Okay - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 13




Hier is pagina 13 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

mm”

ne

%

ai,

>

7

9

x

Ee

3

L >

8

A)

A

%

We

à

k:

AR

æ

ps

=

NUTRI-SCORE

(Qt 9 -Ei

Paardensteak met geroosterde groenten

Ingrediënten (4 personen)

-15%

4 paardenrumpsteaks (freshmart)

2 rode uien

vanaf verpakking

500 gchampignons

4 eetl. Griekse yoghurt

450 g tapastomaten

2 eetl. olijfolie

1/2 plantje bieslook

1 eetl. boter

800 gkrielaardappeltjes

peper en zout

French Flavour

Ld

Voorberei

g (10 min)

Sni

le grootste krieltjes en de champignons in 2.

= Snij de uien in partjes.

-_ Verdeel de tomaten in trosjes van 3 à 4 tomaten

Paardenrumpsteaks

= Sniper het bieslook

x+175g

€16,29

— Verwarm de oven voor op 200 °C.

Bereiding (10 min. + 30 min. in de oven)

1 Mengde aardappelen met het zakje marinade uit de verpakking.

2. Verdeel de rode uien, de champi,

ons en de tapastomaten over een bakplaat met

C2

bakpapier. Besprenkel met de ol

n kruid met peper en zout. Bak samen met de

Ed

aardappelen 30 min. in de voorverwarmde oven. Roer halverwege

2

alles om.

ES

EE

3. Mengintussen de yoghurt met het fijngesnipperde bieslook en kruid

onp

met peper en zout.

>

7.

EN

4. Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de steaks mooi goudbruin

aan elke kant, gaar verder naar smaak. Snij in sneetjes

|

5. Verdeel de krieltjes en groenten over de borden en bedruppel met

de dressing. Serveer met de steak.

PE

Et

PS

TÜGLEIS

abra

Réserve des Tuguets

Lekker

2017

met

AO.P. Madiran

De aardappelhoeve

75cl

krielaardappeltjes

French Flavour

548ne

400g

«2,19

«4,95

Voedingswaarden van het recept

Ons vakmanschap drink je met verstand

en ee Sr =

=

©

Dei

dk

2

ER

OKay