Okay - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.

Hier is pagina 13 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Okay - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 13
mm” ne % ai, > 7 9 x Ee 3 L > 8 A) A % We à k: AR æ ps = NUTRI-SCORE (Qt 9 -Ei Paardensteak met geroosterde groenten Ingrediënten (4 personen) -15% 4 paardenrumpsteaks (freshmart) 2 rode uien vanaf verpakking 500 gchampignons 4 eetl. Griekse yoghurt 450 g tapastomaten 2 eetl. olijfolie 1/2 plantje bieslook 1 eetl. boter 800 gkrielaardappeltjes peper en zout French Flavour Ld Voorberei g (10 min) Sni le grootste krieltjes en de champignons in 2. = Snij de uien in partjes. -_ Verdeel de tomaten in trosjes van 3 à 4 tomaten Paardenrumpsteaks = Sniper het bieslook x+175g €16,29 — Verwarm de oven voor op 200 °C. Bereiding (10 min. + 30 min. in de oven) 1 Mengde aardappelen met het zakje marinade uit de verpakking. 2. Verdeel de rode uien, de champi, ons en de tapastomaten over een bakplaat met C2 bakpapier. Besprenkel met de ol n kruid met peper en zout. Bak samen met de Ed aardappelen 30 min. in de voorverwarmde oven. Roer halverwege 2 alles om. ES EE 3. Mengintussen de yoghurt met het fijngesnipperde bieslook en kruid onp met peper en zout. > 7. EN 4. Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de steaks mooi goudbruin aan elke kant, gaar verder naar smaak. Snij in sneetjes | 5. Verdeel de krieltjes en groenten over de borden en bedruppel met de dressing. Serveer met de steak. PE Et PS TÜGLEIS abra Réserve des Tuguets Lekker 2017 met AO.P. Madiran De aardappelhoeve 75cl krielaardappeltjes French Flavour 548ne 400g «2,19 «4,95 Voedingswaarden van het recept Ons vakmanschap drink je met verstand en ee Sr = = © Dei dk 2 ER OKay
Okay - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 13