Makro - Folder van 11.11.2019 tot 19.11.2019 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Makro folder, geldig van 11.11.2019 tot 19.11.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
4°
DE
jr
Ei
se
EVERZWIJN
4
l
De smaak van everzijn is veel-
À
‘
zijdig. Het vlees is mals en fijn
T
Pe
'
van smaak. Hoe ouder het zwijn,
hoe krachtiger de smaak van
|
het vlees. Jong zwijn is culinair
| |
het meest interessant.
7
et
A
Rugfilet
Le
+ 600 g - Europa
perkg
=
=
Br
|
es
N
+
FA
°F
Ri
Steak (bout)
Boutgebraad
4 stuks x 150 tot
EZ
mi
(3
+8009
perkg
180 g- Europa
perkg
en
ES
+
dr
1
Le
+
ER
°F
Tournedos
Goulash
perkg
4 stuks x 150 g -
perkg
+ 1kg- Europa
Europa
tn
ze
ee,
)
A
oF
6 VERS
y
Goulash
Worsten
perkg
=
25kg
perkg
6stuks