Okay - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 15.07.2020 tot 28.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

A LS

me

=

12

1

[

4

A’

el

Se

à

Le)

à

NS

© OI

Ÿ

Papillot op de BBQ

=



met mosselen, venkel en tomaat

>

Ingrediënten (6 personen)



2 kg mosselen jumbo

1 teentje knoflook

me

(fresmart)

2dlculin:

room (20% V.G.)

2 venkels

2 dlwitte

200 g kerstomatenmix

2eetl.

ol

Sa

Toma’chef

zwarte peper (molen)

um

zout

1 bosje peterselie

Bereiding in de keuken (20 min)

1. Spoel de mosselen goed in koud water.

2. Snij de venkels in 2 en verwijder de harde kern. Snij de rest heel fijn.

Boni Selection

3. S

er het knoflook en de peterselie fijn.

verse Zeeuwse mosselen

4. Snij

le kerstomaten in 2.

jumbo

5. Meng de olijfolie, het knoflook en de peterselie onder de groenten.

2kg

6. Neem 6 grote vellen bakpapier en 6 grote vellen aluminiumfolie.

Leg telkens een vel bakpapier op een vel alum

iumfolie en verdeel er

de mosselen over.

7. Verdeel er de groenten over en maak een kuipje.

Maak de papillot groot genoeg, zodat de mosselen zich kunnen openen.

8. Overgiet met de witte wijn en de room en kruid

met zwarte peper en zout. Vouw goed dicht.

Ber.

ing op de barbecue (10 315 mind

9. Bak de papillotten 10 à 15 min op de hete barbecue.

Peterselie

bosje

<0,99

VEN

zen

re

os

Z Lekker

|

CLS

KT

met

Boni Selection

Frieten

fijne frieten of

Fijne frieten

frieten 1kg

0,95

c0,99

=

“Omdat de prijzen voor dit artikel momenteel sterk schommelen, vind je ze aan dagprijs in je OKay-winkel.

1

[1,17