Makro - Folder van 11.11.2019 tot 19.11.2019 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Makro folder, geldig van 11.11.2019 tot 19.11.2019.

Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Makro folder, geldig van 11.11.2019 tot 19.11.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Makro - Folder van 11.11.2019 tot 19.11.2019 - Pagina 5
4° DE jr Ei se EVERZWIJN 4 l De smaak van everzijn is veel- À ‘ zijdig. Het vlees is mals en fijn T Pe ' van smaak. Hoe ouder het zwijn, hoe krachtiger de smaak van | het vlees. Jong zwijn is culinair | | het meest interessant. 7 et A Rugfilet Le + 600 g - Europa perkg = = Br | es N + FA °F Ri Steak (bout) Boutgebraad 4 stuks x 150 tot EZ mi (3 +8009 perkg 180 g- Europa perkg en ES + dr 1 Le + ER °F Tournedos Goulash perkg 4 stuks x 150 g - perkg + 1kg- Europa Europa tn ze ee, ) A oF 6 VERS y Goulash Worsten perkg = 25kg perkg 6stuks
Makro - Folder van 11.11.2019 tot 19.11.2019 - Pagina 5