Okay - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.

Hier is pagina 11 van 24 pagina's van de Okay folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Okay - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 11
Faa ee Ei zn Prei En, los e1,2Ong SCORE oogde QT Romige tagliatelle met prei en gebakken roodbaars Ingrediënten (4 personen) Voorbereiding (10 min) s + 4 roodbaarshaasjes Snij de prei in stukken. (freshmart) _ 3. Dep de vis droog en kruid met peper en zout. 1kg prei Bereiding (15 min.) Haal door de bloem en klop er de overtollige = 2 dl extra lichte room bloem af. T%V.G) 1. Kook de tagliatelle gaar i htgezouten water = (kooktijd: zie verpakking). iet af en menger 4. Smelt 1 eetl. boter in een pan met 2 eetl. boter de pesto onder. antiaanbaklaag en bak de vis 2 à 3 min. aan elke e 400 g tagliatelle kant. 3 2. Smelt intussen 1 eetl. boter in een kookpot en e 4 eetl. rode pesto stoof de prei 10 min. Kruid met peper en zout 5. Meng de room onder de prei en laat nog even 6 eetl. bloem doorwarmen. Meng er de pasta onder. Leg een . peper en zout stukje vis op de pasta. ‘Voedingswaarden van het recept (per pers era BOS heal verten 251 g worn, vrai kohydaten 926 g nerven 8, geer «vree Bg citer 48,0 out 19 -20% ES NE > is Fi Na! > Ed er ed # cs 0 Witloof = Tastoe €6,23, Se witloof, wortelen met c2,49 erwtjes, wortelduo of spruiten NUTRI-SCORE OO voorgegaard 400 g COB Kabeljauwburger met kruidenpuree en kerrieworteltjes A Ingrediënten (4 personen) Voorbereiding (10 min) e stukken. 2. Smelt intussen 1 eetl. boter in een kookpot 4 kabeljauwburgers (freshmart) Schil de aardappelen en sni en stoof de ui glazig. Bestrooi met het. 800 g voorgegaard wortelduo - Snipper de ui en de peterselie Fijn. Hou enkele takjes opzij voor de afwerking kerriepoeder en voeg de wortelen toe. Laat 1 plantje platte peterselie ‘opwarmen op een zacht vuurtje en roer 1 kg aardappelen regelmatig. Kruid met peper en zout. lui 1 dl melk Bereiding (25 min.) 3. Smelt intussen leetl. boter in een pan met 1. Kook de aardappelen 20 min. gaar in antiaanbaklaag en bak de kabeljauwburgers 3 eetl. boter * 3 min. aan elke kant. lichtgezouten water. Giet af en stamp fijn. 1 eetl. kerriepoeder Voeg de melk en 1 eetl. boter toe en kruid met 4. Verdeel de puree en de wortelen over de nootmuskaat nootmuskaat, peper en zout. Meng erde borden. Geef er een kabeljauwburger bij en peper en zout werk af met een takje peterselie. fijngesnipperde peterselie onder. Voedingswaarden van het recept (per persoor ‘magie 7 hale vetten 23A gamen Og vermijd Inohyd ten 62,5, manon 120 sers «vere 100 gsi 90 gezo 2 1 8 dk DEC OKay
Okay - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 11