Okay - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Faa ee

Ei

zn

Prei

En,

los

e1,2Ong

SCORE

oogde

QT

Romige tagliatelle met prei en gebakken roodbaars

Ingrediënten (4 personen)

Voorbereiding (10 min)

s

+ 4 roodbaarshaasjes

Snij de prei in stukken.

(freshmart)

_

3. Dep de vis droog en kruid met peper en zout.

1kg prei

Bereiding (15 min.)

Haal door de bloem en klop er de overtollige

=

2 dl extra lichte room

bloem af.

T%V.G)

1. Kook de tagliatelle gaar i

htgezouten water

=

(kooktijd: zie verpakking).

iet af en menger

4. Smelt 1 eetl. boter in een pan met

2 eetl. boter

de pesto onder.

antiaanbaklaag en bak de vis 2 à 3 min. aan elke

e

400 g tagliatelle

kant.

3

2. Smelt intussen 1 eetl. boter in een kookpot en

e

4 eetl. rode pesto

stoof de prei 10 min. Kruid met peper en zout

5. Meng de room onder de prei en laat nog even

6 eetl. bloem

doorwarmen. Meng er de pasta onder. Leg een

.

peper en zout

stukje vis op de pasta.

‘Voedingswaarden van het recept (per pers

era BOS heal verten 251 g worn, vrai kohydaten 926 g nerven 8, geer «vree Bg citer 48,0 out 19

-20%

ES

NE

>

is

Fi

Na!

>

Ed

er

ed

#

cs

0

Witloof

=

Tastoe

€6,23,

Se

witloof, wortelen met

c2,49

erwtjes, wortelduo of

spruiten

NUTRI-SCORE

OO

voorgegaard 400 g

COB

Kabeljauwburger met kruidenpuree en kerrieworteltjes A

Ingrediënten (4 personen)

Voorbereiding (10 min)

e

stukken.

2. Smelt intussen 1 eetl. boter in een kookpot

4 kabeljauwburgers (freshmart)

Schil de aardappelen en sni

en stoof de ui glazig. Bestrooi met het.

800 g voorgegaard wortelduo

-

Snipper de ui en de peterselie Fijn. Hou enkele

takjes opzij voor de afwerking

kerriepoeder en voeg de wortelen toe. Laat

1 plantje platte peterselie

‘opwarmen op een zacht vuurtje en roer

1 kg aardappelen

regelmatig. Kruid met peper en zout.

lui

1 dl melk

Bereiding (25 min.)

3. Smelt intussen leetl. boter in een pan met

1. Kook de aardappelen 20 min. gaar in

antiaanbaklaag en bak de kabeljauwburgers

3 eetl. boter

* 3 min. aan elke kant.

lichtgezouten water. Giet af en stamp fijn.

1 eetl. kerriepoeder

Voeg de melk en 1 eetl. boter toe en kruid met

4. Verdeel de puree en de wortelen over de

nootmuskaat

nootmuskaat, peper en zout. Meng erde

borden. Geef er een kabeljauwburger bij en

peper en zout

werk af met een takje peterselie.

fijngesnipperde peterselie onder.

Voedingswaarden van het recept (per persoor

‘magie 7 hale vetten 23A gamen Og vermijd Inohyd ten 62,5, manon 120 sers «vere 100 gsi 90 gezo 2

1

8

dk

DEC

OKay