
8. Bak de gevulde puntpaprika's 10 mi
op een matig warme
barbecue. Draai af en toe om. De schil van de paprika's mag
een beetje zwart worden.
c4,4 ng
9. Leg intussen de kippenescalopes op de barbecue en bak
N
one
334 min. aan elke kant. Snij in reepjes.
.
nn
Domaine Saint André
2019
- LL
wır/ met
“
1.G.P. Pays d'Oc
75 cl
€
2
Ons vakmanschap drink je met verstand,
13
OKay
u