Okay - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
mm”
ne
%
ai,
>
7
9
x
Ee
3
L >
8
A)
A
%
We
à
k:
AR
æ
ps
=
NUTRI-SCORE
(Qt 9 -Ei
Paardensteak met geroosterde groenten
Ingrediënten (4 personen)
-15%
4 paardenrumpsteaks (freshmart)
2 rode uien
vanaf verpakking
500 gchampignons
4 eetl. Griekse yoghurt
450 g tapastomaten
2 eetl. olijfolie
1/2 plantje bieslook
1 eetl. boter
800 gkrielaardappeltjes
peper en zout
French Flavour
Ld
Voorberei
g (10 min)
Sni
le grootste krieltjes en de champignons in 2.
= Snij de uien in partjes.
-_ Verdeel de tomaten in trosjes van 3 à 4 tomaten
Paardenrumpsteaks
= Sniper het bieslook
x+175g
€16,29
— Verwarm de oven voor op 200 °C.
Bereiding (10 min. + 30 min. in de oven)
1 Mengde aardappelen met het zakje marinade uit de verpakking.
2. Verdeel de rode uien, de champi,
ons en de tapastomaten over een bakplaat met
C2
bakpapier. Besprenkel met de ol
n kruid met peper en zout. Bak samen met de
Ed
aardappelen 30 min. in de voorverwarmde oven. Roer halverwege
2
alles om.
ES
EE
3. Mengintussen de yoghurt met het fijngesnipperde bieslook en kruid
onp
met peper en zout.
>
7.
EN
4. Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de steaks mooi goudbruin
aan elke kant, gaar verder naar smaak. Snij in sneetjes
|
5. Verdeel de krieltjes en groenten over de borden en bedruppel met
de dressing. Serveer met de steak.
PE
Et
PS
TÜGLEIS
abra
Réserve des Tuguets
Lekker
2017
met
AO.P. Madiran
De aardappelhoeve
75cl
krielaardappeltjes
French Flavour
548ne
400g
«2,19
«4,95
Voedingswaarden van het recept
Ons vakmanschap drink je met verstand
en ee Sr =
=
©
Dei
dk
2
ER
OKay