Okay - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Faa ee
Ei
zn
Prei
En,
los
e1,2Ong
SCORE
oogde
QT
Romige tagliatelle met prei en gebakken roodbaars
Ingrediënten (4 personen)
Voorbereiding (10 min)
s
+ 4 roodbaarshaasjes
Snij de prei in stukken.
(freshmart)
_
3. Dep de vis droog en kruid met peper en zout.
1kg prei
Bereiding (15 min.)
Haal door de bloem en klop er de overtollige
=
2 dl extra lichte room
bloem af.
T%V.G)
1. Kook de tagliatelle gaar i
htgezouten water
=
(kooktijd: zie verpakking).
iet af en menger
4. Smelt 1 eetl. boter in een pan met
2 eetl. boter
de pesto onder.
antiaanbaklaag en bak de vis 2 à 3 min. aan elke
e
400 g tagliatelle
kant.
3
2. Smelt intussen 1 eetl. boter in een kookpot en
e
4 eetl. rode pesto
stoof de prei 10 min. Kruid met peper en zout
5. Meng de room onder de prei en laat nog even
6 eetl. bloem
doorwarmen. Meng er de pasta onder. Leg een
.
peper en zout
stukje vis op de pasta.
‘Voedingswaarden van het recept (per pers
era BOS heal verten 251 g worn, vrai kohydaten 926 g nerven 8, geer «vree Bg citer 48,0 out 19
-20%
ES
NE
>
is
Fi
Na!
>
Ed
er
ed
#
cs
0
Witloof
=
Tastoe
€6,23,
Se
witloof, wortelen met
c2,49
erwtjes, wortelduo of
spruiten
NUTRI-SCORE
OO
voorgegaard 400 g
COB
Kabeljauwburger met kruidenpuree en kerrieworteltjes A
Ingrediënten (4 personen)
Voorbereiding (10 min)
e
stukken.
2. Smelt intussen 1 eetl. boter in een kookpot
4 kabeljauwburgers (freshmart)
Schil de aardappelen en sni
en stoof de ui glazig. Bestrooi met het.
800 g voorgegaard wortelduo
-
Snipper de ui en de peterselie Fijn. Hou enkele
takjes opzij voor de afwerking
kerriepoeder en voeg de wortelen toe. Laat
1 plantje platte peterselie
‘opwarmen op een zacht vuurtje en roer
1 kg aardappelen
regelmatig. Kruid met peper en zout.
lui
1 dl melk
Bereiding (25 min.)
3. Smelt intussen leetl. boter in een pan met
1. Kook de aardappelen 20 min. gaar in
antiaanbaklaag en bak de kabeljauwburgers
3 eetl. boter
* 3 min. aan elke kant.
lichtgezouten water. Giet af en stamp fijn.
1 eetl. kerriepoeder
Voeg de melk en 1 eetl. boter toe en kruid met
4. Verdeel de puree en de wortelen over de
nootmuskaat
nootmuskaat, peper en zout. Meng erde
borden. Geef er een kabeljauwburger bij en
peper en zout
werk af met een takje peterselie.
fijngesnipperde peterselie onder.
Voedingswaarden van het recept (per persoor
‘magie 7 hale vetten 23A gamen Og vermijd Inohyd ten 62,5, manon 120 sers «vere 100 gsi 90 gezo 2
1
8
dk
DEC
OKay